Tılsım-Yeni Kişiler

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Raito
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Tılsım-Yeni Kişiler

Mesaj gönderen Raito »

Merhaba arkadaşlar.İsmim Furkan.Ben İKV ' ye yeni başladım.Oyunda birçok eksiğim var.Plus paket aldım,gerektiği yerlerde bölgeden sizlere soruyorum fakat şuna değinmek istedim.Gördüğüm kadarı ile yeni başlayan birçok arkadaş var ve herkesin plus alma gibi bir lüksü yok malum...1. günümden ben hiç oyunu bilmediğim halde bu nasıl olur bu nedir gibi bir çok soru ile karşılaştım.Sizden ricam soru sorulduğu zaman cevap vermemek yerine güzel bir şekilde cevaplamanız.Yanlış anlaşılmasın sadece kendim için demiyorum tabiki birçok arkadaş var yeni başlayan.Bende artık Tılsım ' da sizlerle beraber oynayacağım Allah nasip ederse...Artık sıkça görüşeceğiz inşALLAH...Saygılarımla...

Arkadaşlar bazıları gereksiz konu diyebilir ama samimiyetimle söylüyorum birçok arkadaş gördüm yardım bekleyen ve bulamadığı için oyunu bırakan.Daha önceden böyle bir konu açıldı ise özür diliyorum şimdiden.
ResimResim

Karakter Adı : Raito
Karakter : Savaşcı
Seviye : 45
Lonca : Amisos
Sunucu : Tılsım
Kullanıcı avatarı
StylxZorabi
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Re: Tılsım-Yeni Kişiler

Mesaj gönderen StylxZorabi »

Kardes ilk önce hosgeldin Tilsima ama cvp vermeme konusunda tilsim oyunculari Hakli cünkü burasi etirikalarla dolu bir sunucu kimsenin kimseye güveni kalmadi onun icin bastan arkadasini iyi sec dün kanqa dersen yarin bilmem ne bilmen ne dersin Tekrar hosgelsin tilsima ..
ResimResimResimResimResim
Kullanıcı avatarı
Raito
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Raito »

Çok haklısınız fakat cevap vermek derken bir şey sordu oyun ile ilgili cevaplayın baktınız ileriye doğru gidiyor iletişimi kesebilirsiniz tabiki.Bu arada tavsiyeniz için teşekkür ederim.Ne kadar İKV ' yi bilmesemde diğer birçok mmorpg tarzı oyundan bizde öğrendik artık birşeyler...Yorumunuz için teşekkür ediyorum hayırlı geceler.
ResimResim

Kullanıcı avatarı
StylxZorabi
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen StylxZorabi »

Bak ben sana bisey anlatayaim oyunda yeni oldunu fark etigim bir oyuncuya yardim ettim zamninda ve cok yardim istemeye basladi beni kulandigini fark ettim sonra yalan yok az yazmadim bir gün bi baktim klandan Zorabi hirsizdir yaziyor simdi sen söyle sütden azi yanan yogurdu ne yapar ?
ResimResimResimResimResim
Kullanıcı avatarı
Raito
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Raito »

Şu anda yazdıklarınıza gülüyorum.Yanlıs anlamayın da şunu demek istiyorum hani insan kendini bilir olayı varya...Ben yeni başladım ve biri bana böle yardım etse hep çok mutlu olurum hem konuşurum onunla bir program bulup yani güzel vakit geçiririm...Bu bir oyun sonuçta çocuklar elbet olacaktır bunları önceden farkedip ona göre hareket etmek gerekir...Buda biraz sizin tahmininize veya o insanın kişiliğini anlamanıza kalmış birşey...TEkrar yorumunuz için teşekkür ediyorum.Hayırlı geceler.
ResimResim

Kullanıcı avatarı
AlpAykan
Junon'un Katili
Junon'un Katili

Mesaj gönderen AlpAykan »

Selamün aleyküm Hayırlırlı akşamlar.

Tılsımı bırakan biri olsamda Tılsımda ki dostlarım adına sana hoş geldin demek isterim.

Yardım konusuna gelirsek , Zorabi dediklerinde haklıdır.
Ama ben Tılsımda oynadığım sürece ve ondan önceki serverim de yardımı ve yardım etmeyi seven bir kişiydim.
Benden her ne konuda yardım istemişler se elimden geldiğince her konuda yardım etmişimdir.
Ama son zamanlarda Tılsım , çok değişti , yardım konusunda herkez eskisi kadar özverili olmıyabilir.

Sana tavsiyem arkadaşım , kendini sevdirene ve tanıtana kadar kolay kolay kimseden yardım isteme.
Zaten kendini tanıttıktan sonra herkez yardım istemeden yardım edicektir.

Umarım , yeni sunucun da aradığın herşeyi bulursun.

