Selamun Aleykum arkadaşlar.
Biliyorsunuzki Sığınaklar artık büyücülere ve şifacılara hitap ediyor.Savaşçılar ortada kaldı ve gruba alınmıyorlar.Buna çözüm bulunmalı bence. En azından savaşçılarada biraz saygı gösterilmeli.Grup yapılanması böyle olabilir:
Şifacı
X4 Büyücü
Savaşçı
Bu çok gerekli birşey çünkü şuan savaşçılara yapılan muamele çok kötü.Savaşçılarında girmeye hakkı var.Bazılarınız dicekki tanıdıklarında yap grup onlarla gir iyide bu oyunda çevresi geniş olan çok az kişi var.En azından burdan bi grup belirleyelim hergün girelim sıgınaklara.hergün farklı bir savaşçıyla.
Sığınaklarda savaşçı sıkıntısı.
- LeosmontuBJK
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: Sığınaklarda savaşçı sıkıntısı.
bence benim fikrim şöle 2 savaşçı 2 büyü 2 şifacı neden diyeceksiniz anlatayım :
bi tane dev adam vardı sığınakta adını unuttum ona 4 büyü 2 şifa giriyorlar ölen çok ama 2 savaşçı onla uğraşssa çağırmayla 2 büyücüye hedef saptırma atsa büyücülere gelmez savaşçılar tank olduğu için fazla can düşmez kudret oldumu yine tamam
ve böylelikle savaşçılara da yer olmuş olur sığınak ve migratlarda
bi tane dev adam vardı sığınakta adını unuttum ona 4 büyü 2 şifa giriyorlar ölen çok ama 2 savaşçı onla uğraşssa çağırmayla 2 büyücüye hedef saptırma atsa büyücülere gelmez savaşçılar tank olduğu için fazla can düşmez kudret oldumu yine tamam
ve böylelikle savaşçılara da yer olmuş olur sığınak ve migratlarda
Ne Dersin Yeni Çağın Başlangıcı

- Sanatkarr
- Teşkilat Neferi

- Klan: Arzın Çocukları
O adamın adı "Düşünen adam" Kesilebilme yöntemi büyü en az iki büyü. Hs ile olacak iş değil nedenmi? İflisi kestinmi bilmiyorum kritk atar, büyülerde kutup açar onun gibi krtik atıyor. Eğer ktup süren uzun ise yani 15 değil ise bittiğin an olur ama 4 büyü sırayla kutup açarak kesebiliyor. Savaşcının sığınaktaki boss lara yapabileceği birşey yok. Ne kudret dayanır şifada nede savaşçıda can. O sebeple çözüm arkadaş ortamın yoksa yapılcak pek bişi yok. Formu izlediysen arkadaşlar fantazi bile yapıyorlar 2 büyü 4 şifa kesimlerle. İki büyü o devi kesmek pek mümkün değil. kudret iksirin bolsa olur, imkansızda değil. Sığınağa giriş artık standart. Seri kesim için 5 büyü 1 şifa. Eğlenelim desren kombinasyonlar tamamen seni bağlar.
iyi forumlar.
iyi forumlar.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
xXSANATKARXx
xMTNx
merhabalar 2 ocak gecesini 3 ocak gecesine bağlayan gece yani dün tanıdığım sevdiğim arkadaşlarla sığımak görevi yaptık grup şu şekildeydi Cullenxşifa ben şifacı, Mehmetefendi Mehmet Büyücü,Escenterxbüyü Ege büyücü, Stega Ahmet büyücü, Akpilicşirket Cenk büyücü, ve tanımadığımız bi büyücü daha grup bölgeleri geldiğinden beri samimi olduğum arkadaşlarımla grup bölgesine girmek istiyodum ve bu 2011 yılına nasip oldu tecrübeli olarak bi mehmet arkadaşım vardı hepimiz bölgelerin acemisiydik acelemiz yoktu keyif alarak oynamaktı amacımız ve hiçbir bossu kesemeden çıktık ama çok zevkliydi ve birde tanımadığımız büyü arkadaş çıktı oyundan 5 kişi ilerledik şimdi neden bu konuya böyle bir cevap yazdın dediğinizi duyar gibi oluyorum arkadaşlar sebebi şu grubum belli yukarıda yazdım ve 5 kişiyiz 6 cı olarak sadece istediğim saygılı ve anlayışlı olsun bi savaşçı arkadaşı aramıza alacağım hemde her kesimde tabi sadece savaşçı değil istediği gibi şifa veya büyücüsüylede gelebilir benim adımda Onur belki aranızda beni veya carlarımı tanıyan vardır Cullenx savaşçı, Cullenxşifa şifacı ve Denizxonur büyücüm oyunda karşılıksız olarak görev yardımları yapmışlığım bedeva item dağıtmışlığım var evet çok uzattım savaşçılara yapılan haksızlığa ben dur demek istiyorum benim gibi düşünen arkadaşlara kapım açık.
Not : sadece şu var çalışıyorum her akşam geç saatlere kadar oyunda olamıyorum ama her haftasonu beraber kendi etkinliğimizi yapabiliriz saygılar.
Not : sadece şu var çalışıyorum her akşam geç saatlere kadar oyunda olamıyorum ama her haftasonu beraber kendi etkinliğimizi yapabiliriz saygılar.
Cullenx
Cullenxşifa
Denizxonur
Cullenxşifa
Denizxonur
- LeosmontuBJK
- Salgın Koruyucusu

