Çok Güzel Oldu Bu Kilitlemeler

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
Designer
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Çok Güzel Oldu Bu Kilitlemeler

Mesaj gönderen Designer »

Sevgili Tahirbey daha önce beni dolandırankişiyle ilgili iki konumu kilitlemişti arkadaşlar. O karaktersiz dolandırıcı geçen akşam haseki kapısında herkesin önünde foruma konu açacağım dediğimde ceza almaktan tırstı ve tamam paranı geri vereyim dedi. Sonrada bana ya paramı geri ver yada epin ver dediğimde isimli kutu yok ama normal verebilirim gibisinden muhabbet yaptı ve msn adresi vermişti. Ben o adamla ilgili konu açtım Tahirbey kilitledi, sonra ben bir tane daha konu açtım ve Tahirbey yine kilitledi...

Bu fotolar elemanın o günki uzlaşmacı tavırlarının kanıtıdır. Buyrun fotolar ;

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Bu fotolarda elemanın Tahirbey benim konularımı kilitledikten sonraki tavırı. Adam konunun kilitlendiğini görünce herhangi bir cezai yaptırım olmayacağını anlamış yaptığının yanına kar kaldığının farkında. Buyrun fotoya bakın ;

Resim
HoRReNDouS
HoRReNDouSII
HoRReNDouSIII
HoRReNDouSIV
Kullanıcı avatarı
Designer
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Çok Güzel Oldu Bu Kilitlemeler

Diğer konu farenin fazladan tıklamasıyla açılmış özür dilerim... Diğer konu silinebilir kirlilik olmasın
HoRReNDouS
HoRReNDouSII
HoRReNDouSIII
HoRReNDouSIV
Kullanıcı avatarı
Designer
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Bu açtığım ilk konunun linki : viewtopic.php?f=4&t=45641

Bu da ikinci konunun linki : viewtopic.php?f=4&t=45844

Tahirbey'e açtığım konuları kilitlemesinden ve o dolandırıcıya yaptığının yanına kar kalacağını hissettirmesinden dolayı teşekkür ederim !!!
HoRReNDouS
HoRReNDouSII
HoRReNDouSIII
HoRReNDouSIV
Kullanıcı avatarı
Sanatkarr
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Sanatkarr »

Geçmiş olsun ama yönetimin bu konuda diyeceği bellidir. Güvenmediğiniz kişilerle olan alışverişlerinizden sizler sorumusunuz. Arkadaşın yaptığı taktir edilecek birşey değil, ancak şunuda belirtmek isterim bu olayın %50 si onun suçu ise %50 si de senin suçun. Böyle uyanıklara prim verdikçe onlar buralardan bu işlerden uzaklaşmaz. Bu tür alışverişlerinizde en az samimi olduğunuz 2 arkadaşın referansıyla hareket edin. Senin yaptığın şeyin maden satan birinin madenler diğer charda ama parayı sen buna ver ben diğer chardan sana madeni vereyim demesi üzerine senin parayı vermen ve maden gelecek diye beklemenden farkı yok. O durumdada yönetim birşey yapamaz. Çünkü parayı veren sensin. İşlem senin insiyatifinde gerçekleşiyor. Çok geçmiş olsun ama sizlerin hatası bu olanlar. Bu konuda birkaç başlık gördüm ilk değilsin ama insanlara kendiniz gibi güvenmeye devam ederseniz sonda olmazsın.

O arkadaşın ban yemesi için senin hesabı illegal yollarla patlatıp içinden alışveriş yapmış olması silmesi kar sağlaması ve bunun yönetim tarafından ispatlanması gerekir. Her ne kadar adice birşey yapmış olsada ceza alacağını sanmıyorum.
Umarım alır . Alır ki bundan sonra adımlarını ona göre atar.

İyi forumlar.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
Kullanıcı avatarı
Designer
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Sanatkarr yazdı:Geçmiş olsun ama yönetimin bu konuda diyeceği bellidir. Güvenmediğiniz kişilerle olan alışverişlerinizden sizler sorumusunuz. Arkadaşın yaptığı taktir edilecek birşey değil, ancak şunuda belirtmek isterim bu olayın %50 si onun suçu ise %50 si de senin suçun. Böyle uyanıklara prim verdikçe onlar buralardan bu işlerden uzaklaşmaz. Bu tür alışverişlerinizde en az samimi olduğunuz 2 arkadaşın referansıyla hareket edin. Senin yaptığın şeyin maden satan birinin madenler diğer charda ama parayı sen buna ver ben diğer chardan sana madeni vereyim demesi üzerine senin parayı vermen ve maden gelecek diye beklemenden farkı yok. O durumdada yönetim birşey yapamaz. Çünkü parayı veren sensin. İşlem senin insiyatifinde gerçekleşiyor. Çok geçmiş olsun ama sizlerin hatası bu olanlar. Bu konuda birkaç başlık gördüm ilk değilsin ama insanlara kendiniz gibi güvenmeye devam ederseniz sonda olmazsın.

