İNSÜLİN karakteri hakkında

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
Designer
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

İNSÜLİN karakteri hakkında

Mesaj gönderen Designer »

Arkadaşlar bu adam isim değiştirmeli epin satacağım diye 20m aldı bende ve sonra yasakladı. Ailesinin namusunun şerefinin üstüne yeminler ettikten sonra bunu yapmaktan çekinmedi...

Parayı verdikten sorna bu kişiliksiz beni yasaklayınca şok oldum ve yasakladığını fotosunu almayı unuttum ama bugün susturulmam açıldıktan sonra insanların içinde dolandırıcıdır diye yazınca bana paranı vereyim sus dedi. Yani beni dolandırdığını milletin önünde kabul etmiş oldu. Sonra msn adresi verdi ve orda halledelim dedi. Yakınlardaki arkadaşlar bu karaktersiz e yaptığını yanlış olduğunu falan söyleyince yok ailevi sorunlarından falan böyle davrandığını falan saçmalamaya başladı...

Buyrun fotolar anlatsın gerisini !!!

Resim

Resim

Resim

Resim
HoRReNDouS
HoRReNDouSII
HoRReNDouSIII
HoRReNDouSIV
Kullanıcı avatarı
Designer
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Re: İNSÜLİN karakteri hakkında

Mesaj gönderen Designer »

Bunlarda sonradan aldığım fotolar. Tahirbey kilitleme de millet bu acizin nasıl bir karaktersiz olduğunu görsün...

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim
HoRReNDouS
HoRReNDouSII
HoRReNDouSIII
HoRReNDouSIV
Kullanıcı avatarı
Reha
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: İNSÜLİN karakteri hakkında

Mesaj gönderen Reha »

Merhaba,

" GameX'in özel fırsatlarından her oyuncumuzun yararlanmasını isteriz. Fakat bu tip işlemlerin güvenlik sorunu yaratması muhtemeldir. Bu yüzden GameX'e özel İKV Kutu siparişleri hakkında forumda konu açmayınız. Bu konuda sadece güvenebileceğiniz kişilerden yardım istemeyi, aksi halde istenmeyen durumların doğabileceğini hatırlatırız "

Bu tür yazıları defalarca forum içerisinde görmeniz gerekmektedir. Gamex fuarı başlangıcından önce bu tarz konuların üzerinde hassasiyetle durup bunları dile getirmiştik. Tekrar hatırlatmak gerekirse ' Bu konuda sadece güvenebileceğiniz kişilerden yardım istemeyi, aksi halde istenmeyen durumların doğabileceğini hatırlatırız '

İyi Forumlar.
Merhaba,

Malesef forum kuralları gereği benzer konu başlıkları, kilitlenen ve kapatılan konuların devamı açılamaz. Mağduriyetinizi anlıyoruz fakat daha öncesindende yukarıda belirtilen konuları forumda duyurmuştuk. Altta linki bulunan konuya zaten gerekli cevap verilmiştir.

İyi Forumlar.

Aynı içerikteki konu linki :[/color] viewtopic.php?f=4&t=45641

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön