Mert (İSTANBULKXBÜYÜCÜ) Gerek Davranışlarıyla Gerekse Konusmasıyla bugün Gerçekten Hırsız Olmadıgını Kanıtlamıstır..
Mert Arkadaşımız Doğru Sancakta Benim Akhysarlyxjojuq Çarımı Soymustur Ama 45m+ yücelen set vererek Borcunu Verdi her konuda yardımcı oldu
Mertkinq Arkadaşımız Öncelikle Mert'ten şüphelenmekte haklıdır ama MERTKİNQ adlı karakteri İSTANBULKXBÜYÜCÜ adlı karakter çalmamış ve soymamıştır ...
Mert sancakta birçok kişinin çarını soymasına rağmen bana bir yemin etmişti ve tüm çaldıklarını geri verip ejder asalı büyücüsünü silip 0dan başlayıp TILSIM'a geldi ve burada kendini sevdiren birisi oldu .
Mert (İSTANBULKXBÜYÜCÜ) Kesinlikle Mertkinq'in Çarını Soymamıştır ...
Ben bunları neden söylüyorum diye sorarsanız 5 saattir konusuyorum ... Defalarca Sordum Ve Tüm Çar Şifrelerini Aldım .
Tüm Çarlarına Baktım Ama Herhanqi Birşey Bulamadım . O yüzden artık MERTin yanındayım ...
YANLIŞ'IN NERESİNDEN DÖNSEN KARDIR ... SANCAKTA BUNU YAPAN MERTİ TEBRİK EDİYORUM ...
-Çisemxx
-Körogluxleader
- Timxmurro
-Akhysarlyxjojuq ADLI KARAKTERLERE AİT HERŞEYİ GERİ VERMİŞTİR DİLEYEN SANCAK SERVERİNE GİRİP BU KİŞİLERE İSTEDİKLERİNİ SORABİLİRLER
Veee İkinci Bomba !!!.(İSTANBULKXBÜYÜCÜ)
- Ayhilallll
- Cin Avcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Veee İkinci Bomba !!!.(İSTANBULKXBÜYÜCÜ)
Nasıl yani calıp gerimi verdi...
Anlamsız bir yorum yazmışsıN sen git mınareden atla öl sonra ben atlamıycakdıM de ölmüycekdiM de yaşaya bilcen Mi Geri Hırsızlık yap sonra geri ver Sacmalık....
Anlamsız bir yorum yazmışsıN sen git mınareden atla öl sonra ben atlamıycakdıM de ölmüycekdiM de yaşaya bilcen Mi Geri Hırsızlık yap sonra geri ver Sacmalık....
Ezan Oldum Dinmedim
Bayrak Oldum İnmedim
Şehit Oldum Ölmedim
Adım Müslüman
Soyadım TÜRK Benim
Eymenbey Çığlıkx
Bayrak Oldum İnmedim
Şehit Oldum Ölmedim
Adım Müslüman
Soyadım TÜRK Benim
Eymenbey Çığlıkx
Emo paşa , dün bu konuyu baya bi konuştuk.
Ve inşallah sorun pazartesi çözülecek.
Hatta , dün kızdı kızdıya beni oyuna bile soktular
Neyse pazartesi sorun çözülecek yani Mertkinq hesabı sahibine verilecek.
Ve inşallah sorun pazartesi çözülecek.
Hatta , dün kızdı kızdıya beni oyuna bile soktular
Neyse pazartesi sorun çözülecek yani Mertkinq hesabı sahibine verilecek.
Saçmaahmet11 yazdı:Mert (İSTANBULKXBÜYÜCÜ) Gerek Davranışlarıyla Gerekse Konusmasıyla bugün Gerçekten Hırsız Olmadıgını Kanıtlamıstır..
Mert Arkadaşımız Doğru Sancakta Benim Akhysarlyxjojuq Çarımı Soymustur Ama 45m+ yücelen set vererek Borcunu Verdi her konuda yardımcı oldu
Mertkinq Arkadaşımız Öncelikle Mert'ten şüphelenmekte haklıdır ama MERTKİNQ adlı karakteri İSTANBULKXBÜYÜCÜ adlı karakter çalmamış ve soymamıştır ...
Mert sancakta birçok kişinin çarını soymasına rağmen bana bir yemin etmişti ve tüm çaldıklarını geri verip ejder asalı büyücüsünü silip 0dan başlayıp TILSIM'a geldi ve burada kendini sevdiren birisi oldu .
Ben bunları neden söylüyorum diye sorarsanız 5 saattir konusuyorum ... Defalarca Sordum Ve Tüm Çar Şifrelerini Aldım .
Tüm Çarlarına Baktım Ama Herhanqi Birşey Bulamadım . O yüzden artık MERTin yanındayım ...
YANLIŞ'IN NERESİNDEN DÖNSEN KARDIR ... SANCAKTA BUNU YAPAN MERTİ TEBRİK EDİYORUM ...
-Çisemxx
-Körogluxleader
- Timxmurro
-Akhysarlyxjojuq ADLI KARAKTERLERE AİT HERŞEYİ GERİ VERMİŞTİR DİLEYEN SANCAK SERVERİNE GİRİP BU KİŞİLERE İSTEDİKLERİNİ SORABİLİRLER

