İKV TARİHİ FIRSAT.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
intikamm
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

İKV TARİHİ FIRSAT.

Mesaj gönderen intikamm »

KONU:İKV Online Finans kaynağının yetersizliği çözüm ve öneriler ne olmalıdır.
CEVAP:Online tabanlı oyunların gelişimi oyunun büyüklüğüne ve sadece görselliğine bağlı değildir ancak geliştirilebilecek en iyi yöntem ve metodlarla ileriye taşınabilir.Bu nedenle en iyi çözüm sizce ne olmalı ? diye düşündüğünüzü var sayalım buna göre kişinin ilk aklına gelecek ilk soruyu sıralamak gerekirse?

1:) Neden ben bölgeden İtemleri Meteryalleri v.b İtem kombinasyonlarını Bölgeden yansıtarak satmak zorundayım.GM arkadaşlarımız acaba örneğin (Pazarcı Emin ) Diye Bir karakter tasarlasa ve bu pazarcı Emini bağımsız bölgelere yerleştirse ve bizde bütün itemlerimizi meteryallerimizi belirleyeceğimiz fiyatlarla burada emin aracılığı ile bütün oyunculara teşir etsek ve diğer oyuncular Pazarcı Emin üzerinden oyun içi ticaretlerini gerçekleştirseler ve gerçekleşecek bu ticaretten elde edilecek gelir ve diğer meteryaller Bankacı ulağa ulaşsa ve son olarak oyun içindeyken veya dışındayken Bankacı ulak aracılığıyla mesajları alabilsek nasıl olurdu.
2:) Neden küfrü engelleyebilecek sistem gereksimi yok bunun örneklerini diğer oyunlarda görmek mümkün burada neden olmasın.Son olarak acaba yazışmalar paneli değişse Örneğin:İKV Genel Bütün Bölgeler-İKV Bölge-İKV Klan -İKV Özel olsa
E-Pin Özelliği Kullanımı sadece ( Pazarcı Emin--iKV Genel tüm bölgeler--Klan v.b ) Sitemler için Kullanılsa nasıl olurdu.
3:) Ben neden sadece Arz veya Lodos olmalıyım ek olarak 4 Klan daha eklenemezmi olsa ne gibi sonuçlar olurdu daha iyi olmazmıydı ve hatta klan kalelerinin konumu değiştirilse daha adaletli olmazmıydı.
4:) E-Pin uygulamasını ben sadece neden Karma karışık bir ortamda sadece konuşabilmek ve item yansıtabimek için alıyorum Pazarcı eminin varya demek geliyor içimden.Birde E-pin Plus Uygulaması paketleri oluşturulsa bu paketlerin içinde Özel ve nadir madenler olsa-Efsun özellikli itemler olsa İKV online katkısı ne olurdu acaba ooo süper olurdu hemen alırdık ve buna benzer yöntemler geliştirilse olmazmıydı.
5:) Neden ben her defasında arkadaşımı item aktarmak için veya vermek için ta nerelerden yanıma çağırıyorumki Syn GM Arkadaşlar acaba ( Postacı Fikri ) Abiyi tasarlasak ve bu abimizi müsait bölgelere yerleştirsek ve akla gelebilecek her türlü Para.Eşya.Meteryaller.ve Mektuplar-Mesaj ( Postacı Fikri ) abimiz aracılığıyla belirli bi ücret karsılığında 5 Dk içinde ulaşmak kaydıyla alıcısına ulaşsa olmazmıydı.
6:) Sıkıldık artık bu klan dalaşından tadı tuzu kalmadı rekabet yok W.S artık okadar iştah açıcı değil ne yapsak acaba diye düşünürken aklıma Arena geldi1-50 Kadar arena sayısı mevcut Her bir arena sadece 2 kişi girebilir arenaya kayıt yaptırmanın ücreti 7000 altın ayakta kalan kazanır kazanan taraf 10 ünvan puanı kazanır ama unutmayalım bu iş klan parası kazanmaya benzemez burada item konuşur hilesi yoktur çünkü sistem seçer rakibini kendine güvenen girsin ve punı sistem verir örneğin arena=22 kayıt yapıyorsun ve başka bir oyuncuda Arena= 38 kaydını yaptırmış ama sistem karar veriyor kimin kimle v.s edeceğini ve 5 dk sonra içerdesin galip gelen kazanır.Kazanan taraf 10 ünvan puanını kazanır bununla ŞAHASER itemler alınabilir. örnğin=Ecel Getiren 2000 Ünvan puanı )En çok arenada kazanan kişi En iyi 20 Oyuncu listesine girmeye hak kazanır rakabet kızışır o listeye girmek bilek ister güç ister sabır ister parana ve kendine güveniyorsan İkv Arenaya hoş geldin.
İkv Onlinenin gelişimi için vermiş olduğum yazılı beyanat tamamen beni bağlamaktadır.Burada yazılan çizilen her şey tamamiyle öneridir burada açıklanan çözüm önerisi sadece kısıtlıdır Projenin geniş dökümanı hakkındaki bilgileri gizli
tutmak yayınlamak ancak Yönetim panelinin istemesi halinde Projeler çizimler yayınlanacaktır.Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler İkv Online camiasına duyrulur.Teşkilat
:o
Kullanıcı avatarı
Crack
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: İKV TARİHİ FIRSAT.

Mesaj gönderen Crack »

Güzel fikirler.Çoğu geliştirile bilir. Desteğe yolladın mı ? Yollamadıysan ben söyleyim ne diceklerini.

"Bu tip bildirileri bir öneri havuzunda toplayıp dğerlendiriyoruz

Bildiriniz için teşekkür ederiz."

2008 de bende 15 sayfalık bir öneri sunmuştum ama 3 cümleyle karşılık verdiler sağ olsunlar.
Resim
Kullanıcı avatarı
Crack
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Crack »

intikamm yazdı: 5:) Neden ben her defasında arkadaşımı item aktarmak için veya vermek için ta nerelerden yanıma çağırıyorumki Syn GM Arkadaşlar acaba ( Postacı Fikri ) Abiyi tasarlasak ve bu abimizi müsait bölgelere yerleştirsek ve akla gelebilecek her türlü Para.Eşya.Meteryaller.ve Mektuplar-Mesaj ( Postacı Fikri ) abimiz aracılığıyla belirli bi ücret karsılığında 5 Dk içinde ulaşmak kaydıyla alıcısına ulaşsa olmazmıydı.
Resim

Resim

O fikrin bi değişini yollamışım ben vakti zamanında. Bu resimleri "ikv ye yapılan kıyaklar" arişivimden çıkardım.

Benimde önerim aynı kullanıcı adına sahip üyelikler arasında istediğin karakterinle istediğin kasaya ulaşılabilmesiydi. DEsteğe de gönderildi ama cevap gelmedi. Bizler kadar kafa patlatmıyo bu adamlar bu oyuna yemin ederim :)
Resim
Kullanıcı avatarı
SAMILBEY
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen SAMILBEY »

