Gm sana bişey demiyom artık yaa*
- xKadirHanx
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Arzın Çocukları
Gm sana bişey demiyom artık yaa*
100 m verip isim epini aldım ulan madem .çıkaracaktın bu isim kutusunu lan neden önceden çıkarmadın bizim paramız yerde bulunmuyorum anlımızın teriyle kazanıyoz bu hakkı siz nasıl buluyorsunuz bi cvp bekliyom gene yazmasan ne halt olduğunuz anlaşılır her gün 5 veya 6 kişi oyunu bırakıyor yakında oynayan kalmassa o plus paketleri 1 lira olursa iyi gülcem halinize
ŞAHXKADİRHAN ( Ecel getiren - Latif ) silindi
Acıhayat ( Ashab-ı Kehf )
tHeBeStOfXDaRk ( Ejder asa ) (çalındı)
Semerşah
Acıhayat ( Ashab-ı Kehf )
tHeBeStOfXDaRk ( Ejder asa ) (çalındı)
Semerşah
Re: Gm sana bişey demiyom artık yaa*
Merhaba
Kimsenin sizi 100 milyon oyun parasıyla İsim Değiştirme Hakkı olan şifreyi almanız için zorladığını sanmıyorum. Bu sizin hür düşüncenizle yaptığınız işlemden başka bir şey değildir.
Örnekleme olarak
Oyun dünyasında hiç mi Ticaret yapmadınız ? Oyun parasıyla aldığınız herhangi bir eşya,mataryelin fiyatı 1 hafta sonra eski fiyatına oranla azalınca " ulan madem .fiyatını düşürcektin bu eşyanın lan neden önceden düşürmedin" mi diyorsunuz?
Oyunumuz gün geçtikçe büyüyor ve İsim Değiştirme Hakkıda bu büyümenin meyvelerinden sadece birisi.
Kimsenin sizi 100 milyon oyun parasıyla İsim Değiştirme Hakkı olan şifreyi almanız için zorladığını sanmıyorum. Bu sizin hür düşüncenizle yaptığınız işlemden başka bir şey değildir.
Örnekleme olarak
Oyun dünyasında hiç mi Ticaret yapmadınız ? Oyun parasıyla aldığınız herhangi bir eşya,mataryelin fiyatı 1 hafta sonra eski fiyatına oranla azalınca " ulan madem .fiyatını düşürcektin bu eşyanın lan neden önceden düşürmedin" mi diyorsunuz?
Oyunumuz gün geçtikçe büyüyor ve İsim Değiştirme Hakkıda bu büyümenin meyvelerinden sadece birisi.
- Gazixonurburkel
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
semıha katılıyorum kardeş sen 1 gün beklıyedın işin gücün ne yaw allh allh dün kü adam gelıp oyuna başlar sa böle olur Telelombardia Gazixonurburkel
KrAL OLsAN Ne YaZaR GirCeN 2 MeTrE MeZaR
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Semiha adlı arkadaşımız güzelce özetlemiş. Hak aramak için kullandığınız yöntem ve üslubunuz hiç de hoş değil. Bu durum maalesef konunuzun kilitlenmesine sebep olmuştur.
Unutmayın, konu ne olursa olsun bu tarz yaklaşımlar toplumun tepkisini çeker ve haklı olduğunuz yerde belki de haksız duruma düşebilirsiniz.
İyi forumlar...
Unutmayın, konu ne olursa olsun bu tarz yaklaşımlar toplumun tepkisini çeker ve haklı olduğunuz yerde belki de haksız duruma düşebilirsiniz.
İyi forumlar...