[MssR'] MaSSaCRe Loncası ''SON''

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
corumlu
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

[MssR'] MaSSaCRe Loncası ''SON''

Mesaj gönderen corumlu »

Sayın Kuklacı Ailesi Loncamız Kuklacı sunucusunda Kurulmuş Olup uzun süre Sizlere Hizmet verdik veya vermeye çalıştık... Loncamız (Kalıcc , Kaliçwarrior) Tarafından kuruldu. Kendileri Loncamızı iyi yerlere getirmek için elinde
geleni yaptılar nitekim Aramızda ayrılıklar oldu. Kendileri Loncayı devrederek Loncamızdan tamamen ayrıldılar...Sebebi sadece Yönetim arasında bilinen bir nedenden dolayı... Daha Sonra Loncamızı Kalıcxdogukan ve Warriorxbüyü tarafından büyütülmeye devam ettirilmeye başlandı... Ama Loncamızdan Önemli Arkadaşlarımız ayrıldı... Loncamız Kalıcc ve Kaliçwarrior ' un dönemi kadar yüksek ve güçlü olamadı aksine gücümüz Her geçen gün azaldı ve sanıyorumki artık sonuna geldik... Artık [MssR'] ailesi Yok bizden buraya kadar Loncamız tamamen kapatılmıştır...Eğer yanlışlarımız olmuş ise Affetmenizi dilerim...Hepinize Çok Teşekkür Ederim..

Kalıcc , Kaliçwarrior ; Kendilerine Teşekkür ederiz Bizi Bir araya Topladılar ve kardeş yaptılar Loncamız Kapatılsada Herzamn aramızdaki kardeşlik devam edicektir...

[MssR'] MaSSaCRe Loncası Yönetim EKİBİ '' SON ''
Resim
DİVAN-I HÜMAYUN LONCA LİDERİ
Kalıcxdogukan
www.divanloncasi.yetkinforum.net
Kullanıcı avatarı
anilklc
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: [MssR'] MaSSaCRe Loncası ''SON''

Mesaj gönderen anilklc »

Doğukan Hakkınızda hayırlı neyse o olsun umarım pişman olmazsınız. Ayrılık konusunu gelirsek Mutluda ben de bildiğiniz nedenler üzere ayrıldık ama herzamn sizi destekledik...
Ecelinşifası
Kalıcc [Ecel Getiren ^]
eSeNBeYIII [Latif ^]

“Genel Sohbet” sayfasına dön