700.OOO i aşkın üye sayısı olan bu oyunun forum kısmnında konu içi,konu dışı nasıl belirlenir bilmiyorum.Her charı yöneten pc başında bir insan olduğu düşünülmezmi.Bunu göze alıp anektodlar nasıl konu dışı olabilir.Bu anektodların bişeylerin altını çizmek amaçlı olduğu ve oyundaki iletişimlerden kaynaklandığı hiçmi düşünülmez.Kaldıki insanları böyle yazmayada sizler yönlendirmektesiniz.Bu oyunda birçok arkadaşlıkların dostlukların çekişmelerin sevgilerin nefretlerin yaşandığı bunları doğru yönlendirilmesi gerektiği hiçmi düşünülmez.Yazının oyun hakkındamı değilmi bakışı sizi bunu yapmaya yöneltiyorsa sizle benim aramda uygarlık var demektir.Ozaman ben sizin için uzaylıyım.Bu oyunu kim bukadar hafife alıyor bilmiyorum karar mercilerinde her bakımdan noksanlık var.O konu dışı edilen anektodlarımın değer olark üçte birini bir yazında alnınızdan öpim sizin.Sevgiler Saygılar.
Ocipres
FORUMDA KONU İÇİ, KONU DIŞI NASIL OLUR TARİF LÜTFEN!
FORUMDA KONU İÇİ, KONU DIŞI NASIL OLUR TARİF LÜTFEN!
"Bose-Einstein yoğuşması; Aynı atomların en soğuk noktada ( - 270" ) omuz omuza "lay lay lay lay lay lay" çekmesidir.Aynen trübünde yapıldığı gibi."
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: FORUMDA KONU İÇİ, KONU DIŞI NASIL OLUR TARİF LÜTFEN!
bişi anLamadım :? sana kim ne yapmış çarınımı çaldılar ne yapdılar ? daha açık anlatsana lütfen.
[C]oşsun ırmaklar kavuşsun denizine
[E]rteleme bu aşkı gel şu garip gönlüme
[R]esmen istiyorum sevgini ver yüreğime
[E]şine rastlanmayacak bendeki bu sevginin
[N]eylersn bitanem gönül ister hep bak gözlerime
ѕέиіиім≠ѕέиѕіž●göℓgє нαяαмιℓєяι●çocukŞURUbu
[E]rteleme bu aşkı gel şu garip gönlüme
[R]esmen istiyorum sevgini ver yüreğime
[E]şine rastlanmayacak bendeki bu sevginin
[N]eylersn bitanem gönül ister hep bak gözlerime
ѕέиіиім≠ѕέиѕіž●göℓgє нαяαмιℓєяι●çocukŞURUbu
MerhabalarOcipres yazdı:700.OOO i aşkın üye sayısı olan bu oyunun forum kısmnında konu içi,konu dışı nasıl belirlenir bilmiyorum.Her charı yöneten pc başında bir insan olduğu düşünülmezmi.Bunu göze alıp anektodlar nasıl konu dışı olabilir.Bu anektodların bişeylerin altını çizmek amaçlı olduğu ve oyundaki iletişimlerden kaynaklandığı hiçmi düşünülmez.Kaldıki insanları böyle yazmayada sizler yönlendirmektesiniz.Bu oyunda birçok arkadaşlıkların dostlukların çekişmelerin sevgilerin nefretlerin yaşandığı bunları doğru yönlendirilmesi gerektiği hiçmi düşünülmez.Yazının oyun hakkındamı değilmi bakışı sizi bunu yapmaya yöneltiyorsa sizle benim aramda uygarlık var demektir.Ozaman ben sizin için uzaylıyım.Bu oyunu kim bukadar hafife alıyor bilmiyorum karar mercilerinde her bakımdan noksanlık var.O konu dışı edilen anektodlarımın değer olark üçte birini bir yazında alnınızdan öpim sizin.Sevgiler Saygılar.
Ocipres
Konuya çok Felsefi ve kişisel olarak çok alıngan yaklaşmışsınız .