Guzel bır konu arkadasım 3 gun once destege gondermıs oldugum bır maıl paylasayım bende..
Uzun zamandır ıkv yı oynama fırsatı bulamasamda yunu severek ve merakla takıp eden bır arkadasınızım .. Benım burda bahsedecegım konu gerceklesmesı ne kadar kolaydır bılemem ama bır beyın fırtınası olarak sızlerınde tartısmasını onerdıgım bır sıstemdır.. Malumunuz onlıne oyunlarda oyuncu kıtlesı profılı cok cesıtlılık gostersede ana grup olarak 2 kısımda gruplandırmak mumkundur.. 1kısım oyunu seven ve vaktı bu tıp oyunlara musaıt olan kesım ve 2. grup belırlı bır yas grubu ustunde ve vaktı bu tıp onlıne oyunlar ıcın yeterlı olmuyan kısımdır....herkezın kabul gordugu gıbı bu tıp oyunlarda emek ve vakıt en onemlı gereklılık ama belırlı bır asama kaydetmıskı bence ıkv de bu asamayı gectıgı kanatındeyım oyunlarda Agrubu olarak kabul gorebılecek kıtlenın vakıt sorunu oldukca sorunlu oldugunu dusunmekdeyım kı bende bu tıp bır oyuncu profılınde oldugumu dusunmekdeyım .. Son fuarın sıze vermıs oldugu bu enerjı ve ıvme ıle plus paket sıstemınde olusturabılcegınız cesıtlılıkle bence oyun ıcınde farklı kıtlelerden ınsanlarıda oyuna cekmenın yolları olacagını dusunmekteyım ..Takdır edersınkı oyunumuzda onlıne surelerın kısa ıse belırlı bır asama kaydetmek ''guc anlamında'' neredeyse ımkansız ..
Benım sızlere onerım nacızane plus pakette eklenıcek tıcarı getırısınınde bence oldukca yuksek oldguunu dusundugum bır kac eklentıdır.. Bunları sız yapımcı arkadasların gelıstırmesı en mantıklı ve dogru olanıdır ama bır oyun sever olarak bır ıkı ornekleme yapacak olursak.; Farklı oyun konsullerınde oldugu gıbı zaman sınırlı guc paketlerı satısı bence cok farklı bır boyut getırır kanatındeyım .. Bunun seklını belrılemek sızlerın elınde olan bır sey ama mısalen savascı buyucu ve sıfacı seceneklerı ıcın farklı paketler hazırlanabılır savascı guc paketı olarak 30 gun sınırlı .. ''Ecel Getıren , Isık Hanım takı setı ve zırh '' bu tıp farklı kombınasyonlarla hem oyun ıcı dengelerı cok bozmadan renk getırmıs olup hemde farklı oyuncu gruplarınıda oyuna entegre ederek tıcarı getırıdede cesıtlılıg saglamıs oluruz.. Bu tıp guc paketlerının oyunda ne gıbı tepkıler alıcagını elbette ılk etapda kestırmek zor olabılır bu yuzden fuarın ve yenı gelıcek genısleme paketının vermıs oldugu cosku altında.. Forumda bunun temel bır anketını yapmak sızler ıcın zor olmasa gerek.. Oyunculardan gelıcek olumlu veya olumsuz dusuncelere gore bence IKV oyunun bu tıp zengınlıklerı bır an once fılıyata gecırmesı guzel olur.. Sahsen yıllarca severek oynadıgım ve kısa bır donemde olsa sızlerınde arasında severek oldugum bu oyunda bu tıp plus seceneklerı ıle yenıden oyun dunyasında olma ımaknı yakalamıs olacagız.. Bu ornekleme her nekadar kısısel bır ıstekmıs gıbı gorunsede tahmınımce cok yuksek bır kesımce begenı ve olur alıcagını dusundugum bır oaket olucagını dusunmekteyım ... İs hayatınızdakı basarıların devamını dıler ve bu tıp onerılerımızın sızler tarafından hayatı gecmesı dılegıyle.. Iyı calısmalar...
[img][a%20href=http://urlal.com/dqqf][img%20src=http://i1001.hizliresim.com/2010/1/28/1635.bmp][/a][/img]
Kullanıcı avatarı
zodiak2009
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen zodiak2009 »

Arkadaşım Konu açmışsın güzel bi yere değinmişsin ama Online tabanlı oyunlarda Şöyle birşey var
Online oyun dedinmi İlk başta herkezin aklına Grafik Kalitesi gelir Ama ben İKV'De Garfik kalitesini görmemekteyim.
Size Basit örnekler vericek olursam Eminönündeki evlere bakın hepsi aynı Model sadece Textureleri değişik ve pencere textureleri kaymış bir şekilde bide Karekter Modellemeleri Çok basit Pazardan alınmış Gibi Modeller.
İKV'^nin oyun Motoruda kendilerinin yazdıkları Actor isimli Oyun Motoru Poly sorunu Yok Modelleri daha detaylı Modelleme İmkanıveriyor Bu Oyun Motoru anlıyamıyorum Sobee'i
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Guardians Of İstanbul

Mesaj gönderen Refresh »

intikamm yazdı:KONU:İKV Online Finans kaynağının yetersizliği çözüm ve öneriler ne olmalıdır.
CEVAP:Online tabanlı oyunların gelişimi oyunun büyüklüğüne ve sadece görselliğine bağlı değildir ancak geliştirilebilecek en iyi yöntem ve metodlarla ileriye taşınabilir.Bu nedenle en iyi çözüm sizce ne olmalı ? diye düşündüğünüzü var sayalım buna göre kişinin ilk aklına gelecek ilk soruyu sıralamak gerekirse?

