CPU ve SD kullanımı. Yardım

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Moreblood
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

CPU ve SD kullanımı. Yardım

Mesaj gönderen Moreblood »

Arkadaşlar, SD kullanımı 500 lerde İKV açınca 700 lere fırlıyor ve bilgisayarım ilk açıldığında çok kasıyor açıldıktan bi 3-4 dk sonra kendine geliyor. İKV ye girdiğimde CPU kullanımı %50-60 SD kullanımı 700 lerde oyunu açtıktan 4-5 dk sorna ekran gidiyor. Ekran gitmesi SD ve CPU kullanımından kaynaklanabilir mi? SD ve CPU kullanımı neden bu kadar yüksektir ve nasıl düşürebilirim ? 1 gb ram var
Mustafa OKTAR

BÖRTEÇİNEXMERLİN

TicTacToe
Kullanıcı avatarı
patiklipenguen
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: CPU ve SD kullanımı. Yardım

Mesaj gönderen patiklipenguen »

Büyük ihtimalle işlemcinin soğutucusu yetersiz kalıyor. Fanı temizlemeyi dene. Bilgisayar açıldıktan sonra aşırı kasması, başlangıçta çalışan programların çok fazla olmasıdır. başlat - çalıştır - msconfig yazdıktan sonra gelen ekranda başlangıç sekmesi altında gördüğün programları kapat. Ne işe yaradığını bilmediklerine dokunma. İşe yarar umarım

Patiklipenguen
Kullanıcı avatarı
Moreblood
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: CPU ve SD kullanımı. Yardım

Mesaj gönderen Moreblood »

patiklipenguen yazdı:Büyük ihtimalle işlemcinin soğutucusu yetersiz kalıyor. Fanı temizlemeyi dene. Bilgisayar açıldıktan sonra aşırı kasması, başlangıçta çalışan programların çok fazla olmasıdır. başlat - çalıştır - msconfig yazdıktan sonra gelen ekranda başlangıç sekmesi altında gördüğün programları kapat. Ne işe yaradığını bilmediklerine dokunma. İşe yarar umarım
Fanın birini ekran akrtı ısınıyo diye aşağı doğr çevirmiştik onda olabilirmi ?
Mustafa OKTAR

BÖRTEÇİNEXMERLİN

TicTacToe

“Genel Etkileşim” sayfasına dön