İyi forumlar
Bu ilk defa olmuyorki alınganlık yapmış olayım.Bu kaçıncı.İkincisi konu içi kavramına uyan hangi yazı nesnel değerlendiriliyorki.Şu forumda, yapılan uygulamalardan herkes gibi benimde rahatsız olduğum bir çok konu hakkında yüzde yüz haklı olduğum halde açıklamasız silindiğine şahid oldum.Bu nedirki şimdi.Oyunun daha iyi olması nasıl beklenebilirki .Bana bunu başka adreslerde açıklayın demeyin herkes bilsin herkes fikir beyan etsin.Oyunun içindeyim.Bu oyunun insanları ne hale getirdiği kısmı ,yazılarımda.Bunları bir tarfımdan uydurmuyorum.Önce yazıları bi nesnel değerlendirmeye çalışın sonra insanların başka türlü anlatım şekline yorum getirin.Svgiler Saygılar.
Ocipres
Ocipres
"Bose-Einstein yoğuşması; Aynı atomların en soğuk noktada ( - 270" ) omuz omuza "lay lay lay lay lay lay" çekmesidir.Aynen trübünde yapıldığı gibi."
Merhabalar,
Bahsinde bulunduğunuz durum, mevcut forum kuralları çerçevesince belirlenmiş tüzel kuralları betimler niteliktedir.
Forum kuralları için lütfen: (Bkz: viewtopic.php?f=52&t=18)
Konu içi ve konu dışı olarak ayırdığınız klasmanlar, konuyu eksik olarak ele almanızdan kaynaklanmaktadır. "Konu Dışı" bölümü, Fan Kulübü kadar klasman iken, Genel Etkileşim kadar da faaldir.
Konuları nesnel yahut öznel değerlendirmek, bizlerin sorumluluk ve/veya ilgi alanında değildir. Bizleri ilgilendiren kısmı, konunun ilgili klasman altında düzenli olarak toplanabilmesenden öte değildir.
Sizlerine anektodlarına saygı duymakla birlikte, ilgi alanınıza girebileceğini düşündüğüm tabirle; anksiyoloji- etik başlığı bu duruma pek ala örnek olabilecektir.
Keyifli forumlar.
benimde rahatsız olduğum bir çok konu hakkında yüzde yüz haklı olduğum halde açıklamasız silindiğine şahid oldum.
Bahsinde bulunduğunuz durum, mevcut forum kuralları çerçevesince belirlenmiş tüzel kuralları betimler niteliktedir.
Forum kuralları için lütfen: (Bkz: viewtopic.php?f=52&t=18)
Konu içi ve konu dışı olarak ayırdığınız klasmanlar, konuyu eksik olarak ele almanızdan kaynaklanmaktadır. "Konu Dışı" bölümü, Fan Kulübü kadar klasman iken, Genel Etkileşim kadar da faaldir.
Konuları nesnel yahut öznel değerlendirmek, bizlerin sorumluluk ve/veya ilgi alanında değildir. Bizleri ilgilendiren kısmı, konunun ilgili klasman altında düzenli olarak toplanabilmesenden öte değildir.
Sizlerine anektodlarına saygı duymakla birlikte, ilgi alanınıza girebileceğini düşündüğüm tabirle; anksiyoloji- etik başlığı bu duruma pek ala örnek olabilecektir.
Keyifli forumlar.
Albert Einstein in evren yorumu hangi klasmana sığar bilmiyorum.Her konuya her bakan çift göz aynı yorumu getirmiş olsaydı bugün hala yıldırım çaktığında bir mağaraya koşup saklancaktık.Her fikir beyanını sakın olaki klasmanlara ayırmayın bunu yapmaya çalıştığınızda öyle bir çıkmaza düşersinizki ortaçağ kilise zihniyeti istemedende olsa sizi içine alıp tutsak eder.Yasaklar ve yoketmeler alır başını gider.Sizi bu duruma getirenin muhatap aldığınız düşük düzeyli ifade biçimleri olduğunu anlamanız umarım uzun sürmez.Konuyu burda kendi adıma kapatır,nazik yorumlar için teşekkür ederim.Saygılar Sevgiler.
