Dadaşkentxerdem çarım banlanmış gmler bu sayfaya baksın
- ERDEMergun
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Dadaşkentxerdem çarım banlanmış gmler bu sayfaya baksın
tatilde oldugum süreçte hiçbirşeyden haberim olmaksızın keyfimi çıkarıyordum ama geri döndüğümde çarımı banlı olarak bulmuştum defalarca ikv destege mesaj yolladım ancak cevabımı alamadım bende madem beni ciddiye almıyorlar bende 08.12.2010 tarihinde mobil ödeme ile 3 aylık plus paket aldım ve e pini üyeliğime yükledim egerki açılmasa çarım plus paket ile ilgili şikayette başvurup ve hakkımı alamadıgımı savunacağım gerekli yere ya üyelikteki banı açın yada hiç olmassa bana bu ban alma sebebini söleyeyinde bari konu hakkında düşüncelerim olsun normalde forumlarda pek işim olmaz ama beni bu yere kadar getirdiniz evet biliyosunuz gmler size mesajda yolladım hangi üyelik oldugunu siz biliyorsunuz e postama cevabınızı bekliyorum
[S_A]★★FДŦŜДĻI★★Я£!Ŝ★★52√
SAVAŞ AMİRALLERİ [VRU]
ReNoVaTioNxZT
SAVAŞ AMİRALLERİ [VRU]
ReNoVaTioNxZT
Re: Dadaşkentxerdem çarım banlanmış gmler bu sayfaya baksın
bu dadaşkentler loncaya seçilerek mi alınıyor anlamıyorum çok mu aranıyorlar 
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
- DigitalKumSaati
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
Forum üzerinden istek, şikayet, ceza itiraz yada bildirimlere ne yazık ki cevap verilememektedir. Cezanız ile ilgili cevap alabileceğiniz tek adres İKV Destektir. Lütfen " http://www.istanbuloyun.com/support.aspx " adresinden bildirim tipini " Ceza İtiraz - Bilgilendirme " olarak seçerek İKV Desteğe ulaşınız. Ve ayrıca eğer ceza bildirimleri, destek geri dönüşleri, karakter aktarım onay epostaları tarafınıza ulaşmıyorsa bu e-posta ayarlarınız ile ilgili demektir. Bu ayarları düzenlemek için;
Epostanızın sağ üst kısmında bulunan Ayarlar seçeneğine tıklayarak aşağıdaki adımları takip ediniz.
Ayarlar - Diğer Ayarlar - Adres Engelleme kısmına gelip, Engellediğiniz Email'ler listesinden ikvdestek@sobee.com.tr adresini siliniz. Mynet E-posta, spam olarak gönderilen epostaların göndericilerini otomatik olarak bu listeye ekler. Bunun sebebi;
Ayarlar - Diğer Ayarlar - İstenmeyen Emailler (Spam) kısmında bulunan "İstenmeyen Email (Spam) olarak işaretlediğim Gönderici adresini otomatik olarak engellenenler listesine ekle" seçeneğidir. Bu seçeneği deaktif duruma getirdiğinizde bu durum ile tekrar karşı karşıya kalmazsınız.
İyi eğlenceler.
Epostanızın sağ üst kısmında bulunan Ayarlar seçeneğine tıklayarak aşağıdaki adımları takip ediniz.
Ayarlar - Diğer Ayarlar - Adres Engelleme kısmına gelip, Engellediğiniz Email'ler listesinden ikvdestek@sobee.com.tr adresini siliniz. Mynet E-posta, spam olarak gönderilen epostaların göndericilerini otomatik olarak bu listeye ekler. Bunun sebebi;
Ayarlar - Diğer Ayarlar - İstenmeyen Emailler (Spam) kısmında bulunan "İstenmeyen Email (Spam) olarak işaretlediğim Gönderici adresini otomatik olarak engellenenler listesine ekle" seçeneğidir. Bu seçeneği deaktif duruma getirdiğinizde bu durum ile tekrar karşı karşıya kalmazsınız.
İyi eğlenceler.
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!
- ERDEMergun
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
arkadaşım loncada olayım olmuyayım sevdiğim çarın peşinden giderim ben burda hakkımı arıyorum
[S_A]★★FДŦŜДĻI★★Я£!Ŝ★★52√
SAVAŞ AMİRALLERİ [VRU]
ReNoVaTioNxZT
SAVAŞ AMİRALLERİ [VRU]
ReNoVaTioNxZT