Hayırlı akşamlar arkadaşlar,
Sunucuda Ataxkasa diye bir çakal dolaşıp benim adıma item ve maden istiyomuş. Diablokamill'den (Uğur) kızıl zümrüt ve sibiryalı gibi madenler aldığı söyleniyor ben kendisiyle görüşemedim.
Başkalarını kandırıp kandırmadığı meçhul
Imzamdaki karakterlerden başka hiç bir karakterim yok, asla Ataxkasa benim değil arkadaşlar hiçbir şekilde iletişim kurmayın, alışveriş yapmayın...
Kendisini Allah'a havale ediyorum
Ataxkasa!
Re: Ataxkasa!
Arkadaşlar az önce oyunda Uğur'u arıyordum biri bana pm attı Dıablokamil olarak, Uğur'un asıl çarı Diablokamil'dir ben bunu farkedemedim en son oyundan çıktığında farkettim o resimleri koyuyorum:
Kendini bana Uğur gibi tanıttı ve zararını karşılamamı istedi. Allah'tan kabul edicek kadar durumum yoktu yoksa gerçekten kanmıştım. Oyundan çıktığında i yerine ı olduğunu farkettim. Önceden farketseydim arkadaş listesine ekliyip 1 lvl olduğunu da gösterebilirdim şu an ona yanıyorum...
Buyrun fotoğraflar; siyah ile paintlenmiş yerler küfür içermektedir. Böyle şahsiyetsizleri Allah'a havale etsek de küfürü engellemek elde değil...

Aslında insan kendine güveniyor ve en klasik hırsız yollarını yemek kötü. Keşke arkadaşlara ekleyip 1 lvl olduğunu fotoğraflasaydım.
Tekrar söylüyorum, Ataxkasa, Atabay, Atebey, Atazede gibi hırsız nicklerine kanmayın!!!
Kendini bana Uğur gibi tanıttı ve zararını karşılamamı istedi. Allah'tan kabul edicek kadar durumum yoktu yoksa gerçekten kanmıştım. Oyundan çıktığında i yerine ı olduğunu farkettim. Önceden farketseydim arkadaş listesine ekliyip 1 lvl olduğunu da gösterebilirdim şu an ona yanıyorum...
Buyrun fotoğraflar; siyah ile paintlenmiş yerler küfür içermektedir. Böyle şahsiyetsizleri Allah'a havale etsek de küfürü engellemek elde değil...

Aslında insan kendine güveniyor ve en klasik hırsız yollarını yemek kötü. Keşke arkadaşlara ekleyip 1 lvl olduğunu fotoğraflasaydım.
Tekrar söylüyorum, Ataxkasa, Atabay, Atebey, Atazede gibi hırsız nicklerine kanmayın!!!
:arrow:
- Chatlaqs
- Teşkilat Neferi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
atabeye kefiLim böLe bişi yapmaz
- secret
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
adam profesyonel iş çıkartmış iki taraflı çalışıyor elemana bak :mrgreen:

Oяіgіиαℓ ® Secretmissile
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
Gizlenmiş İçerikGöster
CTRL + W
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Klan: Lodos
- Lonca: Nefer Team
secret yazdı:adam profesyonel iş çıkartmış iki taraflı çalışıyor elemana bak :mrgreen:
MassPerformanceHALL
KatyPerry
Nefer Team
KatyPerry
Nefer Team
Bölgeden klandan Uğur'u arıyınca belki zararını karşılarım diye ı ve i harfleriyle oynayarak bir daha dolandırmaya çalışıyor. :roll:
secret yazdı:adam profesyonel iş çıkartmış iki taraflı çalışıyor elemana bak :mrgreen:
2009-2013
- WaxWhineRAVYN
- Teşkilat Neferi
- Klan: Lodos
Ataxkasa 500m paramı aldı

Epe ve Buluşma hatıralarımı aldıWaxWhineRAVYN yazdı:Ataxkasa 500m paramı aldı![]()
~ K u k L a c ı ~
~ Şeytan Ayrıntıda Gizlidir ! ~
~ Destek İletişim Adresi : http://www.istanbuloyun.com/support.aspx ~
~ Şeytan Ayrıntıda Gizlidir ! ~
~ Destek İletişim Adresi : http://www.istanbuloyun.com/support.aspx ~