Nerde O Eski Ortamlar,Muhabbetler
Nerde O Eski Ortamlar,Muhabbetler
eskiden sancağın kurulduğu zamanlarda ortam ne güzeldi ya.Dostluk,kardeşlik vardı.seviyeli bir konusma vardı,ARz-Lodos kardeşliği vardı banka önünde hoş muhabbetler vardı.Bugün bakıyorum bölgede,klanda birbirlerine hakaret etmeler,küfür etmeler insanlar bazen oyun olduğunu unutuyor.ESKİ GÜNLERİ ÖZLEDİM YA 
Tılsım
NefeRxFaLlCoNeX(^Ejder Asa,^Kıyamet Asa,Sıfırkelvin Asa)
NefeRxKeNaN(^Ecel Getiren,Latif)
NefeRxFaLlCoNeX(^Ejder Asa,^Kıyamet Asa,Sıfırkelvin Asa)
NefeRxKeNaN(^Ecel Getiren,Latif)
Re: Nerde O Eski Ortamlar,Muhabbetler
Birlikte içip eğlenirken altımıza sıçardık gülmekten ah ulan ah eski dostlar :twisted:
Oyun geliştikçe olumlu ve olumsuz etkılerıde yanınada getiriyo.
Örneğin:Oyun ilerledikçe iyi insanlar görmek mümkün ama bu olumlu yönü bide olumsuzu var oda Bebelerın oyuna dolmasi 2 si Birbirini Nötr lüyo....
Örneğin:Oyun ilerledikçe iyi insanlar görmek mümkün ama bu olumlu yönü bide olumsuzu var oda Bebelerın oyuna dolmasi 2 si Birbirini Nötr lüyo....
AyyıLdızxFELHAnN//Migrop
Başkasına kendinden fazla değer verme, ya onu kaybedersin ya da kendini mahvedersin...
Başkasına kendinden fazla değer verme, ya onu kaybedersin ya da kendini mahvedersin...
- XxTayfunxX
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
katakuli yazdı:Birlikte içip eğlenirken altımıza sıçardık gülmekten ah ulan ah eski dostlar :twisted:
KnqSTyLe ve Forseti ÇALINMIŞTIR. ÇARDAKİ BEN DEĞİLİM GERİ ALABİLİRSEM OYUNA DEVAM EDİCEM ALAMAZSAM HAKKINIZI HELAL EDİN OYUNU BIRAKIYORUM.. 
bizde özlüyoruz o eski günleri. . .kenan76 yazdı:eskiden sancağın kurulduğu zamanlarda ortam ne güzeldi ya.Dostluk,kardeşlik vardı.seviyeli bir konusma vardı,ARz-Lodos kardeşliği vardı banka önünde hoş muhabbetler vardı.Bugün bakıyorum bölgede,klanda birbirlerine hakaret etmeler,küfür etmeler insanlar bazen oyun olduğunu unutuyor.ESKİ GÜNLERİ ÖZLEDİM YA

[spoiler]YÜKLENİYOR
[/spoiler]
[/spoiler]Re: Nerde O Eski Ortamlar,Muhabbetler
Byjuzzky yazdı:Ah o eski günler![]()
ops:
- Leqendxkinq
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
yarar yazdı:Hiç birşey eskisi gibi olmayacak......
°±° Lєqєηd кiηq °±°
RoWxLeqeNd
RoWxLeqeNd
hey gidi günler heyy.Yönetimden allah razı olsun bizi bu günlere koyduğu icin...
tek suclu yönetim.Yönetim düzelmeden bu oyun adam olmaz hırsızlık hakaret eksilmez.29 lwl zamanında
yöneticiler varken kimsenin sesi cıkmazdı şimdiyse...
Terran(Çok eskilerden çoook...)
tek suclu yönetim.Yönetim düzelmeden bu oyun adam olmaz hırsızlık hakaret eksilmez.29 lwl zamanında
yöneticiler varken kimsenin sesi cıkmazdı şimdiyse...
Terran(Çok eskilerden çoook...)

®