O arkadaşın ban yemesi için senin hesabı illegal yollarla patlatıp içinden alışveriş yapmış olması silmesi kar sağlaması ve bunun yönetim tarafından ispatlanması gerekir. Her ne kadar adice birşey yapmış olsada ceza alacağını sanmıyorum.
Umarım alır . Alır ki bundan sonra adımlarını ona göre atar.

İyi forumlar.

Ben kardeşimde hiç suç yok demiyorum ama hırsızın hiçmi suçu yok lafı geliyor akla !!!

Bu adam kardşeimi dolandırdı tahirbey konuyu kilitledi diye parayı geri verecekken artık vermiyor. bana paranı geri vereyimd emişti ama artık versem noolck diyor. benim burda eleştirdiğim yönetim kadrosunda blunun kişilerin tavırları ...
HoRReNDouS
HoRReNDouSII
HoRReNDouSIII
HoRReNDouSIV
Kullanıcı avatarı
Sanatkarr
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Dediğim gibi umarım ceza alır. Senin en iyi yapabileceğin oyun içinde gördükçe sen ve senin arkadaş çevren elinizden geldiğince onun yaptığı dolandırıcılığı afişe edeceksiniz bıkmadan usanmadan. Benim bir abinin charları çalınmıştı. Charları nerede görsem çalıntı olduğunu yaptığı adiliği yüzüne vurdum. En son gene sayarken fısıldadan yaw kardeş bunu bana biri hediye etti calıntı oldugunu bilmiyorum dedi yani yıldırmıştık. Sende bunu yapacaksın. Umarım insafa gelir ve geri öder. Ama en güzeli 1 yıl ban alması. Emekleri gidince emek çalmanın nedemek olduğunu anlar.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
Kullanıcı avatarı
KaRTaLiZMa
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen KaRTaLiZMa »

cezasını cok agır bi bedelle ödedi hırsız pislik
Laf kaşarlığı yapmayın len...

Kargalar sürü ile Kartallar yanlız uçar

[Kahyaa]X[Ecel Getiren]
[Kartalizmaa]X[Ejder Asa]
Kullanıcı avatarı
Sanatkarr
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

ne ceza aldı?
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
Kullanıcı avatarı
Reha
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Reha »

Merhaba,

Malesef forum kuralları gereği benzer konu başlıkları, kilitlenen ve kapatılan konuların devamı açılamaz. Mağduriyetinizi anlıyoruz fakat daha öncesindende yukarıda belirtilen konuları forumda duyurmuştuk. Altta linki bulunan konuya zaten gerekli cevap verilmiştir.

İyi Forumlar.
Merhaba,

Yukarıda önceki konularınıza yazmış olduğum cevaptan bir örnek var. Oradaki Mavi renkte olan yazıyı dikkatle olursanız sizin zaten mağdur olduğunuzun farkındayız. Ama şununda altını çizerek devam etmek istiyorum, defalarca GAMEX fuar öncesi ve sonrası bu işlemleri yanlızca GÜVENDİĞİNİZ kişiler ile yapın diye duyurularda bulunduk.

Tekrar ve son kez olarak açıklamanın ardından konuyu kilitleyerek bundan sonraki sıkıntılarınızı IKV Destek üzerinden bizlere iletebilirsiniz.
" http://www.istanbuloyun.com/support.aspx "

İyi Forumlar.

**** " GameX'in özel fırsatlarından her oyuncumuzun yararlanmasını isteriz. Fakat bu tip işlemlerin güvenlik sorunu yaratması muhtemeldir. Bu yüzden GameX'e özel İKV Kutu siparişleri hakkında forumda konu açmayınız. Bu konuda sadece güvenebileceğiniz kişilerden yardım istemeyi, aksi halde istenmeyen durumların doğabileceğini hatırlatırız "

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön