Grup Bölgeleri Zorluk Seviyeleri Hakkında

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Aedan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Grup Bölgeleri Zorluk Seviyeleri Hakkında

Mesaj gönderen Aedan »

Öncelikle herkese merhaba;
Kısa bir süre forumla ilgilenemedim,şimdi tekrar aranızdayım. :)

İlk günlerden gözlemlediğim kadarıyla,oyuncuların en büyük sıkıntısı,eşya toplamak.Şaheser üretmek ve maden toplamak.
Gerek Mor Efsunlu,Gerek şaheser gerekse Sarı efsunlu eşyalar oyuncuların büyük ilgisini çekmekte.Bunlar büyük ilgi görmekte.Fakat oyunculara düşme oranları oldukça düşük.

Bu konuda başka bir oyundan örnek vermek istedim.
[İsmini şimdi vermek istemedim,anlayan arkadaşlarımız anlar :) ] Oldukça devasa olan dünya çaplı bir MMORPG oyununda da aynı bizim Grup bölgelerimiz gibi "dungeon"lar var.ve açıkcası bunların sayıları yüzü aşkın.Zorlukları Grup bölgeleri'ne göre kolay ve ona göre de oyunculara gelecek eşya seviyesi de normal.

Fakat orada "Heroic Dungeon" isminde bir dungeon grubu vardır.Zorluğu normal "dungeon"lara göre oldukça fazladır.Normal bir "dungeon"a göstereceğiniz dikkatin 2,3 mislini harcamanız gerekir.Fakat oyunculara düşecek eşya kalitesi de 4,5 kat daha fazla.

Misal;Normalde bir Boss'tan Sarı efsunlu bir eşya düşecekse,mor düşüyor.

Aynen uygulamak gibi görünecek,fakat oyuna böyle bir uygulamanın konulmasını destekliyorum.Duruma göre maden,duruma göre değerli eşya düşebilir,hem oyuncular rahat eder,hem oyunda geçirilen süre ve zevk artar,hemde piyasalar bir nebze rahatlar.

İyi günler.
Aédan Athélius
"Everything starts in the head"

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Aedan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Grup Bölgeleri Zorluk Seviyeleri Hakkında

Mesaj gönderen Aedan »

//Not:Konu desteğe gönderilmiştir.
//Ek Not:Zorluk seviyeleri değişik olan Grup Bölgeleri,Çemberlitaş eklentisi ile birlikte uygulanabilir,daha uygun olur kanımca.
"Everything starts in the head"

Resim
Resim
mustangtr
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen mustangtr »

süper bi fikir bence...ama bu fikre en ufak bi karşılık vereceklerini zannetmiyorum.şu anki grup bölgelerinden geçti ama gelecek olan çemberlitaş için düşünebilirler...1.level çemberlitaş, 2.level çemberlitaş gibi...ama onlar ne yapacaklarını kesinleştirmişlerdir böyle bişey yapmaya üşenirler büyük ihtimalle...
Kullanıcı avatarı
mizan
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen mizan »

Fikri destekleyen arkadaşlarda ikv desteğe göndersin lütfen, sonuçta adamlarda oyunun en iyi seviyeye gelmesini, oyuncuların oyundan daha çok zevk almasını sağlıyacak yenilikler yapmaya çalıyıyolar. Uygun görürlerse oyuna eklerler, görmezlerse nedenini açıklasınlar... :)
Kullanıcı avatarı
Sanatkarr
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Sanatkarr »

Aynı öneriyi göndersen ne değişecek. Sonuçta öneriler torbasına konulacak. Şimdi hali hazırda yeni paket için çalışıyorlar. Umutlanmayın :) En büyük umudunuz şu olabilir. GB lerde item düşme oranını bir süre artırmak :D:D:D:D

İyi forumlar.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx

“Genel Etkileşim” sayfasına dön