- AmisosxxPittBuLL
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
ahmet11 yazdı:
Bende senle 5 saat konuşayım eminim ki hırsızın başka biri olduğuna inanırsın
Şu dönemde yemin etmenin ve ya şifre verip geç çarlarıma bak demenin birşeyi kanıtlamayacağındanda adım gibi eminim.
Erkek adam lafını bilip konuşur.
Lafını bilmeyenden ne diye şimdi medet umalım ?

Mert Eren'e 220m+ kadım verdim uzun zamandır almaya çalışıyorum umarım geri alabilirim.
Selamlar,
Mert EREN yani İSTANBULKxBÜYÜCÜ karakteri geçen gün banlandı. Bu günlerde sınavı olmasından dolayı oyuna girememektedir. Karakteri hakkında hiç bir bilgim yok mübarek her dakika bir karakterden özel atıyor.
Ayrıca Mert EREN'in karakter çalması benim için hiç inandırıcı gelmedi(!). Karakter çalması için ilk önce benim karakteri çalması gerekirdi çünkü içinde değerleri maden ve nakit para vardı fakat NOKTASINA kadar geri verdi. Bu tür olaylara karışmasından yana değilim. Yapmaz. Cep üzerinden olsun, oyun içerisinde olsun bu karakter üzerinde konuştum Mert öyle bir işe kalkışmış olsa sesinden belli olurdu. Unutayın ki suçlu sessinden yada gözlerinden anlaşılır. Çok endişeli ve heyecanlı olur.
Mertkinq'in karakteri hakkında şuana kadar bilgim yok fakat Mert EREN ile görüşeceğim.
Hayırlı günler,
M. Ali
Mert EREN yani İSTANBULKxBÜYÜCÜ karakteri geçen gün banlandı. Bu günlerde sınavı olmasından dolayı oyuna girememektedir. Karakteri hakkında hiç bir bilgim yok mübarek her dakika bir karakterden özel atıyor.
Ayrıca Mert EREN'in karakter çalması benim için hiç inandırıcı gelmedi(!). Karakter çalması için ilk önce benim karakteri çalması gerekirdi çünkü içinde değerleri maden ve nakit para vardı fakat NOKTASINA kadar geri verdi. Bu tür olaylara karışmasından yana değilim. Yapmaz. Cep üzerinden olsun, oyun içerisinde olsun bu karakter üzerinde konuştum Mert öyle bir işe kalkışmış olsa sesinden belli olurdu. Unutayın ki suçlu sessinden yada gözlerinden anlaşılır. Çok endişeli ve heyecanlı olur.
Mertkinq'in karakteri hakkında şuana kadar bilgim yok fakat Mert EREN ile görüşeceğim.
Hayırlı günler,
M. Ali
200m+1 kadimi
Esadullah'a verdim. Bilginiz olsun.
Esadullah'a verdim. Bilginiz olsun.

Can Veren Eller Canda Alır...!!
- eseslisemi
- İstihbarat Üyesi
- Klan: Arzın Çocukları
oFFFF çok uzadı Bu Konu Yeter Artık Resmen Forum Kirliliği
Börteçinexthoth
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
Merhaba
Bu konuyu önceki konunun devamı olarak görüyorum ve önceki konuda yaptığım uyarı yineliyorum.
viewtopic.php?f=31&t=45899
İyi Forumlar
Bu konuyu önceki konunun devamı olarak görüyorum ve önceki konuda yaptığım uyarı yineliyorum.
viewtopic.php?f=31&t=45899
İyi Forumlar