Bunun yeri burası degil ama artık bize bir cevap verılsın...

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Nirvanxruthless
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Bunun yeri burası degil ama artık bize bir cevap verılsın...

Mesaj gönderen Nirvanxruthless »

Bunun yeri burasımı Destek Formunu doldurun gönderin diyecek olan yöneticilerimiz olacaktır 1 hafta içinde 4 destek formu gönderdim ama hala cevap dönen olmadı foruma yazdım belki bir yöneticin gözüne çarparak bize bir cevap verirleri belki iyi günlerindedirde yardımcı olurlar diye buraya da yazmaya kara verdım yanlışımız olmussa şimdiden özür dileriz….

mahoni_furuko” adlı mynet hesabım 21.11.2010 tarıhınde saat 22:00/ 22:30 saatlerı üyelık bilgilerim değiştirilmiş olup hesabım baskaları tarafından çalınmıstır.Şeklinde başlayan bir dilekçeyi mynet yetkılerını gereklı belgeler hazırlanarak 3 kez fax çekmemize rağmen uzunca bir süre bize dönüş olmamıştır mynet müşteri hizmetlerini aradığımızda uzun süre bekletıp hattan atmalar, müşteri temsilcisinin bizde faksınız görünmüyor tekrar faks cekmenız gerektiğini söylediler bizim çarlarımız aktarılmıs isimleri değiştirilmiş sizin bize sadece şifre vermenız neyi değiştirecek dediğimizde ise biz oyunla ilgili konulara karışmıyoruz deyip telefonu yüzümüze kapatmışlardır. 21.11.2010 tarıhınde hesap bilgileri değiştiginde sobe yetkılilerine iletişim formu geçtik ama onlarda biz mynet bilgilerine bakamıyoruz dediler ve my net numarası verdiler ama mynetınde müşteri hizmetlerinin hali yukarıda yazdığım gibi ve sonuç olarak mahoni_furuko adlı mynet hesabında bulunan: Nirvanxwolfzeus Nirvanxzeus, byxçakabey, byfrover hesaplar çalınmıştır.Nirvanxwolfzeus isimli ecelli carımızı ismini IITheNightMareII yapan alçak hırsız çarı kullanmaya çalışmaktır millet metoda ,sivride ve yer altı car kasacam diye günlerini harcarken, çarına sahaser üretmek için gecelerı maden bası beklerken bu yukarıdakı IITheNightMareII isimli emek hırsızı carların çalıp kullanmaktadır. Bu emek hırsızı 1 lvl carlara girip ben bu hesabı 5 menekseye aldım 10 menekse verırsenız verırım demektedir biz çar felan istemiyoruz bunun gibi karektersiz insanlar yüzüne oyunda sevdiğimiz kardeşlerimiz arkadaşlarımız oyunu bırakmaktadır sizden tek isteğimiz var çarlarımızı geri istemiyoruz çünkü hesap güvenliği kullanıcılara ait olduğunu biliyoruz ama o emek hırsızının o carda oyun oynamasını istemiyoruz ve bu IITheNightMareII isimli çarın banlanmasını istiyoruz bu carla ilgili bütün sorumluluğu kabul edıyoruz.

MYNET MÜŞTERİ HİZMETLERINE GÖNDERMIS OLDUĞUMUZ DİLEKÇE

MYNET MÜŞTERİ HİZMETLERİ
İSTANBUL
“mahoni_furuko” adlı mynet hesabım 21.11.2010 tarıhınde saat 22:00/ 22:30 saatlerı üyelık bilgilerim değiştirilmiş olup hesabım baskaları tarafından çalınmıstır.Yukarıdakı ismi yazılı olan mynet hesabı sadece İSTANBUL KIYAMET VAKTI isimli online oyunu oynamak için kullanılmaktadır.Bu oyundakı carlarımın guvenliği tehlikede olup en kısa zamanda mynet hesabımın şifresini vermenız rica olunur.
Gereğinin yapılması arz ederim.
Adres:kızlar pınarı caddesi TARİH:23.11.2010
118/9 keçiören /ANKARA Furkan SARIYILDIZ

Tel:0312 XXXXXX
EKTEKİ DOSYALAR:
1: Nüfus Cüzdanı fotokopisi

BU AŞAGIDAKI YAZDIDA SOBE YETKILİLERİNE 4 DEFA YOLLADIGIMIZ AMA CEVAP ALAMADIĞIMIZ YAZI
IITheNightMareII isimli oyuncu mahoni_furuko atlı mynet hesabını çalarak tum bilgilerini degiştirmiş olup bu hesap içinde bulunan Nirvanxwolfzeus,Byfrover,Byxçakabey, Nirvanxxzeus isimlicarlarımız ele geçirmiştir ve Nirvanxwolfzeus isimli carımızın ismini değiştirerek IITheNightMareII yapmıştır.Mynet yetkılilerine 21.11.2010 bu tarıhden itibaren 3 defa fax cekmemıze ragmen hala bize cevap dönulmemıstır ve bu gun musterınız arayıp hesabımız hakkında bilgi sorduk bize tekrar fax cekmemızı söyledıler biz carlarımız aktarılmıs isimlerı değiştirilmiş olduğunu söyledik bize nasıl yardımcı olacaksınız dedğimizde biz sadece şifre veririz deyip telefonu yuzumuze kapatmıslardır biz bu carlara emek harcadık biz bu carları oynayayamıyorsak bu carları kımse oynamasın böyle haysiyetsiz emek hırsızları yuzune bu oyundan soğur olduk ve yukarıdakı IITheNightMareII isimli arkadaş oyunda özelıne bir sey yazdıgımızda anında bizi engellemektedır ve düşük lvl car acıp ben bu hesabı 5meneksye aldım 10 menekse verırsenız verırım demektedır bu carlar ilgili her türlü soracagınız soruya acıgınız bu carı bizkastık ecelını biz urettık sizden tek istegim var biz bu cara giremıyorsak böyle emek hırsızlarınında girmesını engelleyın bu car bize aittir her türlü sorumlugu kabul etmekteyız her türlü özel bilgiyi vermeye hazırız sizden hesabımızı geri vermenızıde talep edemıyoruz hesap güvenliğinden oyuncular sorumlu olduğunu biliyoruz ama o arkadaşında hesapda oynamasını içimiz razı gelmıyor bunun gibi insanların oyundan temızlenmesı lazım yoksa çok oyuncunun başını yakarak oyundan soğumalarınız sağlarlar bize yardımcı olacagınızı düşünüyorum.
21.11.2010 bu tarıhden sonra hesap baska yabancı ıplerden acılmıstır iyi çalışamalar dilerim.

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Sxtoluene
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Re: Bunun yeri burası degil ama artık bize bir cevap verılsın...

Mesaj gönderen Sxtoluene »

Hislerini tahmin edebiliyorum senin uğraşıp mek verdiğin birşeyi başkalarının elinde görmek çok acı olsa gerek. İyi şanslar umarım emeğinin karşılığını alırsın.
IISeHRaZaTII
KuTuSaĞoLSuN
KaTiLPaTaTeS
IIInirvanIII
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen IIInirvanIII »

Biz deli gibi arıyoruz, ugraşıyoruz ama yöneticilerde bişiler ypamsınlar artık yeter ...
Kullanıcı avatarı
Nirvanxruthless
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

IITheNightMareII isimli karektersız herif Nirvanxwolfzeus isimli carın adnını degiştirmiş elinizde delil varmı diye klandan ötmeye basladı o carı biz kastık sana bir kaç foto göstereyım elımızde 20 25 kadar foto var o car bizim senın gibi karektersız insanların o carda oynamasına için razı degil yok mu bir yönetıcı yardım edecek....

Nirvanxwolfzeus 10lvlken

Resim

Nirvanxwolfzeus 26lvlken
Resim

Nirvanxwolfzeus Nirvanxprensle grupta iken elinde epesıde var
Resim

yukarıdakı fotolar gibi carımızı kasarken fotolarımız var bunlar sadece bir kaçı delıl bu işte bu car bizimdir lütfen bir yönetici artık cevap yazsın böyle serefsiz emek hırsızı IITheNightMareII nin bu carı kullanmasını engelleyın artık her türlü sorumlugu kabul edıyoruz bu car bizim derdimizi dinleyecek bir yönetıcı yok mu su oyunda
Resim
Kullanıcı avatarı
CCMMZero
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen CCMMZero »

