Nameless yazdı:Her şaheser üreten resim koysaydı...
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ ''FERHAT
Tebrikler Kardeşim ! Böyle Bir Zamanda Ejder Üretmek Nokta Nokta ister anladın sen işte Dalga geçen arkadaşlar üretin de görelim bakalım şu an !
~~OttoMaNxVektörel~~uA-BH Milleti İçin Adanmış 20 kalp Osmanlının Son Nefer'leri OttomanX Team <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<OttomanX>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Şu post kasma işini bırakın yahu amele misiniz ? (Yanlış anlaşılmasın amelelik mesleğine saygım ayrı bir konu.) Üretmiş açmış konu ne kadar doğru yada değil tartışılır. Ama yorum olsun diye de alıntı yapmak ne kadar saçmadır bu tartışılmaz.. Hayırlı olsun Emrecim bu arada
Hayatı tesbih yaptım, bazen çekiyorum bazen sallıyorum...
Tryagain yazdı:Şu post kasma işini bırakın yahu amele misiniz ? (Yanlış anlaşılmasın amelelik mesleğine saygım ayrı bir konu.) Üretmiş açmış konu ne kadar doğru yada değil tartışılır. Ama yorum olsun diye de alıntı yapmak ne kadar saçmadır bu tartışılmaz.. Hayırlı olsun Emrecim bu arada
KENDİ LONCA ÜYESİ YA SAVUNUYOR TABİ . MERANDA 500 NADİDE ŞAHESER ÜRETEN KONU AÇSA BÖYLE DERMİYDİN
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ ''FERHAT