Bu BASiRETSiZ Yönetimle Nereye Kadar ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
Suskunjackal
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Bu BASiRETSiZ Yönetimle Nereye Kadar ?

Mesaj gönderen Suskunjackal »

1. zırhımı(Kıyamet Alevi Amplifikatör) aynı bu olaydan kaybetmiştim ve 2.side başıma geldı ve zırh(Kıyamet Alevi Amplifikatör) kayboldu.

1. seferde oyundan cıktım 30 sn sonra geldiğimde zırhım kaybolmustu.2. seferinde ise oyundan dustum hemen girdim ve zırh kayboldu.Üstümde olmasaydı kendım attım diyeceğim ama üstümdeydi.Desteğe mail attığım halde de bana kazandığım tarihi yaz diyorlar ne bileyim ben.Her bişey elde ettiğimde tarih mi tutacağım ?

Artık şu işe son verin
:!:
xAtaturkcux
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı

Re: Bu BASiRETSiZ Yönetimle Nereye Kadar ?

Mesaj gönderen xAtaturkcux »

Yönetim yönetim diyosunda fuara gelseydin görürdün yönetimin ne kadar cana yakın olduğunu onlarda bızım gıbı etten kemıkden yaratılmış ınsanlar onlara nıye suc atıyosun sadece öner beyenırlerse sunarlar hayır anlamıyorum GM rutbesını neden çok yuksek görüyosunuz onlara karşı çıkacağınıza ayak uydurmayı deneseniz olmazmı ve bu kullanıcı hatası dostum alt f4 le çıkma sende
Kullanıcı avatarı
Fearoftheclipse
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Fearoftheclipse »

Kardeşim yönetimi basiretsizlikle suçuyorsan nereye kadar diyorsan neden oyunu bırakmıyorsun ? kimse zorla seni tutmuyor...saçma sapan şeylerle çıkıp durmayın şu foruma...
&---Pardusxeclipse---& &---ParDusxBaşKaN---& &---ParDusxBasKaN---&

Kullanıcı avatarı
Nocomment
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Nocomment »

Suskunjackal yazdı:1. zırhımı(Kıyamet Alevi Amplifikatör) aynı bu olaydan kaybetmiştim ve 2.side başıma geldı ve zırh(Kıyamet Alevi Amplifikatör) kayboldu.

1. seferde oyundan cıktım 30 sn sonra geldiğimde zırhım kaybolmustu.2. seferinde ise oyundan dustum hemen girdim ve zırh kayboldu.Üstümde olmasaydı kendım attım diyeceğim ama üstümdeydi.Desteğe mail attığım halde de bana kazandığım tarihi yaz diyorlar ne bileyim ben.Her bişey elde ettiğimde tarih mi tutacağım ?

Artık şu işe son verin
:!:
Merhabalar
Sizi ve sorununuzu ciddiye almış size geri dönüş yapmış ve sorununuzun çözümü için sizden bazı bilgiler istemişiz.
Zırhı kazandığınız tarih önemli , tam tarihi bilmiyorsanız bile yakşaık tarih verirsiniz ,teknik ekip o tarihlerdeki hesap hareketlerinize bakar ve söylediğiniz şeyi araştırıp durumu netleştirirler.

Forum hesabınıza gelince ; Tüm iyi niyet ve yaklaşımlarımza rağmen , oyuncuları yanlış yönlendirmek , başvuru yaptığınız halde bize yardımcı olmak yerine forumda yanlış yorumlarda bulunmanız sebebiyle ; Hesabınız 7 gün kapatıldı . Destek birimi ile yazışmalarınıza devam edebilirisniz.

İyi forumlar

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön