MoBiL öDeMe ile şahaeser veya kutu vb. gibi şeylerde telefonumuzdan yapabilsek iyi olmazmı. ?
Hem siz Oyunun kurucuları bu yolla para kazanmış olursunuz Hemde bizde bu yolla eylenmiş oluruz...
Oyunda saatlerce madenin başında bekleyip para kazanmak sıkıcı bir şey... oturmayıncada parasız kalınıor ... Sonrada oyundan soğuyup bıırakanlarımız oluyor. Bu olabilirmi Her konuda illa çatlak sesler vardır. Bu fikirede karşı çıkan olabilir. Ama ben olumlu yönde bakıyorum ... en fazla 49 lwl tmm kabul ediyorum oyun bir deha ama 49 lwl olunca WS klan savaşı sığınak imanları kalıor yenilik olmuor... Oyuna laf ettiğim Yoq. Ama Mobil ödemele PaRa. Şahaeser . İtem ve benzeri gibi şeyler koysanız hem oyunun kurucuları Helalleriyle para kazanmış olur hemde bizde çok güzel bir biçimde oyunun tadını keyfini çıkarmış oluruz. Çok ta rahat yapabilirsiniz sitenize fiyatıla birlikte koyarsanız eminim çoğu kişi ellerine telefonunu alacaktır. ! Lürfen/color] Fikrime kulak verin GüZeL olacağından Eminim... ! YoRuMLaRıNıZı BeKLiYoRuM...
krallarteam yazdı:demekki bir sürü lira(kontör) var sende cengiz yani telefonunda
HyR yok ama bende eylenmek için telefona 100 TL atacak yürek var Önemli olan PC karşısında gZL vakit geçirmek buda IKV de sıkıcılaşmaya başlıor :S parasızlıktan yoksa bütün çarlarımın üstü tam ama iste saheserleri fln yok
bencede süper bir fikir örneqin 5 tl karşılıqında 1m para verseler qüzel olur fiyat konusunda bir fikrim yok ama
örneğin;
en düşük şahaser 30 tl olsun bölelikce oyundan daha çok zevk alınır hemde oyundan iyi para kazanılmış olur
ALKANAT PeriMasaLıI
RdmxWaRLiKe Tskxdxnakres Saygı mecburi, sevgi kafana göre. Facebook - Twitter - İnstagram : AlkanatO
bencede süper bir fikir örneqin 5 tl karşılıqında 1m para verseler qüzel olur fiyat konusunda bir fikrim yok ama
örneğin;
en düşük şahaser 30 tl olsun bölelikce oyundan daha çok zevk alınır hemde oyundan iyi para kazanılmış olur
ALKANAT PeriMasaLıI
RdmxWaRLiKe Tskxdxnakres Saygı mecburi, sevgi kafana göre. Facebook - Twitter - İnstagram : AlkanatO
Teşekkürler Bu düşüncemi sizlerin desteklerinizle IKV destek takımına göndermeyi düşünüyorum... zor bir şey deil isterlerse siyteye resimlerini koyarak fiyatını yazarak işleme başlatabilirler bile.