Evet arkadaşlar 25 ve 26 aralık tarihlerinde bir çoğumuz hayal kırıklığı yaşadık ancak DEV Lathander yüreğimize su serpen açıklamasıyla bizlerin çok güzel ve büyük süprizlerin beklediğini söyledi.Peki bunlar nedir neler olmalı ?işte bu soruların cevaplarını gelin bu konu başlığı altında tartışalım tahmin ve fikirlerimizi yazalım.
Neler olmalı-olabilir ?
Geçen sene hatırlarsanız 3.yıl adına exler 1 günlüğüne 2 katına çıkarılmıştı.Bu senede kesinlikle benzer tarzda bir etkinlik olabilir.
İtemlerin düşme olasılığı yükseltilebilir ancak bu sadece grup bölgelerini kapsamamalı çünkü oyunda 43 seviyenin altında olan birçok oyuncu mevcut.
Teşkilimpiyatlar kapsamında etkinlik sayısı arttırılabilinir ve özel bir etkinlik olabilir.
Birçok oyuncu beta döneminin hasretini çekiyor.Şahsen ben o zamana şait olamadım 39 seviye zamanında oyuna bailadım ancak nostalji sıfatıyla eminönüne taşkanatlar getirilebilinir ve çok özel item-eşya-materyaller düşebilir
Madenlerin sayısı arttılınabilinir ya da iridyum-saf madenler gibi nadir gelen madenlerin düşme olasılığı artılınabilir
tahmin ve fikirlerim şu an itibariyle bunlardır eminim sizlerdende gelecek parlakdüşünceler vardır bunları paylaşırsanız memnun olurum kimbilir belki yöneticilerde bunlardan etkilenebilir
Ne kadar sürmeli?
İtem,maden ve tecrübe puanları.Bunların arttırılması herkesin beğenisini kazanacağından şüphe yok ancak bunların ok uzun sürmesi oyun içi dengeleri sarsabilir.Tam bu noktada oyuncularında bu dengenin sarsılabileceğini bilmektedir ancak yönetim küçük çaplıda olsa oyunculara bir hayalkırıklığı yaşattığı için bu etkinlikler uzun sürebilir.en azından 3 günden fazla olmalı.
Fikir ve düşüncelerinizi paylaşırsanız memnun olurum.İyi forumlar...
Kuruluşun 4.yıldönümü ve yılbaşı etkinlikleri neler olmalı ?
Kuruluşun 4.yıldönümü ve yılbaşı etkinlikleri neler olmalı ?
avakado=eminönü
- Cover
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Kuruluşun 4.yıldönümü ve yılbaşı etkinlikleri neler olmalı ?
şaheser zırhlar yeraltındaki yaratıklardan da düşsün
Tayfaxcover
Tayfaxoverdose

Tayfaxoverdose

Şahsen öyle birşey yapacaklarına ihtimal vermem.Çünkü özel bir gün ama o kadar önemli bişrşey yapmaz oyunun dengesi bozulurCover yazdı:şaheser zırhlar yeraltındaki yaratıklardan da düşsün
avakado=eminönü
- ecelin
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: NEMESİS
bence herzamanki gibi cinlere kuklete takacaklar ve klan npclerine takılmayan huni koyacaklar vs vs vs gibi gereksiz şeyler
ecelin geldimi canını almasını bilir... sen ölümsüz olugunu sansanda..... 

- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
Sabride kaleyi tuttursun :lol:Cover yazdı:şaheser zırhlar yeraltındaki yaratıklardan da düşsün
- Jnoxintikam
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
Konu var zaten ordan devam et.
Jnoxxintikam - SeRgeNxxİnTiKaM
Darbeler Yesende Yüreğine Affetmek En Asil İNTİKAM.!
Darbeler Yesende Yüreğine Affetmek En Asil İNTİKAM.!
- Amazon
- Sahaf Yardımcısı
GüzeldiKaraXHayalet yazdı:Sabride kaleyi tuttursun :lol:Cover yazdı:şaheser zırhlar yeraltındaki yaratıklardan da düşsün
- Conqueror
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
Hehehe :lol:KaraXHayalet yazdı:Sabride kaleyi tuttursun :lol:Cover yazdı:şaheser zırhlar yeraltındaki yaratıklardan da düşsün
İmza düzenlendi.
Merhaba,
Öncelikle güzel fikirler çıkarsa eğer Destek Takımı'na iletelim diyerek başlıyorum.
Benim önerilerim:
Teşkilimpiyatlar kapsamında gerçekleştirilen etkinliklere bir Yılbaşı Etkinliği eklensin ama bu klasik Sunucu Hatırası (Yılbaşı) gibi olmasın. Özgün bir etkinlik bulamadım henüz bulursam Etkinlik Önerileri isimli konudan yazarım.
Bunun yanında Exp. veya Tecrübe Puanı dediğimiz puanlarda % x artış olabilir.
Yılbaşına ait Bonus Şaheser olabilir. - Bu terim kendime ait olup mesajın en altında anlattım ayrıca Destek Takımı'na ilettim. -
Bunun yanında müziklerde bir değişim olabilir. Mısır Çarşısı süslenebilir.
Kar yağabilir ama kasacağını sanıyorum.
Fikirlerim bu kadar.
Bonus Şaheser:
Bonus Şaheser tamamiyle kendi fikrimdir. İsminden özelliklerine kadar kendi fikrimdir. Başka bir yerden (ç)alıntı değildir.
Yılbaşı için düşündüğüm bu eşyalar özel günler için özgün özellikler ve/veya özgün tasarımlar şeklinde sergilenebilir.
Bonus Şaheser dediğimiz eşyalar aslında bir şaheserdir. Ancak ya şekli ya da özellikleri değiştirilebilir veya yeni bir şekil veya yeni özellikler yayınlanabilir.
Örnek olarak Anka'yı ele alalım. Anka'nın herhangi bir özelliği artırılacak yada şeklinde herhangi bir değişiklik yapılacak ve yeni bir silah gibi Bonus Anka (Yılbaşı 2011) ismi ile yayınlanacak. Bu sadece 31 Aralık ve 1 Ocak'ta elde edilebilecek bir eşya olacak.
Bu eşyaların düşürülmesi, kazanılması, durumuna gelince. Yılbaşında birçok kişi eğlenecek ve büyük bir ihtimal ile bilgisayar karşısına geçip uzun uzadıya İKV oynayamayacak. Bunun için bununla ilgili bir robot mesela GB-Bonus veya herhangi bir NPC Eminönü'nün meydanına yerleştirilebilir. Bu NPC ile ismimizi yazdırıp başvuru yapabiliriz veya basit bir maden verebiliriz vb. - burayı fazla geliştirmedim - sonrasında çekilen bir kura ile çıkan kişilere Bonus Şaheserler verilebilir.
Öncelikle güzel fikirler çıkarsa eğer Destek Takımı'na iletelim diyerek başlıyorum.
Benim önerilerim:
Teşkilimpiyatlar kapsamında gerçekleştirilen etkinliklere bir Yılbaşı Etkinliği eklensin ama bu klasik Sunucu Hatırası (Yılbaşı) gibi olmasın. Özgün bir etkinlik bulamadım henüz bulursam Etkinlik Önerileri isimli konudan yazarım.
Bunun yanında Exp. veya Tecrübe Puanı dediğimiz puanlarda % x artış olabilir.
Yılbaşına ait Bonus Şaheser olabilir. - Bu terim kendime ait olup mesajın en altında anlattım ayrıca Destek Takımı'na ilettim. -
Bunun yanında müziklerde bir değişim olabilir. Mısır Çarşısı süslenebilir.
Kar yağabilir ama kasacağını sanıyorum.
Fikirlerim bu kadar.
Bonus Şaheser:
Bonus Şaheser tamamiyle kendi fikrimdir. İsminden özelliklerine kadar kendi fikrimdir. Başka bir yerden (ç)alıntı değildir.
Yılbaşı için düşündüğüm bu eşyalar özel günler için özgün özellikler ve/veya özgün tasarımlar şeklinde sergilenebilir.
Bonus Şaheser dediğimiz eşyalar aslında bir şaheserdir. Ancak ya şekli ya da özellikleri değiştirilebilir veya yeni bir şekil veya yeni özellikler yayınlanabilir.
Örnek olarak Anka'yı ele alalım. Anka'nın herhangi bir özelliği artırılacak yada şeklinde herhangi bir değişiklik yapılacak ve yeni bir silah gibi Bonus Anka (Yılbaşı 2011) ismi ile yayınlanacak. Bu sadece 31 Aralık ve 1 Ocak'ta elde edilebilecek bir eşya olacak.
Bu eşyaların düşürülmesi, kazanılması, durumuna gelince. Yılbaşında birçok kişi eğlenecek ve büyük bir ihtimal ile bilgisayar karşısına geçip uzun uzadıya İKV oynayamayacak. Bunun için bununla ilgili bir robot mesela GB-Bonus veya herhangi bir NPC Eminönü'nün meydanına yerleştirilebilir. Bu NPC ile ismimizi yazdırıp başvuru yapabiliriz veya basit bir maden verebiliriz vb. - burayı fazla geliştirmedim - sonrasında çekilen bir kura ile çıkan kişilere Bonus Şaheserler verilebilir.