21.Aralık.2010 00:30 Saatleri Arasında TÜRKİYEM loncası Handan kesimi Denemeleri Başarılı qeçti Handanı kesemesekte Tüccarı kesebildik ve bu sadece 2 grup İle oldu ve Handan HANIM'ı kesmek için eksikleri tamamlamaya ve Taktik çalışmalarına başlandı.. Merak eden arkadaşlar için Print örnekleri
HANDAN GİRİŞİMİ
VE DAHA ÖNCESİ DİKKATLARİ BURAYA ÇEKİP METEORA İNİŞİMİZ ORTADA ARZ MUHAFIZI KALMADI Örsümüzü orada yaptık
Devamı Gelecektir... ve dışarıdan qelen desteklere tşkr ederiz...
Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene !
███▓░░ Bahadr Ylmz ░░▓███
========ஜ۩۞۩ஜ========
c",)
<|>
_/\_
Oяіgіиαℓ ® TÜRKİYEM
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene ! ███▓░░ ░░▓███ ========ஜ۩۞۩ஜ========
kesinlikle tebrik ediyorum strateji açısından arz kalesi lodos kalesine göre kat kat daha zor nede olsa ismet çekilebiliyo duvardan ama handan öylemi ?? çok güzel bir emek ve çalışma devamını bekleriz vede bende orda olmaya çalışıcam
Selamlar
Öncelikle ben kendi görüşümü bildirmek isterim kolay olan bir şeyi yapanları tbrk etmek saçma geliyor
tüccarda bir şey yok zaten lodos tüccarıda arz tüccarıda rahatlıkla kesilior.
asıl olan klan liderleridir 'Handam Hanım' İsmet Bey gibi kesimleri bekliyoruz
ortada birlikte yapılan bir şey var yinede tbrk ediyorum ve bu tbrk te tüccarıda kestiniz die değil,
birlikte bir işler yapmanızdan
Valla müdür biz 2 grupla arz kalesini bastık sancağını değil siz bir ismete giderken en az 25-30 kişi dışarı çekipte ismeti kesiyorsunuz. biz ise sadece 2 grup ve kalenin içine girip bütün muhafızları keserek arada ki farkı gör,ve 2 grupla başarımız ve ilk denememiz eminim bi kaç denemeden sonra böyle ötebilecekmisin
bir mum diğer bir mumu tutuşturmakla ışığından birşey kaybetmez.. hz.mevlana
Ultraslanqmudur yazdı:Selamlar
Öncelikle ben kendi görüşümü bildirmek isterim kolay olan bir şeyi yapanları tbrk etmek saçma geliyor
tüccarda bir şey yok zaten lodos tüccarıda arz tüccarıda rahatlıkla kesilior.
asıl olan klan liderleridir 'Handam Hanım' İsmet Bey gibi kesimleri bekliyoruz
ortada birlikte yapılan bir şey var yinede tbrk ediyorum ve bu tbrk te tüccarıda kestiniz die değil,
birlikte bir işler yapmanızdan
[C]oşsun ırmaklar kavuşsun denizine [E]rteleme bu aşkı gel şu garip gönlüme [R]esmen istiyorum sevgini ver yüreğime [E]şine rastlanmayacak bendeki bu sevginin [N]eylersn bitanem gönül ister hep bak gözlerime ѕέиіиім≠ѕέиѕіž●göℓgє нαяαмιℓєяι●çocukŞURUbu
EkSeLaNsS yazdı:Valla müdür biz 2 grupla arz kalesini bastık sancağını değil siz bir ismete giderken en az 25-30 kişi dışarı çekipte ismeti kesiyorsunuz. biz ise sadece 2 grup ve kalenin içine girip bütün muhafızları keserek arada ki farkı gör,ve 2 grupla başarımız ve ilk denememiz eminim bi kaç denemeden sonra böyle ötebilecekmisin
25 - 30 kişimi ben 4 kişi kesiorum tüccarı neyden bahsediorsun
hem sen handanı kesmemişsin kes ondan sora konuşalım