İkv Özel sürüm hakkında ...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Darknessxjarmen
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

İkv Özel sürüm hakkında ...

Mesaj gönderen Darknessxjarmen »

Kullanmakta olduğum mynet hesabıma 10 gün önce 1 aylık plus yükledim mobil ödeme ile , bu hafta sonuda internetten sipariş ettiğim ikv özel sürüm dvd elime geçti ve ondaki e pin i de mynet hesabıma e pin olarak yüklediğimde 90 günlük plus yüklenmiştir diye uyarı aldım.Sizlere sorum şu ;

30 günlük aldıgım plus üzerine mi eklenicek bu 90 gün yani 30+90 = 120 gün mü kullanacağım,
ikincisi,
özel sürüm yükledikten sonra mısır çarsısındaki yeni makinaya girdim ve hala ikv özel sürüm kutusu yükleyin mesajı alıyorum bunun nedeni nedir ?

İlgilenen herkese şimdiden teşekkür ederim kolay gelsin...
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı...Alphonse Karr
Resim
Kullanıcı avatarı
Semiha
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: İkv Özel sürüm hakkında ...

Mesaj gönderen Semiha »

Merhaba

Plus Paketler üst üste eklenebilir ve geçerlilik süreleri erken bitmez. Yüklemiş olduğunuz ve ayrıcalıklı oyununuza devam etme süresiniz 120 gündür.

İKV Kutu Özel Sürüm ile hesabınıza yükleme yaptıktan 1 gün sonra getireceği Üretim ve Toplama Puanlarının sıfırlanması gibi ayrıcalıklardan yararlanabilirsiniz. Hala bu konuda sorununuz devam ediyorsa İKV Destek Formu aracılığıyla bilgilendirmede bulunabilirsiniz.

İKV Destek Formu için
:arrow: http://www.istanbuloyun.com/support.aspx

“Genel Etkileşim” sayfasına dön