Merhabalar
Öncelikle feryadınızı haklı buluyorum fakat sıkıntınızı dile getirdiğiniz makam İKV Resmi Forumları'dır.Dolayısıyla uyulması gereken bazı kurallar vardır. Mesala küfür içerikli fotoğraf yayınlamamak .Konuşmalarından rahatsız olduğunuz kişileri ''şikayet et'' butonunu kullanarak şikyetinizi destek ekibine iletmiş olursunuz.Küfür hakaret gibi karşısındakinin canını sıkıcak konuşmalar hangi sistem gelirse gelsin o kişiye saygı kavramı öğretilmedikçe olacaktır.Lütfen bundan sonraki şikayetleriniz ve önerilerinizi destek formundan iletiniz.
İyi Forumlar
FERYADIMI HAKLIMI BULUYORSUNUZ BENM BEN SIKINTIMI HER ZAMAN DİLE GETİRDİM FATİH BEY BEN İKV DESTEGE YOLADIM FOTOGRAFLARI VE VE ŞİKAYET ET BUTONUNA BASTIM AMA NE YAZIKKİ 1 DK DOLMASINIDA BEKLEDİK... SİZ ÖNLEMİZİ ALDINIZMI DA O KİŞİ BİZMİ SAYGI İNSANLARLA NASIL DİYOLOG ETMESİNİ ÖĞRETİCEZ FATİH BEY....BEN BUNDAN SONRAKİ ŞİKAYETİMİ EMİN OLUN SAVCILIGA ULASTIRCAM COCUK DEĞİLİZ BURDA HİÇ BİRİMİZ...GELMİŞSSİNİZ BİDE FORUMA GİRMEMİ ENGELEMİŞSİNİZ SİZ BÖLE YAPTIKCA BEN DAHA ÇOK BU OLAYIN ÜSTÜNE GİDİCEM SİZ BENİ FORUMDAN UZAKLASTRDINIZ BENDE SİZİN YAZDGINIZ BU YAZIYIDA MAHKEMEDE SUNUCAM SİMDİ İYİ FORUMLAR... BEN TÜRKİYE HÜKÜMETİNE İNANIYORUM VE GÜVENİYORUM KİLİT ATMANIZDA ÇOK YANLIŞ Bİ HUSUSDU... NSE İNSANLARI RAHTSIZ ETMEYE GEREK OLMADINI DÜŞÜNÜYORUM İKV DESTEK EKİBİYLE MAHKEMEDE GÖSRÜŞMEK ÜZERE....
sevgili yönetici içeri
Re: sevgili yönetici içeri
HAKLI OLDUGMUZ HALDE FORUMDAN UZAKLASTIRMA YEMEKTE SİMDİ CIKTI SİZ BENİ SUSTURABİLCEGİNİZİ SANIYORSUNUZ AMA BEN BURDA SUSARIM YÖNETİCİ AMA UNUTMAYIN ÜSTÜNÜZÜNDE ÜSTÜ VARDIR BU Bİ OYUN DİYİP İNSANLARI HİÇ Bİ ZAMAN KALE ALMAMZLIK YAPMAYIN...BANA GELMİŞSİNİZ İKV DESTEGE YOLLAYIN EVET YOLLADIK SONUC 3 SUSTURMA BENM KIZDIGIM NOKTA NEDEN 3 BEN ACIKLAMASINI İSTİYORUM ADAM RESMEN ARGO İÇERİKLİ SÖVMÜŞ GELDİNİZ ONUN YERİNE BENİ FORUMDAN UZAKLASTRDINIZ BUNLARIN HEPSİ BİR BİR ÖNÜNÜZE CIKICAKTIR... KİMSE KİMSEYİ KANDIRMASIN......
HİÇ Bİ YÖNETİCİ VE HİÇ Bİ ARKADASIMIN YORUM YAPMASINI İSTEMİYORUM SADECE FATİH BEY YÖNETİCİMİZİN CEVABINI BEKLİYORM.....
** Küfür içerikli resim silindi .Forum hesabınız uyarı amaçlı 1 gün kapatıldı .
Fatih BEY KÜFÜRÜ EDEN BEN DEĞİLİM SİZ YANLIS KİŞİYİ UZAKLASTRDINIZ=)) BÖYLE YAPTIKCA SİZ KAYBEDİYORSUNUZ OYUNCULARINIZI BİZ BİŞİ KAYBETMEYİZ...