My net Hesap Adını DUZENLE yerek YAP yoksa baskalrinida kullanıcı adınla sifreni rahatlıkla calabilir mynet Sorunu giderir ama 15 gunu alir..Senden Kredi karti EXtresini Faxlamanı isteyecekdir ... plusı kredi klartinla almişssan tabi yoksa zor... sana Özel olarak MAİL ADRESİ verecem Oraya gonder oke...
CCMM & MMCC

Resim

''Vatanını en Çok Seven Kişi İşini En İyi Yapandır.''
Resim
Kullanıcı avatarı
Nirvanxruthless
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

CCMMZero yazdı:My net Hesap Adını DUZENLE yerek YAP yoksa baskalrinida kullanıcı adınla sifreni rahatlıkla calabilir mynet Sorunu giderir ama 15 gunu alir..Senden Kredi karti EXtresini Faxlamanı isteyecekdir ... plusı kredi klartinla almişssan tabi yoksa zor... sana Özel olarak MAİL ADRESİ verecem Oraya gonder oke...

demiş olduğunuz seyden bir sey anlamadım kredi kartı kullanmıyoruz plus alırken nakit para verip alıyoruz.
Resim
Kullanıcı avatarı
CCMMZero
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Nirvanxruthless yazdı:
CCMMZero yazdı:My net Hesap Adını DUZENLE yerek YAP yoksa baskalrinida kullanıcı adınla sifreni rahatlıkla calabilir mynet Sorunu giderir ama 15 gunu alir..Senden Kredi karti EXtresini Faxlamanı isteyecekdir ... plusı kredi klartinla almişssan tabi yoksa zor... sana Özel olarak MAİL ADRESİ verecem Oraya gonder oke...

demiş olduğunuz seyden bir sey anlamadım kredi kartı kullanmıyoruz plus alırken nakit para verip alıyoruz.

Mynetten Hesabın Size Ait oldugunu Ancak ve ancak ...kredi karti Extrenizle ispatlayabiliyorsun baska turlu ispatlamayı kabul etmiyorlar... Sana Özel Bi Mesaj Attım Oraya Mail at oke ve KONUDA KULLANICI ADINI GİZLE ..XXX gibi yap yoksa hesabını geri aldikdan sonra sorun yaşarsın asla Kullanıcı adını burda paylaşma
CCMM & MMCC

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Nirvanxruthless
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

CCMMZero yazdı:
Nirvanxruthless yazdı:

Mynetten Hesabın Size Ait oldugunu Ancak ve ancak ...kredi karti Extrenizle ispatlayabiliyorsun baska turlu ispatlamayı kabul etmiyorlar... Sana Özel Bi Mesaj Attım Oraya Mail at oke ve KONUDA KULLANICI ADINI GİZLE ..XXX gibi yap yoksa hesabını geri aldikdan sonra sorun yaşarsın asla Kullanıcı adını burda paylaşma

tşk ederim şimdi anladım ama bana göndermıs olduğunuz mesajı hala göremedım tekrar yollarsanız sevirim :)
Resim
Kullanıcı avatarı
CCMMZero
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Gönderdim tekrardan ... Oraya dedigim gibi verdigin bilgileri yaz engec yarın sana cevap gelir oke... bilgi@sobee.com bi havuz oldugu icin zorlanırsın

VE ŞU KULLANICI ADINI DUZELTMEMİŞSSİN HALA MESAJLARINA BİRİSİ ALINTI YAPMADAN DUZELTSENE :s:s:s hesabını alicaksın sonra baskasına kaptırıcaksın
CCMM & MMCC

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Nirvanxruthless
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

CCMMZero yazdı:Gönderdim tekrardan ... Oraya dedigim gibi verdigin bilgileri yaz engec yarın sana cevap gelir oke... bilgi@sobee.com bi havuz oldugu icin zorlanırsın

VE ŞU KULLANICI ADINI DUZELTMEMİŞSSİN HALA MESAJLARINA BİRİSİ ALINTI YAPMADAN DUZELTSENE :s:s:s hesabını alicaksın sonra baskasına kaptırıcaksın

tşkederim mesaj için cok sağ olun yazdıgım yazıya cevap yazıldıgı için düzeltme sekmesı cıkmıyor yoksa degiştirecektım tekrardan cok sag olun inşallah olur
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön