.:'| Breakx Loncamız Açılmıştır. |':.

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Break
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

.:'| Breakx Loncamız Açılmıştır. |':.

Mesaj gönderen Break »

Merhaba arkadaşlar.Ben Break tanıyanlarınız vardır.Yaklaşık 1 yıldır oyunda yokum.Birkaç haftadır forumdaydım.Ama artık oyuna tekrardan başlamak istiyorum.Ve Reader arkadaşımla birlikte Breakx loncasını açmaya karar verdik.İnşallah hakkımızda hayırlısı olur.

Kurucu Üyeler
Breakxcasper>>>>>>Break
Breakxphılıps>>>>>>Reader

Üye Listesi
Breakxconsole
Breakxprint
Breakxınsert
Breakxcold
Breakxinside
Breakxcrax

Loncamızın esas amacı;birlik beraberlik,kardeşlik,arkadaşlık ve yardımlaşmadır.
Loncamız klanı lodos olacaktır.40 level olana kadar klana girmenizi tercih etmiyoruz.Üyelerimiz 40 levelden sonra klana girebilirler.
Diğer kurallarımız ve loncamız hakkında bilgiler oyun içerisinde geniş olarak anlatılacaktır.

Loncaya başvurmak için buraya mesaj bırakabilirsiniz.Veya oyun içerisinde Break - Reader - Breakxphılıps ve Breakxcasper çarlarına pm atarak başvurabilirsiniz.

Not:Üye alımları kısıtlı sayıda olacaktır.15 üye olduğunda üye alımları sona erecektir.Bilginize.
İmzanızda paylaştığınız hakaret içeren içerik nedeni ile imza hakkınız kaldırılmıştır.
Kullanıcı avatarı
Reader
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Re: .:'| Breakx Loncamız Açılmıştır. |':.

Mesaj gönderen Reader »

Sonunda loncayı açtık.İnşallah hayırlı olur. :)
Reader
Kullanıcı avatarı
ikvoyuncusu2008
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen ikvoyuncusu2008 »

Loncanız Merana UğurLu OLur İnşaLLah Bir Lodos Loncası Daha AçıLıyor Bu Beni MutLu Eder Fakat Lonca açmak DeğiL Onun Devamınıda GetirebiLmek Daha da ÖnemLidir.İnşaLLah Üstesinden GeLebiLirsiniz. . . .
[YaLNıZSavaŞÇII]
Kullanıcı avatarı
Break
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Break »

İyi dileklerinden ötürü teşekkürler ama.Vazgeçtik biz loncayı kapatıyoruz. :( k.bakmayın forumu kirlettik belikide ama hiç ummadığımız bir olay ile karsı karsıya kaldık ve loncayıı kapatma kararı aldık oyun içindeki üyeler sahte adamlarms lonca kapanmıstır bilginize.Yani hiçbir başarı yakalayamadan loncayıı kapattık üzgünüz. :(
İmzanızda paylaştığınız hakaret içeren içerik nedeni ile imza hakkınız kaldırılmıştır.
Kullanıcı avatarı
Megaxrealist
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Megaxrealist »

İnşaLLah Meran'a ve Lodos kLanına Layik bir Lonca oLursunuz .

HayırLı oLsun . .
Delixrealist

Mega Loncası'ndan ayrıLmış buLunmaktayım,MegaxreaList çarımın artık Lonca iLe aLakası kaLmamıştır.

SemT Aşkı "Alibeyköy-KasımPaşa!"
Kullanıcı avatarı
fundafuni
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen fundafuni »

lonca üyeleriin kişilikelrini bilmediğimden lonca hakkında hayırlı olsun veya hayırsız olsun diye yorum yapamıycma
tek söyleyebileceğim şey:
breakin açtığı bi loncadan hayr gelmez şer gelir uzun vadelide olmaz üyelere tavsiyem yol yakınken başka loncaya geçsinler
Karşında gördüğün yorgun yürek tamemen senin eserin..!
Madem sevmiyordun mdm sonunda bn yokum diyip ayrılıcaktın ndn çıktın?beni ağlatmak çok mu hoşuna gdiyordu?
FabuLox
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen FabuLox »

Megaxrealist yazdı:İnşaLLah Meran'a ve Lodos kLanına Layik bir Lonca oLursunuz .

HayırLı oLsun . .
fundafuni yazdı:lonca üyeleriin kişilikelrini bilmediğimden lonca hakkında hayırlı olsun veya hayırsız olsun diye yorum yapamıycma
tek söyleyebileceğim şey:
breakin açtığı bi loncadan hayr gelmez şer gelir uzun vadelide olmaz üyelere tavsiyem yol yakınken başka loncaya geçsinler

Break yazdı:İyi dileklerinden ötürü teşekkürler ama.Vazgeçtik biz loncayı kapatıyoruz. :( k.bakmayın forumu kirlettik belikide ama hiç ummadığımız bir olay ile karsı karsıya kaldık ve loncayıı kapatma kararı aldık oyun içindeki üyeler sahte adamlarms lonca kapanmıstır bilginize.Yani hiçbir başarı yakalayamadan loncayıı kapattık üzgünüz. :(
Kullanıcı avatarı
fundafuni
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen fundafuni »

pardon tek konunun içeriğini okudum uzun diye yorumları okuma gereği duymamıştım=) ileri görüşlüymüşüm=)
Karşında gördüğün yorgun yürek tamemen senin eserin..!
Madem sevmiyordun mdm sonunda bn yokum diyip ayrılıcaktın ndn çıktın?beni ağlatmak çok mu hoşuna gdiyordu?
Kullanıcı avatarı
Reader
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Reader »

Break arkadaşım gereken açıklamayı yapms.Görmemişsiniz herhalde bakın şifabasan arkadasımızda alıntı yaptı.Lonca kapatıldı malesef.Forum kirliğili için özür dileriz.
Reader
Kullanıcı avatarı
Kubosss
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Kubosss »

Hayırlı olsun

“Genel Sohbet” sayfasına dön