Şimdiden sana kolay gelsin , ilk başlarda işin hayli zor ama , sen oyunuun keyfini çıkar...
Kullanıcı avatarı
Raito
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Raito »

Öncelikle yorumunuz için teşekkür ediyorum.Yardım derken bazı zor görevler veya oyunun içerisinde bazı tanımlar(çok değişik geliyorlar.)anlıyamıyorum.Bahsetmek istediğim aslında hoşgörü...Çoğu insan artık yanıt vermiyor kimse unutmamalıdırki siz nasıl bir birey bir insansanız karşınızda oynayan o soruyu size soranda insandır.Zamanında ilk başlarda kendileride eminimki sormuştur.Bunu unutmazsak güzel bir ortam olacağını düşünüyorum.Bu konuyu açarken düşüncem aslında bir nebze olsun mantıklı düşünüp birbirimize yardımcı olursak hem birçok kişiyi (SERVERIMIZI),tanımış oluruz.Kimbilir çok güzel bir ortam yakalarsak başka serverlarda bile konuşulma olasılığımız var.Tılsımda hiç küfür etmiyorlar çok iyi insanlar var gibicesinden...Bu yorumu okuyanlara bu zor gibi gelebilir ama aslında çok kolay bir iş.Tabiki istisnalar çıkacaktır ama önemli olan çoğunluğu yakalamaktır...Herkeze yorumu için tekrar teşekkür ediyorum.Hayırlı geceler.
ResimResim

Kullanıcı avatarı
OsmanBey
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Osmanlı

Mesaj gönderen OsmanBey »

Öncelikle İKV Dünyasına ve Tılsım Sunucusuna hoşgeldin.
Sana öncelikle Tılsım sunucusunu kısa bir özetle anlatmaya çalışayım.
Tılsım sunucusunda bir hikmet var bu ismindenmi yoksa içerisinde barındırdığı insanlardanmı bilinmez.
Ancak Tılsım sunucusuna giren bir daha başka sunucuda oynamaz. Tılsım ın Tılsımını kimse çözemedi.
Bu bir espiri değil hakikattir. Tılsım sunucusu açıldığında bir çok kişi farklı sunucularda o zamanlar 39 seviye olmuş oynadıkları sunucularda uzun zaman geçirmiş sırf bir macera olsun diye bu sunucuya gelmiş yüksek bir çoğunluktan oluşmaktaydı. İlk zamanlar tabii kimsede item yok Seviyesi (Level) yüksek kimse yok, görev yapıcan öyle tek grupla yapamıyorsun hurra ordu gibi en az 2 grup oluyor en ufak boss kesiminde. Biraz mecburiyetten birazda hoşgörüden epey bir yakınlaşma, kaynaşma, hoş muhabbetin olduğu bir hal aldı Tılsım sunucusu.
Yaş itibari ile yaşça büyük bir kesimin yönlendirmesi ilede genç arkadaşlar bu düzene ayak uyduruyordu.
Küfür eden bir kaç zıp çıktı haricinde kimse yoktu. Zaten bir kişi falanca bana küfür etti dese Tüm sunucu yasaklıyor ve o arkadaş barınamayıp ya küfür den vazgeçiyor veya başka sunucuya transfer ediyordu kendini.
Zaman durmadı tabii ilerledi günden güne insanlar item sahibi, para sahibi oldu. Tabii savaşlar başladı çekememezlik başladı kutuplaşma doğdu.
Birde bir dönem hiç Yönetici görmeyen bir sunucu oldu. İşte o dönem diğer sunucularda barınamayan zıpçıktılar buraya intikal etti. Ehh burdakilerde bir yere kadar mücadele edebildi ancak başedemedi.
Bir sürü hatrı sayılır arkadaşımız, abimiz, kardeşimiz oyunu bıraktı. Kimi zaman küfür e kızdılar kimi zaman yanlış tanıdıkları insanlar yüzünden uğradıkları hezimete kızdılar terk ettiler.
Bir çok entrika gördü tabii geri kalanlar. Ağabeylerinin yediği kazığı gören kardeşler kimseye abi dememeye.
Kardeşlerinin yaptıklarını gören ağabeylerde kimseye kardeş dememeye başladı.
Herkes belirli tanıdıkları haricinde kimse ile yakınlaşmamaya özen gösterir oldu.
Sonuçta bu bir oyun evet ama içindeki insanlar gerçek. Her ne kadar sahte de olsa herşey insanın Dostluğuda, Kalleşliğide gerçek oluyor.
Bu yüzden yardım sever bir sunucudur yine Tılsım. Ancak dediğim gibi herkes kendine göre belirli insanlara yardımcı olmayı daha önde tutuyor.

Kullanıcı avatarı
Raito
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Raito »

Yorumunuz için çok teşekkür ediyorum.Söyledikleriniz birçok oyunda böyle malesef.Online oyunların bir sorunu bu,sadece İKV ' nin deil.Mühim olan sen nasıl ki bir insansan o oyunu oynuyorsan karşındakinin de insan olduğunu unutmamaktır!Tekrar yorumunuz için teşekkür ediyorum.İyi günler...
ResimResim

“Genel Sohbet” sayfasına dön