Eskilerden ByCelLatt
Eskilerden ByCelLatt
Arkadaşlar ben eskilerden Bycellatt oyunu bırakalı çok oldu kafam esti bir sorayım dedim oyun baya degişmiş eski düşmanlarımı özledim :lol: :lol: :lol: :lol: şuan şu yzdıklarımı okuyunca bile gıcık olanlar war biliorum ama ben oyunda sizleri kesmekden zewk alıyordum ne olur kızmayın selametle kalın
))))
- Afterlife
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Eskilerden ByCelLatt
Acınacak Durumda Olan Bir İnsan Evladı DahaByXCeLLaT yazdı:Arkadaşlar ben eskilerden Bycellatt oyunu bırakalı çok oldu kafam esti bir sorayım dedim oyun baya degişmiş eski düşmanlarımı özledim :lol: :lol: :lol: :lol: şuan şu yzdıklarımı okuyunca bile gıcık olanlar war biliorum ama ben oyunda sizleri kesmekden zewk alıyordum ne olur kızmayın selametle kalın))))
Niye? Bence sağlamdı zamanında.
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
- Xxxmanyaxxx1
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
:!:complex yazdı:Niye? Bence sağlamdı zamanında.
AFxDUMANİST (Kings of RetuRn...)
GRUNGE İS NOT DEAD!!!
"sanmayın ki ortalarda fazla gozukmuyoruz diye birakip gittik...Hiç beklemediğiniz bi anda karşınızda bizi bulacaksınız...AFx loncası..."
GRUNGE İS NOT DEAD!!!
"sanmayın ki ortalarda fazla gozukmuyoruz diye birakip gittik...Hiç beklemediğiniz bi anda karşınızda bizi bulacaksınız...AFx loncası..."
:!:Xxxmanyaxxx1 yazdı::!:complex yazdı:Niye? Bence sağlamdı zamanında.