Yha kesilir kesilmez die bişey yok imkansız diye bişeyde yok Siz neden bu kadar herşeyi büyütüyosunuz
jUNON denen bir boss u en kolay şekilde kesmek varken neden gösteri olsun die farklı şekillerde kesersiniz anlamam
ben şahsen ona ayrıacagım vakitle tutar 2 defa keserim en azından zırh felan düşme olasılıgı cogalır
KESİLMEYEN HİC bİr boss yoktur. unutmayınız !!!
LASTDRAGON yazdı:Yha kesilir kesilmez die bişey yok imkansız diye bişeyde yok Siz neden bu kadar herşeyi büyütüyosunuz
jUNON denen bir boss u en kolay şekilde kesmek varken neden gösteri olsun die farklı şekillerde kesersiniz anlamam
ben şahsen ona ayrıacagım vakitle tutar 2 defa keserim en azından zırh felan düşme olasılıgı cogalır
KESİLMEYEN HİC bİr boss yoktur. unutmayınız !!!
Genede başarılar dilerim
CİHAN I HÜKÜMRAN LoNCA KURUCUSU.
Ferhat fantazi olsun diye kesiyoruz ama senden ricam loncan dan 5 adam al git tanksız kes video al göster cihin'ı hükümranı bize
Peki yasinim gideriz junona geldigimizde tankı atarız grubdan o sekilde keseriz ne var bunda ? 2 tane saglam şifa olduktan sonra ve şifalardada bolca iksir olduktan sonra neden kesilmesin Bizim kimseye kendimizi kanıtlamaya ihtiyacımız yok fakat madem öyle diyorsun Keseriz rahat ol Foto alırım video yapmayı bilmiyorm. her aşamasında foto alırım ben sorun olmaz
LONCAMIZIN KİMSEYE KENDİNİ KANITMALA GİBİ BİR CABASI YOKTUR.
Effair bu videonuz çok güzel olmuş.Bu kesim şeklini bir başarı olarak algılıyorum ve çok çok tebrik ediyorum,ve bir eleştirimide söylemek istiyorum.
Zalimfelek, sen Effair'in hazırladığı videoya junon kesimini küçümsemişsin,ne var yani bunda.
Hatırlarsan,sende böyle bir konu açmıştın ve orada Effair centilmenliğin bir gereği olarak tebrik etmişti.
STRAZBOURG yazdı:Effair bu videonuz çok güzel olmuş.Bu kesim şeklini bir başarı olarak algılıyorum ve çok çok tebrik ediyorum,ve bir eleştirimide söylemek istiyorum.
Zalimfelek, sen Effair'in hazırladığı videoya junon kesimini küçümsemişsin,ne var yani bunda.
Hatırlarsan,sende böyle bir konu açmıştın ve orada Effair centilmenliğin bir gereği olarak tebrik etmişti.
Doğru söze ne hacet : D atabey e gelince junon kesen adam olmuyor biz de kımse kesemez diye bir şey demedık kı sadece kestık dedik video koyduk buna itinaden biz yapılan her işe taş koymak yerıne arkadaşımızın da gösterdiği gibi tebrik eder lafımızı koyarız af salatası yapmayıp da icrat yaparız STRAZBOURG üşenmeyipde mesajı yazmışsın eline sağlık teşekkürler .. ...