CARIM CALINIP YA SİLİNDİ YADA İSMİ DEGİŞTİRLDİ

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
MeGmaGe
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

CARIM CALINIP YA SİLİNDİ YADA İSMİ DEGİŞTİRLDİ

Mesaj gönderen MeGmaGe »

Öncelikle iyi forumlar arkdaşlar

Dün aksam 1veya 2 aydır konusmus bulundugum arkadasımla konusuyorduk saat 6:30 cıvarı falandı takın saat 19:26 gösterene kadar tam o vakıt benden kullanıcı hesabımı ve sıfremı ıstedı e bende halıyle verdım bende ondan ısteyınce oda verdı sonucuunda oda bana benım buyucumu senın carın ıcıne akraralımda bari pluslu hem hemen kasarız zorlanmayız dedı buyucusude 48 level neyse bende olur dedım oda tamam dedi sonrasında kod geldı bende kodu ona soyleyerek büyük bir hata yaptıgımı carımın gıttı an ogrendım goye carımı calmak ıcın kendı hesabını aktarmıs neyse sonucunda carım calındı ama suanda baska bır sey daha dusunen bır arkadas var mı adı Xxxxmustixxxx diye bu arkadastan benım hesabım karakter degıstırme ePını falan almıs benım calınan hesabımdakı adamda parayı vermeden kacmıs ve bu nedenle benı tanıyan ınsanlar daha neyın ne oldugunu bılmeden bana yuklendıler en basta caglar hanı su mccaglar ben daha onun bana hırsızlık neden yaptın demesıyle anlamadım dedım sonra anlatıcam ben sana ve benzeri seyler soyledı tabıkı haberım yok benımde bende ardından oyundaydım bölgeden yazıyordum calındı gm dev pm dıye belki suanda forumu okyuan arkadsalar bılıyordur neyse ben yazarken lathander yardımcı olabılıdıgı kadarını oldu tesekkur ederım . Takın carımı suanda okuyan kısı bana gerı vermesse T.C Cumhuriyet savcılıgına gereken işlemleri başlatacagımdan emin olun ve tekrar soyluyorum o arkadasada gecmıs olsun benım yapmadıgımı bılsın carımı gerı alırsam eger paramda duruyorsa benım karakterımın adından alındıgı ıcın ben sana helal parayı verıcem o yuzden dunde yazdıggım gıbı sakın ben alana kadar cara guvenmeyın

“Genel Sohbet” sayfasına dön