E-pin satışı, 3 aylık plus satışı
- xDarkiMMortaLx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
E-pin satışı, 3 aylık plus satışı
Arkadaşlar oyun içerisinde isim değiştirme e-pini satışı yapanlar var.Bu bir yaptırım gerektirmiyor.Peki 3 aylık plus paket satışı yasal mı?
İlim ilim bilmektir
İlim kendin bilmektir
Sen kendini bilmezsin
Ya nice okumaktır
Yunus Emre
İlim kendin bilmektir
Sen kendini bilmezsin
Ya nice okumaktır
Yunus Emre
- ChuckBartowsKi
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
Re: E-pin satışı, 3 aylık plus satışı
Oyun İçerisinde Her Türlü Plus Paket Vbg. Satışlar Kullanıcı Sözleşmesinde Yasaklanmıştır Şikayet Ettiğiniz Takdirde Gereken Cezai Yaptırım Uygulanır

Raiders Of Anatolia Beyazköşk

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK !
xVaMoSBieNx VaMoSBieNIV Zuhurr VaMoSBieN
Benim bildiğim kadarıyla yasak değildi.
Oyunda sadece güvendiğin kişilerle yapmalısınız böyle alışverişleri, ama güvenmediğiniz kişilerle alışveriş yapmak pek de olumlu sonuçlar doğurmaz.
Oyunda sadece güvendiğin kişilerle yapmalısınız böyle alışverişleri, ama güvenmediğiniz kişilerle alışveriş yapmak pek de olumlu sonuçlar doğurmaz.
2009-2013
- xDarkiMMortaLx
- FareAdam Düşmanı
Bazı arkadaşlar yasak değil , bazılarıysa yasak diyor.İkilemde kaldım.Affınıza sığınarak ; bir yöneticinin cevaplaması için konuyu güncel tutuyorum.
- xDarkiMMortaLx
- FareAdam Düşmanı
Güncel :arrow:
İlim ilim bilmektir
İlim kendin bilmektir
Sen kendini bilmezsin
Ya nice okumaktır
Yunus Emre
İlim kendin bilmektir
Sen kendini bilmezsin
Ya nice okumaktır
Yunus Emre
Arkadaşım, bir Forum Yetkilisinin sana vereceği cevap şu şekilde ;
Merhaba,
" GameX' in özel fırsatlarından her oyuncumuzun yararlanmasını isteriz. Fakat bu tip işlemlerin güvenlik sorunu yaratması muhtemeldir. Bu konuda sadece güvenebileceğiniz kişilerden yardım talebinde bulunmanızı, aksi halde istenmeyen durumların doğabileceğini hatırlatırız "
>>DigitalKumSaati<<
Merhaba,
" GameX' in özel fırsatlarından her oyuncumuzun yararlanmasını isteriz. Fakat bu tip işlemlerin güvenlik sorunu yaratması muhtemeldir. Bu konuda sadece güvenebileceğiniz kişilerden yardım talebinde bulunmanızı, aksi halde istenmeyen durumların doğabileceğini hatırlatırız "
>>DigitalKumSaati<<
2009-2013
- xDarkiMMortaLx
- FareAdam Düşmanı
Aramızda güven bağı var alışveriş yaptıklarımın.Fakat ; ben bu tür 3 aylık plus ,ısım e-pını satılır gibi kanallara mesaj yazsam ceza alır mıyım?Onu soruyorum.JouRney yazdı:Arkadaşım, bir Forum Yetkilisinin sana vereceği cevap şu şekilde ;
Merhaba,
>>DigitalKumSaati<<
İlim ilim bilmektir
İlim kendin bilmektir
Sen kendini bilmezsin
Ya nice okumaktır
Yunus Emre
İlim kendin bilmektir
Sen kendini bilmezsin
Ya nice okumaktır
Yunus Emre
DigitalKumSaati'nin yazdığından şu çıkıyor ;xDarkiMMortaLx yazdı:Aramızda güven bağı var alışveriş yaptıklarımın.Fakat ; ben bu tür 3 aylık plus ,ısım e-pını satılır gibi kanallara mesaj yazsam ceza alır mıyım?Onu soruyorum.JouRney yazdı:Arkadaşım, bir Forum Yetkilisinin sana vereceği cevap şu şekilde ;
Merhaba,
>>DigitalKumSaati<<
Tamam yaz kanallara cezası yok, ama güvendiğin kişilerle alışveriş yap
2009-2013
Merhaba,
Konuyu kısaca toparlamak istiyorum. Sizlere ''güvendiğiniz'' kişiler aracılığı ile GameX'in olanaklarından faydalanabileceğinizi söylerken tamda bunu kastetmiştik. Siz, bölge veya klan kanallarından satış duyuruları yaptığınızda bu mesajınıza ''tanıdığınız'' ve ''güvendiğiniz'' kişiler değil tüm sunucu yanıt verecektir. Oluşan güvenlik zaafiyetinin yanı sıra ticari bir amaç güdülmesi söz konusu dahi olabilir yada düşünülebilir.
İyi eğlenceler dilerim.
Konuyu kısaca toparlamak istiyorum. Sizlere ''güvendiğiniz'' kişiler aracılığı ile GameX'in olanaklarından faydalanabileceğinizi söylerken tamda bunu kastetmiştik. Siz, bölge veya klan kanallarından satış duyuruları yaptığınızda bu mesajınıza ''tanıdığınız'' ve ''güvendiğiniz'' kişiler değil tüm sunucu yanıt verecektir. Oluşan güvenlik zaafiyetinin yanı sıra ticari bir amaç güdülmesi söz konusu dahi olabilir yada düşünülebilir.
İyi eğlenceler dilerim.
Hala İKV Özel sürüm DVD niz yok mu ?
D&R'dan satın almak için | kutu.istanbuloyun.com | Net Cafe Satış Noktaları | Satış Noktaları
Sonuç OlarakMüfreze yazdı:Merhaba,
İyi eğlenceler dilerim.
SONYVAIO (pokuman)/ YALIBOYU / Skynet