Arkadaşlar, RİSKYouRLİFE (Murat) Bana Mısıra Gel dedi Kenana grub kurarıs gideris dedi,tamam dedim gittim mısıra
Bana M2 Buz Gözlük Lasım dedim KP varsa alırmısın bana ben parayı veririm sorun olmas dedim,KP yok dedi..Saygıyla Tamam dedim..Scaqlar Evt 25 level car Kp carı Adam Geldi Muratın Yanına Galiba Bana söylendigine göre gözlügü Bana vercekmiş RİSKYouRLİFE ise parayı verckmiş dendi.. Tamam dedim..Bana Alısveriş acıp 20m nakit koydu kabul etti bende kabul ettim ..ve Scaqlar la alısveriş başlattım ve ona dedimki 20m Murat Yane RİSKYouRLİFE vercek dedim..Oda Kabul etti..Ve sonrada Scaqlar arkadaşım,ve ben RiSKYouRLiFE Pm attık bn attım cevap yok o attı cevap yok..Allah Allah dedim.. Galiba Carda Yoktur dedim..sonradan baktım Klana Beni Scaqlar Arkadaşımsucluyor Hırsızdır diye ben 20m verdim gerisini o yane Murat vercekti bu Gözlük Olayı BUNDAN iBARET
vE ŞİMDİ İSE ikv kutu.. Bende 7 adet kutu var 5 pluslu,2 Plussuz Okuldan 7 arkadasım İkv oynuyor 75 TL (gercek para) İle 7 KUTU aldım.. Bugün ise bir akdasımız almak istedi tamam dedim.. e pin verdim 2 gözlük vercekti ve 3 sait aldı yanına tabi calarsam yalan sölersem diye..bende epin verdikten sonra gözlükleri 2 gözlük vardı 1 nii verseydi güven için şifreyi verirdim 1 ini dahi vermedi 1 gözlügü verseydi direk şifreyi verir ismini degiştirir diger gözlügü alırdm ama o bunu yapmadı istedim onlar kabul etmedi gözlükleri vermeyince 3 şait olsa bile bende kabul etmedim dolasıyla Bu Olayda Bundan İbaret..
Loncadan Haksız Yere Atılmısım Neden'i Uygunsuz Davranış
Scaqlar ,Arkadaşım varsa RİSKYOURLİFE 20m alcagın daha vermediise beni oyundan bul ben verim 20m Ondan sorun olmas..Klandan yazıyorsun Hırsızdır diye O yapıyor hırsız ben oluyorum vermediyse paranı gir ben vercem evt gir bn verim 20 M Al herkeste tüm İKV HALKIDA SAİT OLSUN VEREM 20M sıkıntı buysa haksız yere suclanmaksa verim
Ve Benden Plus Kutu Alcaklar..İlk Epin VeririmPara ise yarısını alırım Şifre veririm Paranın yarısını alırım
Ve benden Plus İsim degişme Kutu alcaklar ise..Eşya İle takaslı olursa tekrar ilk e-pin verirm eşyayı alırım şifreyi veririm diger esyayı alırım BU OLAYDA BUNDAN İBARET..
HAKSIZ YERE SUÇLANIYORUM..
- ISTANBULKxFuRKaN
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
HAKSIZ YERE SUÇLANIYORUM..
Karakter: İSTANBULKxFuRKaN
Level: 49
Sınıf: Büyücü
Yer: TILSIM
Level: 49
Sınıf: Büyücü
Yer: TILSIM
Re: HAKSIZ YERE SUÇLANIYORUM..
Arkadaş sen bana bi gözlügü bari ver demedinki :? gözlük yoksa şifre yok dedin ben gözlükleri şahitlerden birisine verdim sen kabul etmedin ama madem bi gözlük verince şifreyi vereceksen eğer ismi değiştiğimde öteki gözlüğüde veririm şimdi giriyorum oyuna .

Plussız Kutu Ne İşe Yarıyor? :mrgreen:ISTANBULKxFuRKaN yazdı:vE ŞİMDİ İSE ikv kutu.. Bende 7 adet kutu var 5 pluslu,2 Plussuz Okuldan 7 arkadasım İkv oynuyor 75 TL (gercek para) İle 7 KUTU aldım..
Thre are the norml( . )( . )the silicone ( + )( + )the perfct(o)(o).Some are cold(^)(^)some belong to grndmthers\./\./And let’s nt forgt the very large(o Y o)the very small(.)(.)and the asymmetrical(•)(.)We love them all! Say FCK to breast cancer!
Manasiyok belliki İsim değiştirme epinlerinin2 tür olduğunu bilmiyorsun ve kutudan çıkan 2 adet epinin ne işe yaradığınıda bilmiyorsun. Bence bunları öğrenip yorum yap. !

Can Veren Eller Canda Alır...!!
Atlama (Kronikxbüyü).. Zati oyunu bi sen bilirsin.. en iyi sensin.. Loncanıza gelim öle yapim bömle edim diye yalvarışlarını hatırlattırma.. sormuşuz plussız kutu ne işe yarıyor diye..walker85 yazdı:Manasiyok belliki İsim değiştirme epinlerinin2 tür olduğunu bilmiyorsun ve kutudan çıkan 2 adet epinin ne işe yaradığınıda bilmiyorsun. Bence bunları öğrenip yorum yap. !
Thre are the norml( . )( . )the silicone ( + )( + )the perfct(o)(o).Some are cold(^)(^)some belong to grndmthers\./\./And let’s nt forgt the very large(o Y o)the very small(.)(.)and the asymmetrical(•)(.)We love them all! Say FCK to breast cancer!
Deli etme adamı... Çok bilmiş kardeşim benim..
Manasıyok(Umut)
Wolverr
Manasıyok(Umut)
Wolverr
İyi oyundan görüşürüz ozaman Ordan öğrenirim umut olduğunu. eğer umut isende hala sözünü yerine getirmedin yaklaşık 3 ay oldu.

Can Veren Eller Canda Alır...!!
Oyunda bulamazsın beni Mert.. Sancakta Ejderli büyü aktarma dersem sen anlarsın benim kim olduğumu..
Sözün dediğin hangi söz de bakalım burdan
Sözün dediğin hangi söz de bakalım burdan