Merhaba arkadaşlar.Ben Break tanıyanlarınız vardır.Yaklaşık 1 yıldır oyunda yokum.Birkaç haftadır forumdaydım.Ama artık oyuna tekrardan başlamak istiyorum.Ve Reader arkadaşımla birlikte Breakx loncasını açmaya karar verdik.İnşallah hakkımızda hayırlısı olur.
Kurucu Üyeler
Breakxcasper>>>>>>Break
Breakxphılıps>>>>>>Reader
Üye Listesi
Breakxconsole
Breakxprint
Breakxınsert
Breakxcold
Breakxinside
Breakxcrax
Loncamızın esas amacı;birlik beraberlik,kardeşlik,arkadaşlık ve yardımlaşmadır.
Loncamız klanı lodos olacaktır.40 level olana kadar klana girmenizi tercih etmiyoruz.Üyelerimiz 40 levelden sonra klana girebilirler.
Diğer kurallarımız ve loncamız hakkında bilgiler oyun içerisinde geniş olarak anlatılacaktır.
Loncaya başvurmak için buraya mesaj bırakabilirsiniz.Veya oyun içerisinde Break - Reader - Breakxphılıps ve Breakxcasper çarlarına pm atarak başvurabilirsiniz.
Not:Üye alımları kısıtlı sayıda olacaktır.15 üye olduğunda üye alımları sona erecektir.Bilginize.
.:'| Breakx Loncamız Açılmıştır. |':.
- Break
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
.:'| Breakx Loncamız Açılmıştır. |':.
İmzanızda paylaştığınız hakaret içeren içerik nedeni ile imza hakkınız kaldırılmıştır.
- ikvoyuncusu2008
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
Re: .:'| Breakx Loncamız Açılmıştır. |':.
Loncanız Merana UğurLu OLur İnşaLLah Bir Lodos Loncası Daha AçıLıyor Bu Beni MutLu Eder Fakat Lonca açmak DeğiL Onun Devamınıda GetirebiLmek Daha da ÖnemLidir.İnşaLLah Üstesinden GeLebiLirsiniz. . . .
[YaLNıZSavaŞÇII]
- Break
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
İyi dileklerinden ötürü teşekkürler ama.Vazgeçtik biz loncayı kapatıyoruz.
k.bakmayın forumu kirlettik belikide ama hiç ummadığımız bir olay ile karsı karsıya kaldık ve loncayıı kapatma kararı aldık oyun içindeki üyeler sahte adamlarms lonca kapanmıstır bilginize.Yani hiçbir başarı yakalayamadan loncayıı kapattık üzgünüz. 
İmzanızda paylaştığınız hakaret içeren içerik nedeni ile imza hakkınız kaldırılmıştır.
- Megaxrealist
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
İnşaLLah Meran'a ve Lodos kLanına Layik bir Lonca oLursunuz .
HayırLı oLsun . .
HayırLı oLsun . .
Delixrealist
Mega Loncası'ndan ayrıLmış buLunmaktayım,MegaxreaList çarımın artık Lonca iLe aLakası kaLmamıştır.
SemT Aşkı "Alibeyköy-KasımPaşa!"
Mega Loncası'ndan ayrıLmış buLunmaktayım,MegaxreaList çarımın artık Lonca iLe aLakası kaLmamıştır.
SemT Aşkı "Alibeyköy-KasımPaşa!"
lonca üyeleriin kişilikelrini bilmediğimden lonca hakkında hayırlı olsun veya hayırsız olsun diye yorum yapamıycma
tek söyleyebileceğim şey:
breakin açtığı bi loncadan hayr gelmez şer gelir uzun vadelide olmaz üyelere tavsiyem yol yakınken başka loncaya geçsinler
breakin açtığı bi loncadan hayr gelmez şer gelir uzun vadelide olmaz üyelere tavsiyem yol yakınken başka loncaya geçsinler
Karşında gördüğün yorgun yürek tamemen senin eserin..!
Madem sevmiyordun mdm sonunda bn yokum diyip ayrılıcaktın ndn çıktın?beni ağlatmak çok mu hoşuna gdiyordu?
Madem sevmiyordun mdm sonunda bn yokum diyip ayrılıcaktın ndn çıktın?beni ağlatmak çok mu hoşuna gdiyordu?
Megaxrealist yazdı:İnşaLLah Meran'a ve Lodos kLanına Layik bir Lonca oLursunuz .
HayırLı oLsun . .
fundafuni yazdı:lonca üyeleriin kişilikelrini bilmediğimden lonca hakkında hayırlı olsun veya hayırsız olsun diye yorum yapamıycma
Break yazdı:İyi dileklerinden ötürü teşekkürler ama.Vazgeçtik biz loncayı kapatıyoruz.k.bakmayın forumu kirlettik belikide ama hiç ummadığımız bir olay ile karsı karsıya kaldık ve loncayıı kapatma kararı aldık oyun içindeki üyeler sahte adamlarms lonca kapanmıstır bilginize.Yani hiçbir başarı yakalayamadan loncayıı kapattık üzgünüz.
pardon tek konunun içeriğini okudum uzun diye yorumları okuma gereği duymamıştım=) ileri görüşlüymüşüm=)
Karşında gördüğün yorgun yürek tamemen senin eserin..!
Break arkadaşım gereken açıklamayı yapms.Görmemişsiniz herhalde bakın şifabasan arkadasımızda alıntı yaptı.Lonca kapatıldı malesef.Forum kirliğili için özür dileriz.
Reader
Hayırlı olsun