Ocipres
Ocipres
- NATHAN
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
nazik yorumlar için teşekkürden fazlası gerekir
ben daha önce forumda :
oyun yönetimi eleştiren, şikayet eden yazıların, konuların: yönetim tarafından
muhattap niteliğinde cevap verildiğini ilk defa görüyorum
ben daha önce forumda :
bNATHAN
PINKFLOYD
NATHANs
NATHANb
PINKFLOYD
NATHANs
NATHANb
Uslubu güzel olan konulara tabiki cevap verirler,vermeliler.Şahsen arkadaşın (ocripes) in yazılarını çok beğeniyorum. Bu da diğer forum kullanıcılarına ders olsun.Neymiş "GM ÇARIM BLOKLANDI AÇIN BLOĞUMU BECERİKSİZLER BÜTÜN GÜN OTURUYOSUNUZ KUTU ALIN DİYE YAZIYONUZ HİÇ BİŞEY YAPMIYONUZ" demekle olmuyormuşNATHAN yazdı:nazik yorumlar için teşekkürden fazlası gerekir
ben daha önce forumda :
IISeHRaZaTII
KuTuSaĞoLSuN
KaTiLPaTaTeS
KuTuSaĞoLSuN
KaTiLPaTaTeS
Ocipres yazdı:Albert Einstein in evren yorumu hangi klasmana sığar bilmiyorum.Her konuya her bakan çift göz aynı yorumu getirmiş olsaydı bugün hala yıldırım çaktığında bir mağaraya koşup saklancaktık.Her fikir beyanını sakın olaki klasmanlara ayırmayın bunu yapmaya çalıştığınızda öyle bir çıkmaza düşersinizki ortaçağ kilise zihniyeti istemedende olsa sizi içine alıp tutsak eder.Yasaklar ve yoketmeler alır başını gider.Sizi bu duruma getirenin muhatap aldığınız düşük düzeyli ifade biçimleri olduğunu anlamanız umarım uzun sürmez.Konuyu burda kendi adıma kapatır,nazik yorumlar için teşekkür ederim.Saygılar Sevgiler.
Ocipres
Merhabalar yeniden
Albert Einstein in evren yorumu tabiki konu dışına sığar , bu forumun amacı oyuncuların oyun içindeki soru ve sorunlarını konuşması paylaşması amacı ile açılmıştır . Bunun dışında oyun içi videolar, klan alanları , görsel materyaller , karakter okulları ve benzeri bir çok bölümümüz mevcuttur.
Albert Einstein in evren yorumunu paylaşmak isteyen arkadaşlarımız içinde konu dışı bölümünü açtık , burası her ne kadar dünyamızın oluşumu hakkındaki fikirlerin paylaşıldığı bir platform olmasada paylaşmak isteyen sizin gibi değerli oyunularımızda mani olmuyoruz . Bu konuda bir yasaklama getirdiğimiz hatırlamıyorum. buradan hareketle kural ihlali olmadığı saygı kuralları çerçevesinde açılan her konuya sabırla ve anlayışla yaklaştık , dolayısı ile dem vurup örneklemeye çalıştığınız ortaçağ kiliselerinin tutum ve davranışları ile uzaktan yakından ilgimiz yoktur.
Hiç bir zaman karşımızdaki küçük gröen ifadeler kullanmadık , zira muhattap aldığınız kişi kadar değerlisiniz , sözünü aklımızdan çıkarmadık .
Sizi muhattap alıyor ve sizi küçük görüyor isek bu aynı zamanda kendi kendimizi küçük gördüğümüz sonucuna çıkar . Zaman zaman bu ekrana yazılan bazı yazıların içerik bakımından anlaşılmadığı kanaatindeyim , bir soru işareti , bir gülme işareti yada bir ünlem işareti , mimikten yoksun bu ekrana yazılan her yazıyı farklı algılamamıza neden olabilir .
Konuyu kapatmak istemenizi saygı ile karşılıyor ve konuyu kilitliyorum .
İyi forumlar