- Klan: Lodos
Cullen ilk önce konuya yorum yaptığın için çok teşekkür ederim.
Keşke herkez sizin gibi anlayışlı olsa.Dediğim gibi hafta sonları sıra sıra savaşçı alınabilir.Ama tabikide alınacak savaşçıların kriterlere uygun olması gerekli. maxı iyi olmalı yada tankı iyi olmalı.
Cullen oyunda nickim Blackmon bi ara konuşalım bu etkinlik konusunu.
Keşke herkez sizin gibi anlayışlı olsa.Dediğim gibi hafta sonları sıra sıra savaşçı alınabilir.Ama tabikide alınacak savaşçıların kriterlere uygun olması gerekli. maxı iyi olmalı yada tankı iyi olmalı.
Tabi konuşalım ve artı savaşçıya yapılan haksızlığa dur diyelim buradan Blackmon kardeşim , aslında burada başlattığım şey uzun zamandır yapmaya çalıştığım organize olma olayıdır bu organizeden kastım sadece savaşçı değil büyücüsüyle ve şifacısyla grup bölgelerine girmek isteyipte yok hasarın şifan az yok şaheserin yok diyip grup bulamayan tüm arkadaşları organize olmaya davet ediyorum bugün 6 kişi oluruz yarın 66 öyle bi amacım yok ama bakarsın bi zaman sonra lonca bile oluruz.LeosmontuBJK yazdı:Cullen ilk önce konuya yorum yaptığın için çok teşekkür ederim.
burdan tüm eminönü sunucusunda grup bölgeleri geldiğinden beri dışlandığını hisseden arkadaşlara sesleniyorum yanlız değilsiniz.
Cullenx
Cullenxşifa
Denizxonur
Cullenxşifa
Denizxonur
burdan bişey daha eklemek istiyorum bahsettiğim dün yaptığımız bu migrat seferinde Stega nickli Ahmet arkadaşım burdan ona selam olsun 46 lvldi ve sığınağa gitmeden önce meran şehrinde ex kasıyoduk ve sığınağa gitmeye karar verdik benim ve diğer arkadaşlarım için hiç bir sorun olmadı çok eğlendik tecrübe edindik ve sığınakta lvl atladı 47 oldu yani demek istediğim grup bölgesine girerken bizimle gelecek arkadaşlarda mesela savaşçı ful max olsun yok tank olsun gibi ön koşullarım yok diğer sınıflar içinde geçerli hasarı azmış şaheseri yokmuş hiç önemli değil önemli olan saygılı olsun anlayışlı olsun gerisi zaten zaman içinde olur.
Cullenx
Cullenxşifa
Denizxonur
Cullenxşifa
Denizxonur
- Sanatkarr
- Teşkilat Neferi

Güzel etkinlikler.Grup bulamayan arkadaşlar için gayet uygun bir öeneri. Değerlindirsinler bence de. Herkese bol şans.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
xXSANATKARXx
xMTNx
Teşekkür ederim Sanatkarr arkadaşım desteğin için forumdan yorumlarından takip ediyorum seni boş konuşmuyor mantıklı doğru şeyler söylüyorsun hep seninle tanışmayı senin ve dostlarınla beraber oynamayı senide gönül dostlarımla beraber aramızda görmeyi umuyorum saygılar.Sanatkarr yazdı:Güzel etkinlikler.Grup bulamayan arkadaşlar için gayet uygun bir öeneri. Değerlindirsinler bence de. Herkese bol şans.
Cullenx
Cullenxşifa
Denizxonur
Cullenxşifa
Denizxonur
- Sanatkarr
- Teşkilat Neferi

Güzel sözlerin için teşekkür ederim. Oyunda görmüşüzdür illaki birbirimizi güzel iyi niyetli insanlarla tanışmayı bizlerde isteriz.Teşekkür ederim Sanatkarr arkadaşım desteğin için forumdan yorumlarından takip ediyorum seni boş konuşmuyor mantıklı doğru şeyler söylüyorsun hep seninle tanışmayı senin ve dostlarınla beraber oynamayı senide gönül dostlarımla beraber aramızda görmeyi umuyorum saygılar.
Bende grubum adına etkinliklerinize bir yenisini ekliyerek 2 yada 3 gruba kadim kesebiliriz elimizden geldiğince. Yada istenilen başka bir boss var ise... Birilerine faydamız olacaksa ne mutlu bize. Şuan hafta içi akşamları grubum ile midgrat yada sığınak yapıyoruz. Ancak bir hafta sonunu, bu şekilde grup bulamayan arkadaşlarımızada ayırabilirz. Grubumdaki arkadaşlarımında buna karşı çıkacağını sanmıyorum. Sakın yanlış anlaşılmasın bunu bir lutuf olarak görmeyin. Bizlerde acizane oyuncularız bu sanal alemde. Bunu hafta sonu için organize edebiliriz sanırım.
iyi forumlar.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
xXSANATKARXx
xMTNx