Fatih BEY KÜFÜRÜ EDEN BEN DEĞİLİM SİZ YANLIS KİŞİYİ UZAKLASTRDINIZ=)) BÖYLE YAPTIKCA SİZ KAYBEDİYORSUNUZ OYUNCULARINIZI BİZ BİŞİ KAYBETMEYİZ...
UNUTMAYIN Kİ BİZİM SAYEMİZDE Bİ YERLERE GELDİNİZ BİZ YOKSAK SİZ DE YOKSUNUZ... SIRTIMIZDAN GECİNİN BAKALIM BEN ARTIK YOKUM BÖYLE Bİ OYUN OLMAZ AL PLUSU HER AY YE KÜFÜRÜ HER GÜN... BEN BUNA KARSIYIM... SİMDİ BU ÜYELİĞİMİDE ENGELLEYİN... AMA ARTIK HİÇ BİŞİ FARK ETMEZ BEN OYUNDA YOKUM..HAKSIZLIGA TAHAMÜL EDEMEM BEN...BEN GİBİ DAHA NİCE OYUNCULARI KAYBETCEKSNİZ... BEN SADECE ONLARDAN BİR KAÇIYIM...
Merhabalar,
Oyun içi şikayet sistemi, devasa bir kadro ile her gün nizami olarak kontrol ve modere edilmektedir.
Görev ve sorumlulukları ile Destek Takımı'nı görmek için, http://www.istanbuloyun.com/Team.aspx adresini ziyaret edebilirsiniz.
Standart prosedür ile verilen cezalar bahsettiğiniz üzere istisnai durumlar haricinde 3 gün susturmadır. Fakat, sizler sürekli rahatsız edildiğinizi iddia ediyorsanız bu durumu www.istanbuloyun.com/support.aspx adresinden bizlere bildirebilirsiniz. Yapacağınız bildirim, ilgili konunun ve kullanıcının etraflıca incelenmesi için atılabilecek en basit adımlardan biridir. Keza, İstanbul Kıyamet Vakti'nin çözüm mekanizması destek birimidir.
Forum Yetkili'lerinin uyguladığı moderasyon ise, standart ve makuldür. Küfürün edilmesi kadar, bunun gayri resmi merciilerde ifşası da uyarı mahiyetinde cezayı gerektirmektedir.
Son olarak, hassasiyetiniz için teşekkür ediyor ve muadil sorunlardan şikayetçi kullanıcıların ilgisine rica ediyorum.
4. Konu başlıklarını konunun içeriğini ifade eden şekilde seçilmesi gerekmektedir. (GM, Yönetici,yardım, lütfen, acil ve kişiye özel gibi başlıklar açmayınız. Bu başlıklar dikkate alınmaz. Uyarı yapılmaksızın kapanabilir yada silinebilir)
Forum Kuralları İçin: viewtopic.php?f=52&t=18
Oyun içi şikayet sistemi, devasa bir kadro ile her gün nizami olarak kontrol ve modere edilmektedir.
Görev ve sorumlulukları ile Destek Takımı'nı görmek için, http://www.istanbuloyun.com/Team.aspx adresini ziyaret edebilirsiniz.
Standart prosedür ile verilen cezalar bahsettiğiniz üzere istisnai durumlar haricinde 3 gün susturmadır. Fakat, sizler sürekli rahatsız edildiğinizi iddia ediyorsanız bu durumu www.istanbuloyun.com/support.aspx adresinden bizlere bildirebilirsiniz. Yapacağınız bildirim, ilgili konunun ve kullanıcının etraflıca incelenmesi için atılabilecek en basit adımlardan biridir. Keza, İstanbul Kıyamet Vakti'nin çözüm mekanizması destek birimidir.
Forum Yetkili'lerinin uyguladığı moderasyon ise, standart ve makuldür. Küfürün edilmesi kadar, bunun gayri resmi merciilerde ifşası da uyarı mahiyetinde cezayı gerektirmektedir.
Son olarak, hassasiyetiniz için teşekkür ediyor ve muadil sorunlardan şikayetçi kullanıcıların ilgisine rica ediyorum.
4. Konu başlıklarını konunun içeriğini ifade eden şekilde seçilmesi gerekmektedir. (GM, Yönetici,yardım, lütfen, acil ve kişiye özel gibi başlıklar açmayınız. Bu başlıklar dikkate alınmaz. Uyarı yapılmaksızın kapanabilir yada silinebilir)
Forum Kuralları İçin: viewtopic.php?f=52&t=18