KukLacı TAMaMen benim için bitmiştir !!!

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
mcronaldo94
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

KukLacı TAMaMen benim için bitmiştir !!!

Mesaj gönderen mcronaldo94 »

YakLaşık 3.5 yıLLık oyun kariyerimden sonra benim için Bu sunucu bitmiştir . Hergün hırsızlık olayları dolandırıclık vb. adiLiklerin yapıLması ve üstelik iftira atıLması oLdukça canımı sıkmaktadır . Ayrıca İKV yönetimine oLan öfkem geçmeyecektir geçmez de zaten nedenin den bahsedeyim . isim değişirme fırsatı cıkardınız hırsızların onunu actınız o zaman sizde hırsızsınız bız nerden bıleceğiz örnek: xxxx karakterinin kim oLdğunu ayrıca fuara gıdemedk kutu aLamadk gidenler stokladı gıdemeyenlerın sucu ne real de de oyun içerisinde de parası oLmayanın selamı bıle alınmıyor bazı kendını bı [Silindi] sananlar sayesınde ejderi olmayan sıgınak almıyorlar zırh olmayanı almıyor vb gidiyor bi maden çıktı menekşe tutturmuş mıllet 40 50 m dir gidiyor 3-4 ay once 3-4 m di şimdi mıllet ejder uretmesın dıye bazı cılgınlar fıyatları katladı iridyum desen allaha emanet gano vs . Benden Bu Kadar KukLacı Dönmeyide Düşünmüyorum kendi lerini br [Silindi] sananlarda alsınlar o madenlerı şaheserleri [Silindi]

Kullandığınız kelimeleri daha dikkatli seçiniz.
TurkDragon
FirstLady

Resim
Kullanıcı avatarı
kuccukhusam1
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: byHMF

Re: KukLacı TAMaMen benim için bitmiştir !!!

Mesaj gönderen kuccukhusam1 »

Evet çok iftira atan var, isim vermiyim ama ona sattığım pantı 15 dk sonra pant ı neden vermedin ş...siz diyerek pm lemeye başlamıştır,
Bugün bakıyorum ki Bölgeye o pantı yansıtıyordu, Milletde bana ver adamın pantını diyorlardı...
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

mcronaldo94 yazdı:YakLaşık 3.5 yıLLık oyun kariyerimden sonra benim için Bu sunucu bitmiştir . Hergün hırsızlık olayları dolandırıclık vb. adiLiklerin yapıLması ve üstelik iftira atıLması oLdukça canımı sıkmaktadır . Ayrıca İKV yönetimine oLan öfkem geçmeyecektir geçmez de zaten nedenin den bahsedeyim . isim değişirme fırsatı cıkardınız hırsızların onunu actınız o zaman sizde hırsızsınız bız nerden bıleceğiz örnek: xxxx karakterinin kim oLdğunu ayrıca fuara gıdemedk kutu aLamadk gidenler stokladı gıdemeyenlerın sucu ne real de de oyun içerisinde de parası oLmayanın selamı bıle alınmıyor bazı kendını bı [Silindi] sananlar sayesınde ejderi olmayan sıgınak almıyorlar zırh olmayanı almıyor vb gidiyor bi maden çıktı menekşe tutturmuş mıllet 40 50 m dir gidiyor 3-4 ay once 3-4 m di şimdi mıllet ejder uretmesın dıye bazı cılgınlar fıyatları katladı iridyum desen allaha emanet gano vs . Benden Bu Kadar KukLacı Dönmeyide Düşünmüyorum kendi lerini br [Silindi] sananlarda alsınlar o madenlerı şaheserleri [Silindi]

TurkDragon
Bravo Harıka anlatmıssın aynen boyLe dahada kotu oLcak azına sağLık :)
+1
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
eseslisemi
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen eseslisemi »

mcronaldo94 yazdı:YakLaşık 3.5 yıLLık oyun kariyerimden sonra benim için Bu sunucu bitmiştir . Hergün hırsızlık olayları dolandırıclık vb. adiLiklerin yapıLması ve üstelik iftira atıLması oLdukça canımı sıkmaktadır . Ayrıca İKV yönetimine oLan öfkem geçmeyecektir geçmez de zaten nedenin den bahsedeyim . isim değişirme fırsatı cıkardınız hırsızların onunu actınız o zaman sizde hırsızsınız bız nerden bıleceğiz örnek: xxxx karakterinin kim oLdğunu ayrıca fuara gıdemedk kutu aLamadk gidenler stokladı gıdemeyenlerın sucu ne real de de oyun içerisinde de parası oLmayanın selamı bıle alınmıyor bazı kendını bı [Silindi] sananlar sayesınde ejderi olmayan sıgınak almıyorlar zırh olmayanı almıyor vb gidiyor bi maden çıktı menekşe tutturmuş mıllet 40 50 m dir gidiyor 3-4 ay once 3-4 m di şimdi mıllet ejder uretmesın dıye bazı cılgınlar fıyatları katladı iridyum desen allaha emanet gano vs . Benden Bu Kadar KukLacı Dönmeyide Düşünmüyorum kendi lerini br [Silindi] sananlarda alsınlar o madenlerı şaheserleri [Silindi]

TurkDragon

Hepsıne Katılıyorum Ama Fazla Sınırlenmışın Bu kDr Sınırlenmeye Gerek bide Bu grup bölgeleri Gerçekten Batırdı Oyunu Savascıları Nerdeyse Almaz Oldular
Börteçinexthoth
Börteçinexsemih

Çoook Eskilerden ...
Kullanıcı avatarı
mcronaldo94
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen mcronaldo94 »

Teşekkür ediyorum daha konuşmaya gerek yok herşey ortada. Oyunu öyle bir hale getirdiler ki hırsızların önünü açtılar milleti doladıranlar yine mlletin içinde kimin ne olduğundan habersiz oyunu oynanması haline geldi . gerçekten savaşçılara yapılan bu haksızlıklar yutulur gıbı deıl sadece yönetime YAZIKLAR OLSUN
FirstLady

Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön