herkese iyi forumlar canım sıkılıodu oyundan cıktım forumlara göz atim dedim sizin sunucu güzel biseye benziomus .kuklacıdan Savascihalilim belki gelir meranda çar aça bilirim ... loncalarınızı önerirseniz coq sevinirim .
Kuklacı :
Savascihalil: 49
Lanetlixzebani:39
Xignecix:30
Ben ::::::::::::Kuklacıdan::::::::::::
- savascixhalil
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Ben ::::::::::::Kuklacıdan::::::::::::

FENERBAHÇEM
I'love you RealMadrid
GAME OVER İSTANBUL KIYAMET VAKTİ .
Ulaşım: bana ulaşmak isteyenler avatarımın altındaki facebook sayfama tıklarsanız çıkarım ; )
Re: Ben ::::::::::::Kuklacıdan::::::::::::
ee bizene bundan
Karşında gördüğün yorgun yürek tamemen senin eserin..!
Madem sevmiyordun mdm sonunda bn yokum diyip ayrılıcaktın ndn çıktın?beni ağlatmak çok mu hoşuna gdiyordu?
Madem sevmiyordun mdm sonunda bn yokum diyip ayrılıcaktın ndn çıktın?beni ağlatmak çok mu hoşuna gdiyordu?
- Break
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Arzın Çocukları
Hoş geldin kardeş sunucumuza.Hyırlı olsun.Lonca olarakta lodoslardaki loncalar iyidir onlardan birine gir girebilirsen.
İmzanızda paylaştığınız hakaret içeren içerik nedeni ile imza hakkınız kaldırılmıştır.
- mcronaldo94
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
FUNDA FUNİ FORUMA MESAJ YAZMAYI BILMIYORSUN ADAM NE DIOR DIKKATLICE OKURSAN IYI OLUR .KUKLACIDAN GELIORUM SIZIN SUNUCU GUZELE BENZIOR BURADA CAR ACABLIRIM LONCALARINIZDAN BAHSEDERSENIZ IYI OLUR DIOR SEN DE SALAK SALAK eee bızene bundan dıosun INSAN GIBI OKU OLE CWP YAZ SANA ONERIM KENDINI KUUCK DUSRUORSUN
FirstLady

- ikvoyuncusu2008
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
VaLLa Ben Başka Sunucuda Oynuyor OLsam Bu Sunucuya Girmezdim İtem FiyatLarı - Maden FiyatLarının bu Kadar PahaLı OLduğu Bir Sunucu Yoktur HerhaLde.Şişirdikçe ŞişiriLdi.HırsızLık Desen (Kendini AkıLı SananLardan )Oda Baya Var.Yani SeçiLmemesi İçin Daha Birçok Nedeni Var.Bence yoLun BaşındayKen Hiç Girme Bu YoLa Başka SunucuLara Gitsen Benim Kanaatimce Daha İyi OLur.Tabi Son Söz Sana Ait.Hakkında HayırLsı . . .
[YaLNıZSavaŞÇII]
- Break
- Işık Hanım'ın Elemanı
O öyle kardeş alıs bence.Her yorumu öyle onun.Kendisi okul cağında daha seviyeli bir yorum yazamıyor mazur gör.mcronaldo94 yazdı:FUNDA FUNİ FORUMA MESAJ YAZMAYI BILMIYORSUN ADAM NE DIOR DIKKATLICE OKURSAN IYI OLUR .KUKLACIDAN GELIORUM SIZIN SUNUCU GUZELE BENZIOR BURADA CAR ACABLIRIM LONCALARINIZDAN BAHSEDERSENIZ IYI OLUR DIOR SEN DE SALAK SALAK eee bızene bundan dıosun INSAN GIBI OKU OLE CWP YAZ SANA ONERIM KENDINI KUUCK DUSRUORSUN
İmzanızda paylaştığınız hakaret içeren içerik nedeni ile imza hakkınız kaldırılmıştır.
- Break
- Işık Hanım'ın Elemanı
Kesinlikle bende katılıyorum.Özellikle ıtem ve maden fiyatları ucmus durumda hiç düşceğede benzemiyor.Millet aç resmen.Ama yinede gelicem diyorsan lodoslarda takıl iyidir onlar.ikvoyuncusu2008 yazdı:VaLLa Ben Başka Sunucuda Oynuyor OLsam Bu Sunucuya Girmezdim İtem FiyatLarı - Maden FiyatLarının bu Kadar PahaLı OLduğu Bir Sunucu Yoktur HerhaLde.Şişirdikçe ŞişiriLdi.HırsızLık Desen (Kendini AkıLı SananLardan )Oda Baya Var.Yani SeçiLmemesi İçin Daha Birçok Nedeni Var.Bence yoLun BaşındayKen Hiç Girme Bu YoLa Başka SunucuLara Gitsen Benim Kanaatimce Daha İyi OLur.Tabi Son Söz Sana Ait.Hakkında HayırLsı . . .
yha bu breakın pforilinde Gm Break yazyor bu Gm mi yoksa çakmamı eğer bu Gmye ben forumam girmem Bu kadar cıvık taşkala gm mı olur adam ahahahahaha diye gülüyor işe baq

mcronaldo94 musun nesin nerene battım sorabilir miyim?konunun ieçriğini okudumda yorum yaptım onun merana gelmesi kimi etkiliycek-tanıdıkları haricinde- ben nedediğimin afrkındyaım asıl sne cümelyi anlamdan yorum yapıyosun
break sen ne haddine benim hakkımda yorum yapıyosun kendine bakta konuş snn yorumlarınıda görüyoruz hem ben milletin düşüncülerini olumlu yöne çevirmek için kendi konuşam atrzımdan ödün vermem öden verneler kendilerini küçük düşürüler
break sen ne haddine benim hakkımda yorum yapıyosun kendine bakta konuş snn yorumlarınıda görüyoruz hem ben milletin düşüncülerini olumlu yöne çevirmek için kendi konuşam atrzımdan ödün vermem öden verneler kendilerini küçük düşürüler
bence çakma GM olsa düşünemden konuşmazzeydan yazdı:yha bu breakın pforilinde Gm Break yazyor bu Gm mi yoksa çakmamı eğer bu Gmye ben forumam girmem Bu kadar cıvık taşkala gm mı olur adam ahahahahaha diye gülüyor işe baq