ArkadaşLar piyasada oLan Lostxefsane ,Jagar,Gallarado Ve Hestiaxbüyü Epin satıyorum dıyıp doLandırmaktadır.
Daha çok kişinin canı yanmaması icin bu tür alışverişlere son verınız .Biraz daha bekLeRsenız ilerki zamanLarda zaten karakter ismi değişecek ama tarihi beLLi değiL.
Karakter isim değiştirme Kodu !
- XXXBARISBEYXXX
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Karakter isim değiştirme Kodu !
Rayına koydum hayatımın tek vagonlu trenini, gitme gelme aleminde tek ve son seferdeyim....
Barısbey / Barısstyle
~~İsTanbuL KıyameT vaKtİ~~
κυκlმეı.
Barısbey / Barısstyle
~~İsTanbuL KıyameT vaKtİ~~
κυκlმეı.
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Karakter isim değiştirme Kodu !
kardeşim Gallardo o kadar arsız bir oyuncudur ki daha önceleri yaptığı hırsızlıklar bilimesine karşın gene de karekter adı değiştirme şifresi ile sadece isminin harflerini büyütebilmiştir. sorun şurdaki yapılan hırsızlıkların ispat edilmesi için elimizden çok fazla bir şeyin gelmemesi.Ayrıca dikatle takip ederseniz Gallardoya Ömerim diye hitap edip onu pohpohlayan,mezarlıkta ve tetikçilerin orda gizli bir şekilde alışveriş yapan oyuncular var. Aslında ona ve ona dostça yaklaşıp ilgi gösteren herkese karşı bir tavır sergilenmesi lazım. bende epin ücreti ödeyipte kandırıldım. ama insan bir kere düşer.günlerce isim belirtmeyip e pin kutu satın almayın dolandırılsınız diye de klandan bölgeden duyuru yaptım. herkesin dikkatli olması gerekiyor. Yönetim hep sessizdir.Yönetim hep acizdir.Onlar bir konu açıp !!!! ünlem kullanarak hesap sorduğunuzda size haddinizi bilin deyip konunuzu kilitlemeyi bilirler 
Re: Karakter isim değiştirme Kodu !
]Yaw o pezeVenq yüzündn bu çocuk oyunu brakıyoR yaW Böle İsin Ta qq ...