Merhaba arkadaşlar,
20 günü devirdim çok zor olsada, yedek subay olarak Isparta Eğirdir'de Dağ Komando okulunda eğitimlere devam ediyorum. Burası tam bir cehennem, eğitimin babasını gösteriyorlar. Sizleri çok özledim, burada insan insanlıktan çıkıyor malesef, eğitimler çok ağır gece gündüz, Cumartesi Pazar her an eğitim var. Kalmadı 40 45 günüm var eğitimimi tamamlamama daha fazla sizlerle görüşme fırsatım olacak.
Şartlar ne kadar zor, ağır olsada biz "Komando"yuz engel tanımaz aşarız...!!!
korku nedir bilmeyiz
biz dağların erleri
yuva yaptık göklere
başdöndüren yerlere
engel tanımaz aşarız
yüce engin dağları
el verir uzanırız
mor siyah bulutlara
ben türk KOMANDOSUYUM
düşmanı çelik pençemle ezerim
her yerde ben varım
havada
karada
denizde
çölde
batakta
çatakta
her zaman ve her yerde
hazır? DAİMA HAZIR
hazır? DAİMA HAZIR
kim? KOMANDO
kim? KOMANDO
olamazsın? YAH
olamazsın? YAH
komandolar? ALLAH
komandolar? ALLAH
ALLAH TÜRK KOMANDOSUNU KORUSUN
AMİNN.........
Isparta'dan Selamlar
- Lostxdewrimci
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Isparta'dan Selamlar
A.selam kardeş sende tam cehenneme düşmüşsün diyebilirim, biR laf vaRdıR ısparta askeriyesi için biliRsin
IspaRta Liman ben biR geMi biR daHa geLiRseM ........ beNi
HayıRlı teskeReleR....
IspaRta Liman ben biR geMi biR daHa geLiRseM ........ beNi
HayıRlı teskeReleR....
Lostxdewrimci / MaHseNcI
SoKaKta YaTaNın KüRKü ALıNMaZ , KuNdakLıK BebeNiN SüTü ÇaLıNmaZ , İnsaNLıGıN HeR KiM KuRal KoYsaDa MeRhaMeTiN YoLu SaG SoL TaNımaZ.....

SoKaKta YaTaNın KüRKü ALıNMaZ , KuNdakLıK BebeNiN SüTü ÇaLıNmaZ , İnsaNLıGıN HeR KiM KuRal KoYsaDa MeRhaMeTiN YoLu SaG SoL TaNımaZ.....

Evet o lafı burada demeyen asker yok.
Gezmeye bile gelmem artık bir daha Isparta'ya herhalde. 
Mehmetim kardeşim benim seni çok özledim hayırlı tezkereler Allah sana askerliğini kazasız belasız bitirebilmeni nasip eylesin.. Kolay gelsin canım benim.
Not: Kadim Pençeni çaldım... :twisted:
Not: Kadim Pençeni çaldım... :twisted:
- CanABREK
- Işık Hanım'ın Elemanı
Selamın aleykum ;
Askerlik görevini sizin gibi zorluklara yapan mehmetciklerimize selam olsun .
Allah Yardımcınız olsun ,
Askerlik görevini sizin gibi zorluklara yapan mehmetciklerimize selam olsun .
Allah Yardımcınız olsun ,
Mustafa Kemal ATATÜRK
İzinde İlerliyoruz PAŞAM .!
İzinde İlerliyoruz PAŞAM .!
Sağolasın Serkan'ım 12 ay gibi bir sürem var daha biter Allah'ın izniyle. 
Sağolasın CanABREK Engel ve zorluk tanımayıp aşacağız, aşmak zorundayız vatan ve milletimiz için...
Isparta Eğirdir'de askerlik yapmak herkese nasip olmaz, zorun zoru denilecek bir seviyede askerlik yapsakta çok güzel dostluk, birlik ve beraberlik var burada, ayrıca eğitimler ne kadar zor olsa da bi o kadar da zevkli geçiyor.
Burada şunu öğrendim; "Herşey yalan intikaller gerçek." Yüklüyorlar sırtımıza boş 5 6 kg. gelen çantayı, 17 kilo kum torbası çantanın içine, 2'şer litreden 2 matara, uyku tulumu, mat, panço vs. vs. derken oluyor sırtında ortalama 40 kg. çanta, elinde'de 11'5 kg'lık Mg3 o dağ senin bu dağ benim geziyoruz. İşte bu adamı bitiriyor.
Fırsatım oldukça yazarım buradan, bütün İKV'ye selam olsun...
Sağolasın CanABREK Engel ve zorluk tanımayıp aşacağız, aşmak zorundayız vatan ve milletimiz için...
Isparta Eğirdir'de askerlik yapmak herkese nasip olmaz, zorun zoru denilecek bir seviyede askerlik yapsakta çok güzel dostluk, birlik ve beraberlik var burada, ayrıca eğitimler ne kadar zor olsa da bi o kadar da zevkli geçiyor.
Burada şunu öğrendim; "Herşey yalan intikaller gerçek." Yüklüyorlar sırtımıza boş 5 6 kg. gelen çantayı, 17 kilo kum torbası çantanın içine, 2'şer litreden 2 matara, uyku tulumu, mat, panço vs. vs. derken oluyor sırtında ortalama 40 kg. çanta, elinde'de 11'5 kg'lık Mg3 o dağ senin bu dağ benim geziyoruz. İşte bu adamı bitiriyor.
Fırsatım oldukça yazarım buradan, bütün İKV'ye selam olsun...
- Phislikxcerrah
- FareAdam Düşmanı
Mehmet Abi Seni Özledik La Ailecek Hayırlı Tezkereler
SEUSE
RAİDERS OF ANATOLİA
RAİDERS OF ANATOLİA