Merhabalar, malumunuz "Çemberlitaş" heyecanı sardı hepimizi.. Bu heyecan insanı Görsel Çalışma yapmaya zorluyor haliyle Geçen sene de Grub Bölgeleri gelmeden
"Sığınak-Miğrat" Çalışmaları hazırlamıştım ve koymuştum foruma.. Şimdi de "Çemberlitaş" eserleri hazırlıycam. İlk eserimi sizlere sunuyorum, devamı gelicek...
Güzel yorumlarınızı eksik etmeyiniz ...
..[Emeğe Saygı]..
Güzel olmuş, ellerine sağlık... fakat bir yeri açıkçası benim hoşuma gitmedi. Hani şu İstanbul Kıyamet Vakti Çemberlitaş yazıyor ya onun üstüne Phi İsmet Komutan falan eklemişsin onlar yakışmamış... (Bana göre...)
Nameless yazdı:Güzel olmuş, ellerine sağlık... fakat bir yeri açıkçası benim hoşuma gitmedi. Hani şu İstanbul Kıyamet Vakti Çemberlitaş yazıyor ya onun üstüne Phi İsmet Komutan falan eklemişsin onlar yakışmamış... (Bana göre...)
Teşekkürler.. Evet, bence de çok anlamsız ve gereksiz oldu Koysam mı koymasam mı derken en sonunda koy gitsin dedim "Çemberlitaş" -2- adında yapacağım çalışmada onları koymıycam
Vayy umut :shock: Eline sağlık müthiş ama bence de şu çemberlitaş yazısının üzerindeki karakterler oraya hiç uymamış gerisi mükemmel .. diğer çmberlitaş çlışmalarını bekliyorzzz
" EMEĞE SAYGI "
Bu arada umut yazıyı nasıl ortadan bide kenarlardan yazıyorsun onu sölermisn bi hemen knka yaa :roll:
Önemli değil kaç kez yenildiğin, önemli olan kaç yenilgiden sonra yeniden doğrulabildiğin.