Menzil Nedir?

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
xDarkiMMortaLx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Menzil Nedir?

Mesaj gönderen xDarkiMMortaLx »

Menzil nedir?
Hedefini darbelerle yere seremeyenlerin kaçma girişimidir.Kısacası düşmanla değil de tesla küresiyle vs yapmaktır.Ama burda bir yanlış var.Ben tesla küresiyle vs. yapıyorum.Neden rakip bana büyü atıyor?Bu hiledir.Geçenlerde şifacım ile menzilli vs yapayım dedim.Pardon kaçarak.Baktım rakibi yenemeyeceğim, yaratığı salıp hedefi sersemletirken bir köşede oturup kudret yaptım.Ben yaptım, oda yaptı.Yanılmıyorsam 25 dk sürdü vs.Kim kazandı?Şansı yaver giden..Büyücüde daha berbattır.Hedefi zihin saldırısı ile saldırı alanının içine alırsın ki rakipte hiçbir zaman etkisiz olmadığından onun zararına bir durum olmaz.Rakip ne yapar?Menzil, pardon kaçar.Nasıl mı?Zihin saldırısı yapar, tesla küresini diker, uzaklaşır.Peşinden mi gideceksin.Kaçar.Kısacası vs'yi yenmiş sayılırsın.Ama rakip taktik uyguladığını sanar.Sen kovaladıkça kaçıp tesla küresinin canını ındırmesını bekler.Kovalamadın mı?Oturup can doldurur.Ee sende aynısını yaptın?Kaç güne biter bu vs?Kaçmak isteyenler için bir tüyo.Mağara şamanlarının yanında savaşsınlar.Ruh taşından ısınlandıklarında rakibe karşı bayağı MENZİL :lol: yapmış olur.Sözün özü, kaçma vs yap.Yok eğer kaçmak istiyorsan bölge değiştirenlere karşı dırdır etme.Kaçmayacak her büyücüye kudretimi harcamaya hazırım.

Deathxrazor'du..
İlim ilim bilmektir
İlim kendin bilmektir
Sen kendini bilmezsin
Ya nice okumaktır

Yunus Emre
Kullanıcı avatarı
Getto
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Re: Menzil Nedir?

Mesaj gönderen Getto »

xDarkiMMortaLx yazdı:Menzil nedir?
Hedefini darbelerle yere seremeyenlerin kaçma girişimidir.Kısacası düşmanla değil de tesla küresiyle vs yapmaktır.Ama burda bir yanlış var.Ben tesla küresiyle vs. yapıyorum.Neden rakip bana büyü atıyor?Bu hiledir.Geçenlerde şifacım ile menzilli vs yapayım dedim.Pardon kaçarak.Baktım rakibi yenemeyeceğim, yaratığı salıp hedefi sersemletirken bir köşede oturup kudret yaptım.Ben yaptım, oda yaptı.Yanılmıyorsam 25 dk sürdü vs.Kim kazandı?Şansı yaver giden..Büyücüde daha berbattır.Hedefi zihin saldırısı ile saldırı alanının içine alırsın ki rakipte hiçbir zaman etkisiz olmadığından onun zararına bir durum olmaz.Rakip ne yapar?Menzil, pardon kaçar.Nasıl mı?Zihin saldırısı yapar, tesla küresini diker, uzaklaşır.Peşinden mi gideceksin.Kaçar.Kısacası vs'yi yenmiş sayılırsın.Ama rakip taktik uyguladığını sanar.Sen kovaladıkça kaçıp tesla küresinin canını ındırmesını bekler.Kovalamadın mı?Oturup can doldurur.Ee sende aynısını yaptın?Kaç güne biter bu vs?Kaçmak isteyenler için bir tüyo.Mağara şamanlarının yanında savaşsınlar.Ruh taşından ısınlandıklarında rakibe karşı bayağı MENZİL :lol: yapmış olur.Sözün özü, kaçma vs yap.Yok eğer kaçmak istiyorsan bölge değiştirenlere karşı dırdır etme.Kaçmayacak her büyücüye kudretimi harcamaya hazırım.

Deathxrazor'du..

Haha ruh taşından ışınlandsıkça bayağı menzil yapmış olursun :)

Böyle saçma birşey mi olur ws dediğin tüm gücünle saldırırsın bu taktik değildir.Sadece iş ibilmiyenlerin çıakrdığı bir olaydır.O zaman savaşçılarda wsde depar atsın sarsılmaz açsın !..
Getto Diye Çarım Yoktur !..
Getto Sadece Forum İsmimdir !..

