Yazık Değilmi Bunlara ?

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
Kskxmage
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Yazık Değilmi Bunlara ?

Mesaj gönderen Kskxmage »

REBHER KUR-AN - HEDEF TURAN Allah yolunda cenk edelim şân alalım şan. Kur'an'da zafer vaadediyor Hazret'iYezdan. cCc TEKBİR ALLAH-Ü-EKBER cCc
Kullanıcı avatarı
leonardodavinci
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: Yazık Değilmi Bunlara ?

Mesaj gönderen leonardodavinci »

Resim

:D :D
Resim
Kullanıcı avatarı
cezaekseni
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen cezaekseni »

kime yazık çözemedim :D sanamı :?: onlaramı :?:
"Limandaki gemiler güven içindedir; fakat gemiler limanlar için yapılmamıştır"
Kullanıcı avatarı
Zonguldakli
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Zonguldakli »

Adamım dıye ortalıkta dolanan sahsıyet. Keserek uzerıne oturup foto aldıgın ve bunlara yazıkmı dedıgın adamlar senın baban yaşındalar asıl sana yazık kı kısılıgını ortaya serıyorsun HanedanXLoncası'nın merandakı yerlerını hazmedemıyorsan oraya buraya foto koymak yerıne oyundan KAYBOL...Başkada Birşey Söylemiyorum...!
****ExKaLiBRe****ExKaLıBRe****ExKaLiBRee ****
MERAN, Eminönü
Resim
MürseL KUZU "M"K"
byExkalibre
Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene..!
Kullanıcı avatarı
Kskxmage
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Zonguldakli yazdı:Adamım dıye ortalıkta dolanan sahsıyet. Keserek uzerıne oturup foto aldıgın ve bunlara yazıkmı dedıgın adamlar senın baban yaşındalar asıl sana yazık kı kısılıgını ortaya serıyorsun HanedanXLoncası'nın merandakı yerlerını hazmedemıyorsan oraya buraya foto koymak yerıne oyundan KAYBOL...Başkada Birşey Söylemiyorum...!
Hanedanlar senin babansa bilemem o direk ananın sorunu,kalabalıkta artislik yapıyorlar ya tenhada affı olmuyor işte adamın arkasından dürterler
REBHER KUR-AN - HEDEF TURAN Allah yolunda cenk edelim şân alalım şan. Kur'an'da zafer vaadediyor Hazret'iYezdan. cCc TEKBİR ALLAH-Ü-EKBER cCc
Kullanıcı avatarı
opasnoadem
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen opasnoadem »

Derdin nedir Bilmiyorum ama Foto koyarak adamlık olmuyor Sunuda soliyim biz hiçbir zaman Biz güçlüyüz die havada atmıyoruz 3 5 kişi toplanınca da hava atmıyoruz sen kesmiisn tbrk ediyorum ama sunuda unutma her kimsen bizim adamlarımızı kesmiisn ama biri ckıpta sizin gibi aglamaz kestiysen kestin bu kaln kesersinde kesilirsinde
●●● NeVeR WaLK ALoNe ™ ●●● ~ ѕιη¢є © 2o12 ~

WaLKNeVeR ™ ●●●

Resim
Kullanıcı avatarı
Kskxmage
Cin Avcısı
Cin Avcısı

ne derdim olacak 3-5 çapulcuyla , şerefin olmadıgı yerde benim ne işim var gören duyan olmuşmu ki,
ama c.tesi ve pazar kalabalık gözüken bir +13 loncasının çaresizliğidir bu görüntüler adamı önce görür sonra yakalar son bayıltırım sonra nemi yaparım ;) KARDEŞ
Kullanıcı avatarı
Zonguldakli
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Kendine çok güveniyorsan çıkar ws atarsın öle klanda zevkine dolanırken kestiklerinin fotosunu koyup artistlik yapmanın lüzumu yok, prim yapmanın ise hiç lüzumu yok. Seninde ne mal olduğunu zaten bütün meran biliyor merak etme .
MERAN, Eminönü
Resim
MürseL KUZU "M"K"
byExkalibre
Kullanıcı avatarı
Zonguldakli
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Kskxmage yazdı:ne derdim olacak 3-5 çapulcuyla , şerefin olmadıgı yerde benim ne işim var gören duyan olmuşmu ki,
ama c.tesi ve pazar kalabalık gözüken bir +13 loncasının çaresizliğidir bu görüntüler adamı önce görür sonra yakalar son bayıltırım sonra nemi yaparım ;) KARDEŞ
+13 konusuna gelince loncada 1 tane 17 altı oyuncu gösterebilecekmisin bana ? 17 dediğimde 1 veya 2 kişi vardır. Loncada bildiklerimin hepsi ya 23 yaşında yada daha fazla . Seni muhattap alarak seviyemi düşürmeyeceğim şimdi kapa çeneni git yoluna . Yaran varsa kendi kendine gocun oraya buraya konu açma . . !
MERAN, Eminönü
Resim
MürseL KUZU "M"K"
byExkalibre
Kullanıcı avatarı
Kskxmage
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Herkezin derdi ben olmuşum demekki zamanında iyi koymuşum deme ; ) 17 yaşında 1-2 kişi doğru 0 ların değeri yok saymadın ondan 10 yada 20 diye malı götüren götürmüş senin gittiğin yere
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön