Degerlı yönetim bugun dikkat ettımde bir hayli küfür ettim ee dogal olarak bunun sonucunda banlanmayı hakettim ama siz sadece susturma verdiniz susturmayl olmaz bu iş rica etsem benı sınırsız banlarmısınız
Prınceofanıll
Prınceofanıl'dan rica Yöneticilere !!
-
PrinceofaniL
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Prınceofanıl'dan rica Yöneticilere !!
Benimle Ters Gitme Düz Gitmeye Hasret Kalırsın...
Re: Prınceofanıl'dan rica Yöneticilere !!
Millet banımı kaldır diye dua eder bu da ban at diyor 
Getto Diye Çarım Yoktur !..
Getto Sadece Forum İsmimdir !..
Gizlenmiş İçerikGöster
GizLi İçeRik DiYoZ Ne ßaKıYoN? GizLiDeN AnLaMıYoN Mu SeN ?

ne kadar içtin ?

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
Tokerx yazdı:ne kadar içtin ?
Gizlenmiş İçerikGöster

- sirjudgester
- Çınaraltı Müdavimi

- Lonca: Lotus
Sahih olmayan ve samimiyetsiz olduğunu düşündüğüm bu konu ve Siz, forum üzerinde kendinize muhatab bulamayacaksınız! Zira forum bu gibi bildirilerin kabul edildiği mevki değildir.
http://www.istanbuloyun.com/support.aspx bağlantısındaki "Üyelik" bildirim tipiyle yapacağınız başvuruyla ilgililere ulaşabilirsiniz.
Yaptıklarınızdan pişmanlık duymanız; tam anlamıyla erdemli bir davranış. Lakin cezalandırmayı, yönetimden istemek yerine cezalandırılmasını istediğiniz hesabınıza erişiminiz sonrası oyunumuzun giriş sayfasındaki karakterlerinizi seçerek yine aynı ekranın üst kısmındaki "Karakteri Sil" seçeneğiyle kendinizi cezalandırırsanız; hem erdeminizi nihayetine erdirmiş olursunuz hem de samimiyetsiz görünmezsiniz!
http://www.istanbuloyun.com/support.aspx bağlantısındaki "Üyelik" bildirim tipiyle yapacağınız başvuruyla ilgililere ulaşabilirsiniz.
Yaptıklarınızdan pişmanlık duymanız; tam anlamıyla erdemli bir davranış. Lakin cezalandırmayı, yönetimden istemek yerine cezalandırılmasını istediğiniz hesabınıza erişiminiz sonrası oyunumuzun giriş sayfasındaki karakterlerinizi seçerek yine aynı ekranın üst kısmındaki "Karakteri Sil" seçeneğiyle kendinizi cezalandırırsanız; hem erdeminizi nihayetine erdirmiş olursunuz hem de samimiyetsiz görünmezsiniz!
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti
-
Vandervaart
- Kadim Hidra Avcısı

KIZILBEY yazdı:Sahih olmayan ve samimiyetsiz olduğunu düşündüğüm bu konu ve Siz, forum üzerinde kendinize muhatab bulamayacaksınız! Zira forum bu gibi bildirilerin kabul edildiği mevki değildir.
Cvp fena
-
PrinceofaniL
- Işık Hanım'ın Elemanı

oncelıkle kızılbey benı nerenden anladıgın malum burda kımseyle şaka yapmıyorum kımseyle oyun oynamıyorum bugunden beridir gelene gecene kufur ettım ana bacı din iman kattım birbirine vs artık prınceofanıl isimlı karakterımı kullanmak ve istemıyorm ban yemeyı hakettigimi düşünuyorum ya illa ban yemek için oyunda yüzünuze karsı kufur mu etmek lazım yahut oyun için siyetle ilgili mı konusmak lazım benım söyledıklerımı KULAKlarından anla ona göre muamele yap !! :evil:
Benimle Ters Gitme Düz Gitmeye Hasret Kalırsın...
Sağlam cevaba sağlam cevap.Ama KIZILBEy'in dediği gibi çarını silerek kendini cezalandırabilirsin.PrinceofaniL yazdı:oncelıkle kızılbey benı nerenden anladıgın malum burda kımseyle şaka yapmıyorum kımseyle oyun oynamıyorum bugunden beridir gelene gecene kufur ettım ana bacı din iman kattım birbirine vs artık prınceofanıl isimlı karakterımı kullanmak ve istemıyorm ban yemeyı hakettigimi düşünuyorum ya illa ban yemek için oyunda yüzünuze karsı kufur mu etmek lazım yahut oyun için siyetle ilgili mı konusmak lazım benım söyledıklerımı KULAKlarından anla ona göre muamele yap !! :evil:
Gizlenmiş İçerikGöster

PrinceofaniL yazdı:oncelıkle kızılbey benı nerenden anladıgın malum burda kımseyle şaka yapmıyorum kımseyle oyun oynamıyorum bugunden beridir gelene gecene kufur ettım ana bacı din iman kattım birbirine vs artık prınceofanıl isimlı karakterımı kullanmak ve istemıyorm ban yemeyı hakettigimi düşünuyorum ya illa ban yemek için oyunda yüzünuze karsı kufur mu etmek lazım yahut oyun için siyetle ilgili mı konusmak lazım benım söyledıklerımı KULAKlarından anla ona göre muamele yap !! :evil:
Edeb sınırlarını fazla zorlamayınız!...*
Konuyu uzatmanın gereği yok! Bahsettiğiniz işlem söz konusu bile olamaz! Ayrıca samimiyetsizlik noktasında ısrar ediyorsunuz! Daha önce de yazdığım gibi samimiyetinize güveniyorsanız; karakterlerinizi silmek, Sizin için işten bile olmamalı!...
Konu, tartışmaya dönüşmüş olsa da mevzunun sonuca bağlanması adına müdahale etmiyorum!
*Not: Forum söyleşerek etkileşilen bir alan değil; yazışılarak etkileşilen bir alandır. Tabiatiyle bu bahsettiklerinizden KULAKlarımla anlayabileceğim, duyabileceğim bir ses çıkmıyor!
**Not: Diğer kullanıcılar lütfen mevzuya bir spor klubü taraftarı üslubuyla yaklaşıp; çözüme zorlandığımız mevzuyu, daha da zorlaştırmayınız.
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti