İnsan lekelemek bukadar kolaymı 3 yıldır bu oyunu oynuyorum kimin neyini çalmışım kime zarar wermişim 45 milyona bir ayakkabı satın aldım adımı hırsıza çıkarttın.
ayakkabı senin arkadaşınınmış çaldırmış çalan kişi bana 45 milyona satmış bunda benim suçum nedir ki bunu sen idaa ediyorsun aldığım ayakkabının çalıntı olduğunu. kimin ne çaldırdığı beni ilgilendirmez arkadaşım o benim sorunum değil adam ayyakbıyı yansıttı nekdar dedim 45 dedi aldım 1 lvl char iftirayı bana değil arkadaşım çaldırdığınız kişiye atın adımı lekelemek sana birşey kazandırmaz elin şrfsizi iteminizi çalıyor sefasını sürüyor cefasını biz çekiyoruz bu tutumun yanlış sazobali kendine gel bana hırsız muamelesi yapma.
sonuç olarak iftira atmak bukadar kolay ben bu olaydan bunu anladım.
yazık ki seni kişilik sahibi birisi olarak bilirdim geçen 3 yıl içinde az çokda zırh ürettiriyordum sana meteor döneminde hürrem ile her neyse az hukukumuz wardı demek ki seni yanlış tanımışım diyecek başka sözüm yok nasıl biliyorsan o yoldan git
konu kapanmıştır.
Kişinin yaptığı kendisinedir. Başkalarının laflarına aldırmayın sizi tanıyan arkadaşlar ve dostlarınız size inanıyorsa bu yeterlidir.Oyuna o kadar dolandırıcı, haysiyetsiz ve ukala çocuksu insanlar girmiş ki oyunu çığırından çıkarıyorlar. Bu olaylara bir çözüm bulunacağı kanaatindeyim ve umutluyum. Güzel günleri dört gözle beklemekteyiz...
Eski oyunu ve oyuncuları mum ışığıyla arıyoruz...
Güvenilir olmayan ve 1 lvl carlarla aktarım veya üretim yapmayınız.
Karakter sahibi olmak asil insanlara mahsustur.Asiller hep kıskanılmıştır.
Herkesin yaptığı kendisine evet ama 3 yıllık oyun hayatımda bu tür olayla karşılaşmadım bana bu gözle bakılmasından canım sıkıldı ki bu gözle bakan sazobali'dir her neyse bu kelimeleri duyduğumda inanın gözlerim doldu insan lekelemek kadar acizce bir yaklaşım tavır olamaz
İftira değil ben gözlemlerimi yazıyorum.Leonheart karakteri oyundan çıkıyor ortağımın itemlerini satan 1 levellik Xxkeroxx oyuna giriyor.
Ben sana zararını karşılayayım adamın itemlerini geri ver dedim sen onada sıcak bakmadın.
Kusura bakma ama sen hakkı değil kendini düşünüyosun.
Ben çok kişinin itemini bankada 1 levellik adamdan ucuza satarken aldım ve sahibine geri verdim.Ama bu karakter meselesi.
İlk başta ryannn dan şüphelendim.Şüphelerim yersizmiş şüphelendiğim için kusura bakma ryannn ama sende daha önce adıma char açmıştın.
Ama ayakkabı senden çıkınca tek şüphe ettiğim sensin şuan nasıl çalındı hiç bir fikrimde yok.
Herhangi bir üye adı ve şifre istemede yok.Zaten adam oyuna bile girmiyordu arada ben charına girip kontrol ediyordum.
Ustaca bir vurgun bu 800*900 m nin üzerine yatabilirsin ben seni klandan bölgeden rahat bırakmıyacam.
Full yücelen halit üst
20 iridyum
30 akik
39 sibiryalı
20 mavi topaz
20 turuncu safir
10 kızıl zümrüt
7 ganoderma
10 saf platin
Maden dolu kasadanda sadece para eder madenler çalınmış ama salakmış 20 yoncaya ellememiş.Otu sevmiyo herhalde inek.
Sana direkt olarak hırsızda demiyorum sadece ortağımın çalınan itemleri arasında ayakkabısı sunucuda nadide bir ayakkabı çamurfensar satmadığına göre o ayakakbı ortağımın ayakkabısı.
Anlamadığım ucuza neden satıyo?
Yücelen halit takı setini 30 m ye satmış öküz.
Yücelen halit ayakkabıyı sen 45 m ye aldığını iddaa ediyosun ama inandırıcı değil.Sen çıkıyosun o giriyor oyuna.Hemde hiç inandırıcı değil.
Sayfaya başka yorumda bulunmuyacam.Daha güncel kanıtlar olmadıkça.
SaZoBaLi yazdı:İftira değil ben gözlemlerimi yazıyorum.Leonheart karakteri oyundan çıkıyor ortağımın itemlerini satan 1 levellik Xxkeroxx oyuna giriyor.
Ben sana zararını karşılayayım adamın itemlerini geri ver dedim sen onada sıcak bakmadın.
Kusura bakma ama sen hakkı değil kendini düşünüyosun.
Ben çok kişinin itemini bankada 1 levellik adamdan ucuza satarken aldım ve sahibine geri verdim.Ama bu karakter meselesi.
İlk başta ryannn dan şüphelendim.Şüphelerim yersizmiş şüphelendiğim için kusura bakma ryannn ama sende daha önce adıma char açmıştın.
Ama ayakkabı senden çıkınca tek şüphe ettiğim sensin şuan nasıl çalındı hiç bir fikrimde yok.
Herhangi bir üye adı ve şifre istemede yok.Zaten adam oyuna bile girmiyordu arada ben charına girip kontrol ediyordum.
Ustaca bir vurgun bu 800*900 m nin üzerine yatabilirsin ben seni klandan bölgeden rahat bırakmıyacam.
Full yücelen halit üst
20 iridyum
30 akik
39 sibiryalı
20 mavi topaz
20 turuncu safir
10 kızıl zümrüt
7 ganoderma
10 saf platin
Maden dolu kasadanda sadece para eder madenler çalınmış ama salakmış 20 yoncaya ellememiş.Otu sevmiyo herhalde inek.
Sana direkt olarak hırsızda demiyorum sadece ortağımın çalınan itemleri arasında ayakkabısı sunucuda nadide bir ayakkabı çamurfensar satmadığına göre o ayakakbı ortağımın ayakkabısı.
Anlamadığım ucuza neden satıyo?
Yücelen halit takı setini 30 m ye satmış öküz.
Yücelen halit ayakkabıyı sen 45 m ye aldığını iddaa ediyosun ama inandırıcı değil.Sen çıkıyosun o giriyor oyuna.Hemde hiç inandırıcı değil.
Sayfaya başka yorumda bulunmuyacam.Daha güncel kanıtlar olmadıkça.
sezobali sn item çaldırmış olabilirsin ama o adamın üstüne suç atamazssın. herkes snn gibi 5 kuruşluk degil
1 lvl adam ucuza bişe satarsa bnde alırım alide alır mehmet'de alır o sni ilgilendrmez çaldrmıcaktın hata snde o adamın hiç bir sucu yok tam kanıtın olmadan suç atamazssın bunu o kafana sok herkesi yargılama . !
En son xYuRtSeVeNx tarafından 11 Oca 2010 15:08 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Bu şerefsizin ne olduğu belli adama hırsız diyorum bir şey yazmıyorum bana hırsız yazınca alıyolar tepkilerinide bu adam neden yazmıyor anlamış değilim. Zaten bu herif. Bu arada burhan abi geçmiş olsn
Dirkraederxx yazdı:Bu şerefsizin ne olduğu belli adama hırsız diyorum bir şey yazmıyorum bana hırsız yazınca alıyolar tepkilerinide bu adam neden yazmıyor anlamış değilim. Zaten bu herif. Bu arada burhan abi geçmiş olsn