Oyuna yeni başlayanlar bu oyuna devam etmesi çok zor.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Yoyu
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Oyuna yeni başlayanlar bu oyuna devam etmesi çok zor.

Mesaj gönderen Yoyu »

Sebebi ise yeni başlayan bir kişinin karakterinizi dizmek için yeterli parayı elde etmesi çok zor maden fiyatları arttıkça itemlerin de fiyatları artıyor.Bu yüzden yeni gelen güncellemelere hazır olmuyorlar ve grup bölgelerine hala giremeyen bir çok oyuncu var.
Yoyu

Resim

iyi bir kalça sahibi olmanın iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptıgı bir ülkede hiç birşey daha ileriye gitmez.
Kullanıcı avatarı
Semiha
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: Oyuna yeni başlayanlar bu oyuna devam etmesi çok zor.

Mesaj gönderen Semiha »

Merhaba

Oyunun emektarları ile yeni maceracıları ta ki Derindeki Sır Paketi gelene kadar nerdeyse aynı kefede hatta yeni maceracılar bu durumdan daha karlı durumdaydı. Oyunda en güçlü, en başarılı oyuncu olmak için maden kaynaklarında uykularını feda eden, ilklerin kişiliği olmak için en iyi eşyaları yılmadan arayan oyuncuların verdikleri emekler; ilerleyen zamanlarda çok çok aşağı çekilerek yeni oyuncuların onlarla aynı mertebeye erişmesiyle kaybolmuştu.

Oyunda ki ticaret kanallarından örnek vermek gerekirse 1 milyon oyun parasıyla alınan Saf Demirler, Civan Çiçekleri, Isırgan Tohumları, Koni Çiçekleri ... 1 ay sonra "ne oldu?" derseniz 100 binden ticaret dünyasında yerini alarak zamanında onları elde etmek için uğraşanlarda burukluk yaratmıştı.

Ve şimdi oyuna bakınca eski zamanların aksine oyun dünyasına başlamak için erken adım atanlar her zaman daha güçlü, daha tecrübeli ve daha fark yaratan oyuncular konumundadır.

Eğer ki en iyi olmak istiyorsanız günlük yaşamınızda ki gibi çok fazla gayret göstermelisiniz.
Kullanıcı avatarı
Sanatkarr
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: Oyuna yeni başlayanlar bu oyuna devam etmesi çok zor.

Mesaj gönderen Sanatkarr »

Yeterli bir açıklama ile güzelde bir cevap verilmiş. Ben sadece tastiklemek adına bir iki şey ilave etmek istiyorum. Amacın iki üç yaratık kesip çok çok değerli itemler düşürmek, her çektiğin madenden saf olanın çıkması ile oyunda 1 ayda biryerlere gelebilmek ise ve bunu başarabiliyorsan git hemen bir piyango bileti al. Ne oyun aleminde nede reel hayatında kısa sürede büyük paralar kazanıp güçlü olamazsın olan varsa bundan şüphelen. Çünkü işin içinde bir adilik bir kurnazlık bir hırsızlık söz konusudur. Başarı ve güç için gerekli olan şeyler Sabır, Sadakat, Çok çalışmak vs. (az miktarda da şans faktörü) Bu ilkelerle ilerlersen hemen olmasada emin adımlarla ulaşırsın istediğin yere. Örnek vereyim benim için şaheser üretmek çok uzaktaydı yaklaşık 13 aydır oynuyorum. Maden çekmek zor diyorduk çekilmez diyorduk (bir dönem program kullanıcıları varken cidden zordu) Hatta askere giden bir arkadaşımın ben gelene kadar şaheser üretirsiniz demesi üzerine ilk şaheseri en erken 1 seneye üretiriz sen gelmiş olursun demiştim. Çünki maden alacak paramız olmadığı gibi madençekmek zor diyerek madene oturmadan zor olduğuna kendimizi inandırmıştık. Konuşmamızın üzerinden 2 ay geçti yada geçmedi 3 kişi ortak çalışarak 4 şaheser üretecek duruma geldik. 2 ejder 1 latif 1 ashap. Kısacası kafaya koyduğun zaman ve sabırlı bir şekilde amaca odaklanırsan hiçbirşey sandığın kadar zor değil. Bizde bu uğurda gecelerimize gündüzlerimize katıp maden başında yattık. Maden çeken diğerleri saf çıkarttı diyerek yılmadık usanmadık. Çevremizdeki dostlarımızın da desteği ile birşeyleri başardık. Öncelikle tam olarak ne istediğini bilmen gerekiyor.

iyi forumlar...
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx

“Genel Etkileşim” sayfasına dön