Pek fazla yerde sergilemediğim ve bugüne kadar kısıtlı bir ortamda gün yüzüne çıkardığım bazı çalışmalarım keyfime göre paylaşmak istedikçe ve yeni bir eser çıktıkça buradan da ön izlemeye sunulacaktır..
İstanbul ve Bayrak..
PSD boyutu: 44,3 mb
JPG boyutu: 948 kb
1600*900 pixel
Yapım tarihi: 9/10 .07.2010
Çok manyak olmuş arkadaşım ellerine sağlık. Valla 10 dakkadır düşünüyorum, felsefesini çözdüm/çözmedim. Resmin altına bi açıklama yapsaydın benim gibi caHiller için.
Umut kardeşim teşekkür ederim, taze kan meselesine gelirsek ona ise bir ayrı teşekkür gerekir
Mizan sana gelecek olursak , o ilk eklediğim çalışma o dönemlerdeki bi vatan ve bayrak duygularının kabarması ile yapılmış bir çalışmadır, bayrağın İstanbul üstünde olması ve gökyüzünün kırmızı olma sebebide o sıralar gelen şehit haberlerimizdendir, bir saygı ve anma tarzında yapılmıştır..
Eklediğim tüm çalışmalar ise yapılış konusu olarak tamamen bir içten gelme meselesinin ürünüdür
En iyi felsefe düşünme ve kalbinin sesine kulak ver..
İsimsiz çalışma
PSD boyutu: 58,3 mb
JPG boyutu: 1,25 mb
1600*900 pixel
Yapım tarihi: 29.12.2010
Çok fazlasıyla sıkıntılı olduğum bir haftanın ardından sıkıntının tavan yaptığı bir günde , fazlasıyla damara dönük parçalar dinlenirken bir anda akla esme sonucunda yapılmıştır ve isim verilmemiştir..