1:) Neden ben bölgeden İtemleri Meteryalleri v.b İtem kombinasyonlarını Bölgeden yansıtarak satmak zorundayım.GM arkadaşlarımız acaba örneğin (Pazarcı Emin ) Diye Bir karakter tasarlasa ve bu pazarcı Emini bağımsız bölgelere yerleştirse ve bizde bütün itemlerimizi meteryallerimizi belirleyeceğimiz fiyatlarla burada emin aracılığı ile bütün oyunculara teşir etsek ve diğer oyuncular Pazarcı Emin üzerinden oyun içi ticaretlerini gerçekleştirseler ve gerçekleşecek bu ticaretten elde edilecek gelir ve diğer meteryaller Bankacı ulağa ulaşsa ve son olarak oyun içindeyken veya dışındayken Bankacı ulak aracılığıyla mesajları alabilsek nasıl olurdu.
2:) Neden küfrü engelleyebilecek sistem gereksimi yok bunun örneklerini diğer oyunlarda görmek mümkün burada neden olmasın.Son olarak acaba yazışmalar paneli değişse Örneğin:İKV Genel Bütün Bölgeler-İKV Bölge-İKV Klan -İKV Özel olsa
E-Pin Özelliği Kullanımı sadece ( Pazarcı Emin--iKV Genel tüm bölgeler--Klan v.b ) Sitemler için Kullanılsa nasıl olurdu.
3:) Ben neden sadece Arz veya Lodos olmalıyım ek olarak 4 Klan daha eklenemezmi olsa ne gibi sonuçlar olurdu daha iyi olmazmıydı ve hatta klan kalelerinin konumu değiştirilse daha adaletli olmazmıydı.
4:) E-Pin uygulamasını ben sadece neden Karma karışık bir ortamda sadece konuşabilmek ve item yansıtabimek için alıyorum Pazarcı eminin varya demek geliyor içimden.Birde E-pin Plus Uygulaması paketleri oluşturulsa bu paketlerin içinde Özel ve nadir madenler olsa-Efsun özellikli itemler olsa İKV online katkısı ne olurdu acaba ooo süper olurdu hemen alırdık ve buna benzer yöntemler geliştirilse olmazmıydı.
5:) Neden ben her defasında arkadaşımı item aktarmak için veya vermek için ta nerelerden yanıma çağırıyorumki Syn GM Arkadaşlar acaba ( Postacı Fikri ) Abiyi tasarlasak ve bu abimizi müsait bölgelere yerleştirsek ve akla gelebilecek her türlü Para.Eşya.Meteryaller.ve Mektuplar-Mesaj ( Postacı Fikri ) abimiz aracılığıyla belirli bi ücret karsılığında 5 Dk içinde ulaşmak kaydıyla alıcısına ulaşsa olmazmıydı.
6:) Sıkıldık artık bu klan dalaşından tadı tuzu kalmadı rekabet yok W.S artık okadar iştah açıcı değil ne yapsak acaba diye düşünürken aklıma Arena geldi1-50 Kadar arena sayısı mevcut Her bir arena sadece 2 kişi girebilir arenaya kayıt yaptırmanın ücreti 7000 altın ayakta kalan kazanır kazanan taraf 10 ünvan puanı kazanır ama unutmayalım bu iş klan parası kazanmaya benzemez burada item konuşur hilesi yoktur çünkü sistem seçer rakibini kendine güvenen girsin ve punı sistem verir örneğin arena=22 kayıt yapıyorsun ve başka bir oyuncuda Arena= 38 kaydını yaptırmış ama sistem karar veriyor kimin kimle v.s edeceğini ve 5 dk sonra içerdesin galip gelen kazanır.Kazanan taraf 10 ünvan puanını kazanır bununla ŞAHASER itemler alınabilir. örnğin=Ecel Getiren 2000 Ünvan puanı )En çok arenada kazanan kişi En iyi 20 Oyuncu listesine girmeye hak kazanır rakabet kızışır o listeye girmek bilek ister güç ister sabır ister parana ve kendine güveniyorsan İkv Arenaya hoş geldin.
İkv Onlinenin gelişimi için vermiş olduğum yazılı beyanat tamamen beni bağlamaktadır.Burada yazılan çizilen her şey tamamiyle öneridir burada açıklanan çözüm önerisi sadece kısıtlıdır Projenin geniş dökümanı hakkındaki bilgileri gizli
tutmak yayınlamak ancak Yönetim panelinin istemesi halinde Projeler çizimler yayınlanacaktır.Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler İkv Online camiasına duyrulur.Teşkilat
:o
6. sı benimde aklımdaydı teketek vs atılcak er meydanı gibi yerler olabilirdi.Üstelik karşılıklı anlaşmalarla parasına vs bile atılabilirdi.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL

“Genel Etkileşim” sayfasına dön