Belaxbattle içeri *

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
XxSeRKaNxX
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Belaxbattle içeri *

Mesaj gönderen XxSeRKaNxX »

Saçma Saçma konuşup Canımı Sıkma Çalan kişi Ben oLArak ona buna adımı verme Kanıtın varmı benim çaldıqıma dahil çarını Asıl hırsız sensin o çardan benden isim deqiştirme epini olarak 50m alındı ve epin verilmedi ben bişey demiyomda kmseye sana ne oLuyo kanıtın varsa ortaya koy Saçma saçma konuşma

Resim <--- REsimdeki qibi
Resim
Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
BaTuZeR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Belaxbattle içeri *

Mesaj gönderen BaTuZeR »

Öyle böyle Sonucta hak yerini buldu ve çalan kişi veya kişiler amacına ulaşamadı ;) Şuan Bu konuda tek isteteğim Çalan kişilerin kim oLduğunu öğrenmek inş onuda yakında bulursunuz..!
xXSaDaKaTXx - SaDaKaTII
    Y a K a M o Z
    [/color]
    Kullanıcı avatarı
    Chatlaqs
    Teşkilat Neferi
    Teşkilat Neferi
    Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen Chatlaqs »

Bu konu tamamen hayaL ürünüdür :) Neden mi :?: Erenin karakterLeri çaLınmıştı biLiyorsunuz zaten yok bana e pin sattı falan bunlara sadece içim gülmek qeLio :lol:

Resim

20 Aralık 2010'dan beri RoA
    24 Mart 2007'den beri İKV
    Kullanıcı avatarı
    XxSeRKaNxX
    İskele Babası
    İskele Babası

çaLınmış oLAbiLir o beni iLqiLendirmez Ben paramın qittiqi haLde bşi demiyorumda Adamın kanıtı oLmadıqı haLDe niye saçmaLıyo hayır vArSa bi Kanıtı koysun da bizde qöreLim
    Resim
    Resim

Resim

Resim
    Kullanıcı avatarı
    dabbela
    Demirci Çırağı
    Demirci Çırağı

Mesaj gönderen dabbela »

Sen dua et savcılık adresini vermiyo bana ben charı kimlerden aldım biliosun dimi ?... Xxxfuatxxx adlı karakter farkında olmadan yediğin her haltı söyledi bana ayrıca ben sana direk isim vereyim Hateqq , Canbazz ve ortağı kankası Finalshine he sen dıosanki ben bu charı satın aldım ozman kimden aldığını söyle bakalım ? bana satın aldığını kanıtlayabilirmisin ?
    * Belaxbattle * Belaxtube * Belaxbaytar * * Yakamozxbela *

Bizler Daha İyisini Yapana Kadar En İyisi Budur

BeLax Lonca Yönetimi
    Kullanıcı avatarı
    dabbela
    Demirci Çırağı
    Demirci Çırağı

Mesaj gönderen dabbela »

Hee ayrıca sen o e-pini almışsın ve Belaxtube büyücümün adını değiştirmiştin saolasun Erhan abim geri bana verirken düzeltti ..

BeLax Lonca Yönetimi
    Kullanıcı avatarı
    XxSeRKaNxX
    İskele Babası
    İskele Babası

dabbela yazdı:Sen dua et savcılık adresini vermiyo bana ben charı kimlerden aldım biliosun dimi ?... Xxxfuatxxx adlı karakter farkında olmadan yediğin her haltı söyledi bana ayrıca ben sana direk isim vereyim Hateqq , Canbazz ve ortağı kankası Finalshine he sen dıosanki ben bu charı satın aldım ozman kimden aldığını söyle bakalım ? bana satın aldığını kanıtlayabilirmisin ?
    Ne Nanesi Lan savcıLıqa qerek yok ÖzeLime qeL Ben sana vEreM adresini senin q*tü bkLu çarını ne yapam Ben Ne ne nane yemişsem bana onu kanıtLa Laf söyLemeyLe bişey oLmaz icraat Lazım ben kmseden isim deqiştiren epin aLmadın sende desteqe msj at bende desteqe msj atam karakterLerimize hiç isim deqiştiren epin yükLEmişmiyiz qeLen cvp Lara bi bakaLım... biLip biLmeden konuşmucaksın koçum ;) akıLLı oLCaksın
    Resim
    Resim

Resim

Resim
    Kullanıcı avatarı
    XxSeRKaNxX
    İskele Babası
    İskele Babası

Ha bu arada CAnbazz ıDa Tanımam Final ide tanımam slm laşmamız oLmuştur ama onada Tanıma denmezz.. Sen Neredin neyi oLuyonda Bana Hırsız Lekesi buLAştırmaya çaLışıyon senin Buna Cürmün Yetmez.
    Resim
    Resim

Resim

Resim
    Kullanıcı avatarı
    XxSeRKaNxX
    İskele Babası
    İskele Babası

Satın aLma diyosun Lan Ben SAna NE SAtın aLdım dedim nede sattım dedin nerenden uyduruyosun Bunu Ben seninLe sadece Benden aLdıqın 50m i qeri ver diye knuştm Laf uydurma biyerLErinden
    Resim
    Resim

Resim

Resim
    Kullanıcı avatarı
    dabbela
    Demirci Çırağı
    Demirci Çırağı

Mesaj gönderen dabbela »

Bana isim verebilcenmi sen onu söle kimden satın aldın charı ayrıca benım büyücümün adının İmPoSSibLe diye değiştirildiğini çok kişi bilio hala neyin yalanını söylüosun sen benım kişisel hesabımı benden habersiz kullanmaktan dolayı ifadeni sewe sewe bana vermessen kağıt ewine geldiğinde verceğin yeri göstercekler sana vericeksin yani ... sen bi kimle konuştuğunu bil sonra cürmümün veya gücümün kime yeticeğini öğren gel adam gibi delikanlı gibi özrünü dilesende helalliğimi alsan olmazmıydı ama yok ben illa kabadayı olucam asıcam kesicem dierek kendını bağırarak korkutarak millete inandırmaya çalısıcaksan gel bi çayımı , kahvemi iç burda konuşuruz vaktim çok kardeşim

BeLax Lonca Yönetimi

“Genel Sohbet” sayfasına dön