Gizlenmiş İçerikGöster
GizLi İçeRik DiYoZ Ne ßaKıYoN? GizLiDeN AnLaMıYoN Mu SeN ? :D :D
Kullanıcı avatarı
xDarkiMMortaLx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen xDarkiMMortaLx »

Yorum için sağol.Son zamanlarda da yeni bahane bulmuşlar.''Menzil yapmam(kaçmam) ama buz menzilinden çıkarım.''Yahu zaten buzdan yüksek menzilli iki yetenek var elektrık ve meteorıt.Meteorıt attım, bozdun ardından elektrık attın.Böyle yapar ve kaçar.Maraton ayakkabımı takıp yakaladıgımda da zıhınleyıp teslasını dıker ve topuk.Neymiş kaçmıyor, buz menzilimden çıkıyor. :)
İlim ilim bilmektir
İlim kendin bilmektir
Sen kendini bilmezsin
Ya nice okumaktır

Yunus Emre
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Utopia
Discord: sahinmur4t

Mesaj gönderen SeRRuh »

Bu olayı sizlere yaklaşık 1 yıl önce söylemiş ve itiraz etmiştim o zamanlar kimseden ses cıkmadı ve destekleyenler oldu Menzil (Kaçma Sanatı ) olayını.

Şimdi canı yananlar ipe Geliyor ...

Menzil taktik değil KORKAKLIKTIR !

Büyücü hakkında bir çok bilgiye sahipim ve kendime özgü bir çok yetenek kombinasyonlarım var beni yakından tanıyanlar çok iyi bilir ki,Eğer düzenbazlık ile birlerlere gelmek isteseydim şuan en tepesinde olurdum.

Anti-Menzil !
Kullanıcı avatarı
WaFFeNxNeFeR
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen WaFFeNxNeFeR »

Menzil konusunda sana katılıyorum.Menzil yuzunden elektrık ıtemı yapan kral oldu.Ws yapacaksan karsılıklı buyulerını carpıstıracaksın kaçarak ws mi olur?Menzil yuzunden oyunda itemlerin bir etkisi kalmadı elektrık ıtemı dızmış bir kişi nuc setli zırhlı bir buyucuyu kesebılıyor.
WaFFeN Ss
WaFFeNxNeFer
Kullanıcı avatarı
Ferhatbey
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Ferhatbey »

SeRRuh yazdı:Bu olayı sizlere yaklaşık 1 yıl önce söylemiş ve itiraz etmiştim o zamanlar kimseden ses cıkmadı ve destekleyenler oldu Menzil (Kaçma Sanatı ) olayını.

Büyücü hakkında bir çok bilgiye sahipim ve kendime özgü bir çok yetenek kombinasyonlarım var beni yakından tanıyanlar çok iyi bilir ki,Eğer düzenbazlık ile birlerlere gelmek isteseydim şuan en tepesinde olurdum.

Anti-Menzil !
MENZİL SAÇMA Bİ OLAY OLDUĞUNA KATILIYORUM AMA UNUTMAYIN VS YE BAŞLARKEN ŞANSLAR HER DAAİM EŞİTTİR = VE MENZİLLİ ATIYORUM DEDİĞİNDE KABUL ETMİORM EDİORM DİYEREK BAŞLARSIN . . .BU KADAR BASİT ;)
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '

Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Utopia
Discord: sahinmur4t

Mesaj gönderen SeRRuh »

Ferhatbey yazdı:
SeRRuh yazdı:Bu olayı sizlere yaklaşık 1 yıl önce söylemiş ve itiraz etmiştim o zamanlar kimseden ses cıkmadı ve destekleyenler oldu Menzil (Kaçma Sanatı ) olayını.

Anti-Menzil !
MENZİL SAÇMA Bİ OLAY OLDUĞUNA KATILIYORUM AMA UNUTMAYIN VS YE BAŞLARKEN ŞANSLAR HER DAAİM EŞİTTİR = VE MENZİLLİ ATIYORUM DEDİĞİNDE KABUL ETMİORM EDİORM DİYEREK BAŞLARSIN . . .BU KADAR BASİT ;)

Sende menzil kullanıyorsun ;) Sonuc bariz 5,1 =)
Kullanıcı avatarı
Ferhatbey
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

SeRRuh yazdı:
Ferhatbey yazdı:

Anti-Menzil !

Sende menzil kullanıyorsun ;) Sonuc bariz 5,1 =)

sen karşıma elektirik fizikselle geliosun avel =) ayrıca sen kmsn olm ya :D 3 , 5 çocugun önünde değerin var 2 satırlık muhabbetm var senle . . onuda bozma ! . işine bak git chembersi kesde geL :D 47 lwllik büyücümü kestin diye havalanma :D bırakmşm oyunu rollendirme beni işine bak :arrow:

Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
Kullanıcı avatarı
McErdem
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen McErdem »

Büyücü ws sinde menzil , savaşcı ws sinde depar açmak gibidir... İtemine güvenmeyenlerin işidir. Bu konuda Şerruh ve Razora destek veriyorum .
Resim *M And C* Resim
Basmiller ( kp )
Makyajı akıyor farkının , Herkesleşiyorsun !
Kullanıcı avatarı
Ferhatbey
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

McErdem yazdı:Büyücü ws sinde menzil , savaşcı ws sinde depar açmak gibidir... İtemine güvenmeyenlerin işidir. Bu konuda Şerruh ve Razora destek veriyorum .
büyücü MenziL ws si diye bi şe olmaz çok saçma menzil atma SARSILMAZ AÇMA depar atma kanatma atma hepsi saçma bazıları atıyor ama böle ws napcaksın atmıcaksn bu kaa basit :roll:

“Genel Sohbet” sayfasına dön