Artık Yalan Yok Samuraixsamurai !

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Samuraixbizans
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Artık Yalan Yok Samuraixsamurai !

Mesaj gönderen Samuraixbizans »

Arkadaşlar Ben Mert.Çoğu Kişi Tanıyor.Size Bir Açıklama Yapmak İstiyorum Ama Çok Pişmanım.İsterseniz konuşmayın isterseniz hor görün farketmez.İsterseler bizans loncasındanda atabilirler ama bunu söylemek istiyorum.Burdurda oturuyorum yaşım 14.Evliyim dedim hepsi yalan.Neden mi yalan söyledim büyük görünmek istediğim için ama boşaymış.Tekrar belirteyim isterseniz darılın küsün arkadaşlarıma çok mahcubum aman olan oldu.Dışlanırsam herkez için bırakırım oyunu karakterlerimi deletlerim. :oops:

Herkezden Tekrar Özür Dileyerek Affınıza Sığınıyorum
Oyunu Bıraktım Artık...
Kullanıcı avatarı
KonyaDabbee
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Artık Yalan Yok Samuraixsamurai !

Mesaj gönderen KonyaDabbee »

ya olduğun gibi görün ya göründüğün gibi ol

"kendinden utanma, için neyse dışındaki de o olsun. Seninle Muhattablıgımız yok ama sana sunu söyleyim. Bu oyundaki bir çok kişi böyle etraflarındakini kandırıyor , veya kendisini kandırıyor ama sana şunu söylemek istiyorum. Sen en doğru olanı yaptın..
Resim

Dağlar önümde diz çökerken Kayalara yalvarmam,
Nehirler bana akarken bir Damlayla uğraşmam.

Daha boyun bir karış.Otur dersine çalış.Oyun peşinde koşacagına Git adam olmaya çalış
Kullanıcı avatarı
monsterdarker
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen monsterdarker »

KonyaDabbee yazdı:ya olduğun gibi görün ya göründüğün gibi ol

"kendinden utanma, için neyse dışındaki de o olsun. Seninle Muhattablıgımız yok ama sana sunu söyleyim. Bu oyundaki bir çok kişi böyle etraflarındakini kandırıyor , veya kendisini kandırıyor ama sana şunu söylemek istiyorum. Sen en doğru olanı yaptın..
nedense bu Nescafeyle aynı fikirdeyim ilk defa doğru ve dürürst bişey söledi tebrik ediyorum onuda burdan

Evet Samurai seni bayağa gördüm iyiy biliorum denmez ama eh idare eder şeklinde

Gerçektende en doğrusunu yaptın
Resim

Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Graretoco
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Graretoco »

peki gerçek yaşın kaç onu merak ettim
Beyaz Köşk'ün Denizk' si
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
xxxkorsanxxx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Bin Yetmiş Bir

Mesaj gönderen xxxkorsanxxx »

Galıba Gercek yası 14 ama bende anlamadım neden bole yaptını Mevlana dogru soluor ya oldugun gıbı gorun yada gorundugun gıbı ol tamam guzel ıyı yalan solemısın orası kotu guzel olan gerceklerı yazabılmek tbrk edıorum bence dıslanmassın.

Xxxultramuratxx
makoloji
Kullanıcı avatarı
Rukio
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Rukio »

Altı üstü oyun dışlanırsan dışlanırsın atılırsan atılırsın mert boşver

Önemli olan kendi söylediğin yalanları bile ortaya cıkarıcak kadar güçlü ve erdemli olman
Kimse birşey diyemez akıl yaşta değil baştadır 30 yaşında adamların cocuk gibi kavga ettiğini görüyoruz
Kaldıki senin gibi kendi halinde oynayan kimseyle tartışmayan birinimi dışlicaklar
Eğer küsen olursa bilki o gerçek arkadaşın değil çıkar ilişkisi içindedir
Kullanıcı avatarı
ihsannnxbizans
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen ihsannnxbizans »

ben biliyordum böyle olduğunu çünkü davranısların ister istemez acık ediyordu seni neyse olan olmus umarım bundan sonra yasının gerektirdiği gibi davranırsın dıslanacağını sanmıyorum bunu acıklaman bile erdemdir ;)
Fuzuliye Sormuşlar : Sevmek Mi Daha Güzeldir, Sevilmek Mi ? -Sevmek Demiş...Çünkü, Sevildiğinden Hiçbir Zaman Emin Olamazsın !..
Basewxbizans
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Basewxbizans »

Samurai ! seninle ilgili şüphelerimiz vardı zaten konusmalarınla yasını belli ediyordun ama bizler yinede çok deşmedik. ama bu yaptğın cok anlamsızca neden büyük görünmeye çalısıyorsun ? neden yalan söyledin Loncamızdaki arkdaslara ? biz senin davranıslarından sezsek de sana güvenmeyi seçmiştik ancak bizi hayal kırıklığına uğrattığını düşünüyorum şimdi Bizans loncası olarak nasıl güvenebiliriz sana bilmiyorum bunu zaten aramızda konusacağımızdan emin olabilirsin .
Tek taktir ettiğim yanın bu yalanı daha fazla sürdürmeden dürüstçe açıklaman oldu ...
BiZANS İMPARATORLUĞU

IIXxBASEWxXII
Basewww
Basewxbizans
BaSewWxBiZaNS
İYİ FORUMLAR
Kullanıcı avatarı
Samurai
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Samurai »

Ya Barış sağolun herkezede ayrıca teşekkür ederim.Can abi isterseniz loncadan ayrılabilirim benim için farketmez sadece gerçekleri söylemek istemiştim.Bu güne kadar kimseden item alıpta vermemezliğim olmadı.Yani yalan söylesemde kimsenin malına göz dikmem.Son olarak birşey söyleyeceğim.Şu oyunda bir kere zengin oldum o da urban ceketim olmuştu.Onuda kaptırdım Kaus diye birine neyse mal mülk önemli değil.Önemli olan insanlık.Can abi ayrıca şu aralar açamıyorum biliyorsun karne zamanı yaklaşıyo bide dershanede hızlandırılmış eğitim olcak nasip olursa.15 tatilde loncadan atılmassam çarımı 49 yaparım. :P

Herkezden ALLAH raz Olsun.
Samuraixbizans / Bydn / Samuraixsamurai

Kullanıcı avatarı
Gregory
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Gregory »

Yalanın bu kadarı :D
Yeni forum hesabım Tayfaxgregory bilginize... ;) !!!

“Genel Sohbet” sayfasına dön