S.A ARKADAŞLAR xXdikeyXx ADLI ÇARIM 26.12.2010 SAAT 14:30 SULARINDA ÇALINMIŞ BULUNMAKTADIR ÇALAN KİŞİDE [içerik silinmiştir] dır Adı [içerik silinmiştir] dediğimiz adam çarımızı çaldı Ama Bunu Babama söyledim hiç Beklemediğim Bİr tepki verdi rahat ol alacaz dedi çarını ben bile korktum ama dedi numarası varmı var dedim tamam dedi savcılığa suç duyurusunda bulunuruz alırız dedi mahkemeye kadar götürecem ben bu işi yarına kadar muhleti var verdi verdi yoksa korkbende ''AYKUT'' sana diim ''ABİ'' bile demiyorum bak sana artık nefret ediyorum...Allah belanı versin...
T€$K!LaT xXdikeyXx...
xXdikeyXx Çalındı
- sebepsiz99
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
xXdikeyXx Çalındı

"Eskileri değil yenileri arıyor kalbim, Ama gelen gideni aratır derler ya seni silemiyor gözlerim"
Eprexx
- xDAVUT
- FareAdam Düşmanı
Re: xXdikeyXx Çalındı
Geçmiş Olsun... !
İslamın Emrettiği ve Allah'ın Yasakladığı Kesin Haram olan herşeyi yapan (Aklınıza Ne Gelirse),Hz Ebubekir-i Sıddık ve Hz. Ömer-ül Faruk'u Sevmeyen RAFİZİLERİN Kim olduğunu BİLİYOR MUSUNUZ ?
- NATHAN
- Teşkilat Neferi
Umarım hakkınızı savunursunuz, umarım adalet yerini bulur...
bNATHAN
PINKFLOYD
NATHANs
NATHANb
PINKFLOYD
NATHANs
NATHANb
- sebepsiz99
- Işık Hanım'ın Elemanı
İnşallah Allah ßelalarını Versin Yarına kadar inşallah Verir Olacaklardan Ben Bile Korkmaya başladım...

"Eskileri değil yenileri arıyor kalbim, Ama gelen gideni aratır derler ya seni silemiyor gözlerim"
Eprexx
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Lodos
beter ol
Doğukars - Karslııı - Ironfistx - Ironfistş - Haul - Easternerlll - Byironfist - Oymesese - Ironfist - metropoltilkisi - Oymeseseb
lonca çarlarıda bana kalsın
Doğukars - Karslııı - Ironfistx - Ironfistş - Haul - Easternerlll - Byironfist - Oymesese - Ironfist - metropoltilkisi - Oymeseseb
lonca çarlarıda bana kalsın
- wwinchester
- Şarapçı'nın Sırdaşı
xDAVUT yazdı:Geçmiş Olsun... !

|GanniCuS|IIWinCheSTeRII|
Baykuştan Pervamız yok, Biz Şahin'ler Sürüsüyüz. . . Fatih Sultan Mehmet
- lebronitron
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Kaanım geçmiş olsun..
Aykutu yakından tanırım. Yaptığın çok ağır bir suçlama emin misin Aykut'un çaldığından? :|
Aykutu yakından tanırım. Yaptığın çok ağır bir suçlama emin misin Aykut'un çaldığından? :|
XxMaRSxX - xxMARSxx - Themars
-
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Raiders Of AnatoliA
Öncelikle geçmiş olsun.Fakat aykut u bende tanırım ve zannetmiyorum birinin emeğine göz dikeceğini. Kendisi ile özel konuşacağım bu durumu.
RapisMyLifee..
RapisMyLifee..
- Raiders OF AnatoliA Teşkilat Sunucu Temsilcisi
Rapismylifee
- www.raidersofanatolia.com
mahkemenin bir "oyun karakteri" ile ilgilenmediğini biliyorum ancak mynet üyeliğini geri almak için mahkemeye başvurulduğunu ve neticeye kavuşması kesin olmasada mahkemenin baktığını biliyorum ancak oyun karakterim çalındı diye suç duyurusunda bulunursanız pek bir işe yaramaz.. geçmiş olsun..
- sebepsiz99
- Işık Hanım'ın Elemanı
Aykut Çalmadıysa Okadar Aradım Açmazmı İnsan? Der Geçmiş Olsun Kardeşim elbet Benden Şüpheleneeksin ben onun şifresini biliyorm oda benim tamam.Burada Duralım benim şire değiilmiş peki sen nedne değiştin aykut ?
TeŞKiLaT xXdikeyxx
TeŞKiLaT xXdikeyxx

Eprexx