Sancak sunucusunun ilk arz katliamını yapan sonra Umulmadıktaşıda öldürmek için arz olup lodos katliamı yapan Jethro oyuna geri dönüyor. Neden mi ?
Çarımı silen Tkxxwormun karabelası olmak için. Jokeri vs de eski yendiğim gibi tekrar yenmek için. Eski günler hatrına bazı arkadaşlarımla takılmak için ( Sarıoqlu , Lazkomando , Tydix , Köroğlu vb vb Jopjokeri vs de yenip , ezik diyip yendiğim fotoyu foruma koymak için. Lodos katliamı yapmak için. Tk loncasını öldürmek için yeni bir lonca kurmak için. Benimle dalga geçip ünümü düşüren kişileri vs de yenip dalga geçmek için. Mavirüyaxxakını vs de yenip paramı almak için. Yenemezsem parayı vermeden kaçmak için.
LÜTFEN İTİRAZ ETMEYİN. OYUNDA BÜTÜN OYUNCULAR UMULMADIKTAŞ VE HANZALA İKİ OYUNUN EN İYİ 2 BÜYÜCÜSÜ DİYORDU. AMA BEN UMULMADIKTAŞI YATIRDIĞIM 10 DAN FAZLA FOTOĞRAF KOYDUM BUNU BÜTÜN SV GÖRDÜ. HANZALA İKİYLEDE KAŞILAŞMIŞTIK BELKİ BAL SEBEBİYLE YATIRDIM AMA BİLMİYOM SONUÇTA BEN AYAKTAYIM O YERDE. UNUTMAYIN BEN ÖLENE KADAR BU OYUNDA OLCAM. NE OLURSA OLSUN. MADDİYAT OLARAK KÖTÜ OLSAM BİLE , KARIN SUYUN ORTASINDA SOĞUKTAN DONSAM BİLE , BENİ BU OYUNDA NE KADAR KÜÇÜK DÜŞÜRSENİZ BİLE , YAKANIZDAN ÖLENE KADAR ARYILMAYACAĞIM. SİZİ HERZAMAN KP KASARKEN YATIRDIM. FORUMDA BENİMLE DALGA GEÇİYONUZ. OYUNDA BANA KÜFÜR EDİYONUZ YATIRDI BENİ DİYE.
Umulmadıktaş'ı sen neyle kesebilicen o çar GB lik zamanında elektrikle ws atardım o çarda.Elektrik direncin varken arkadan dalar bi şekilde yatırmaya çalışır sevinirdin garibim benim
buz ve fiziksel olunca neyi yapabılıyosun sıpa 3 vuruşluk gidiyosun zaten
daha yok şunu kestım yok bunu
yeni çarım Fallcon. beklerım gel
#-*Yeniçerixchucky*-# ''-'' #-*Yunusbjk*-# ''Açık giyinmek medeniyet olsaydı, hayvanlar insanlardan daha medeni olurlardı.''