Yönetici ARkadaşlarımız bu konadan rahatsız oldular..

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Urfali063
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Kuklacı

Yönetici ARkadaşlarımız bu konadan rahatsız oldular..

Mesaj gönderen Urfali063 »

Saygıdeğer Dostlarım;

Bildiğiniz üzere beta oyuncular bu oynun ilk oyuncuları yani oynun 'Pir'idir. Bu oyun Beta oyuncularının İkv sözleşmesini okuyup onaylamasıyla başlamıştır. Bu oyunda şüphesiz en çok emeği geçenlerde yine onlardır. Oyunu bilmeyenlere yer yer öncülük etmiş onları oyna kazandırmıştır. Oyuna nice sayısız katkıda bulunmuş ve hala da oyna hizmet eden nice Kıymetar Beta arkadaşmız online durumdadır.
Ben kendi Şahsımla örnek verecek olursam bu oyuna belki ellliden fazla oyuncu kazandırdım bu her elli oyuncuda oyuna 10 arkadaşını davet etmiş olduğunu sayın... Acaba rakam kaç kişiyi buldu dersiniz. Birde benim gibi nice emektar arkadaşımın yaptığı davetleri hesaba koyun... Acaba biz (betalar) bu oyna ne kadar kişiyi ortak ettik hesaplamayı size bırakıyorum. Gelelim yıllar yıl hem maddi(plus) hemde manevi değerlerimizi ortaya koyup bel bağladığımız bu oyun karşılığında ben ve emektar arkadaşlarımın sizden talabemiz nedir acaba??
-Cevap: SAYGI.
Ama siz bunu bile bizden esirgediniz. Sırf kendi menfi çıkarlarınız için bizleri hiç sayıdınız. Şimdi soruyorum size(GM,Oparatör,...)?
Kendi MADDİ çıkarlarınız için bunca yıl emek sarfetmiş, bel bağlamış, hadsiz hesapsız plus almış, belki yaptığınız bu oyun için yapacağımız nice dolu zamanı buna feda etmiş, kendini çoğu daha güzel zevklerden mahrum edip bu oynu bazen tapar gibi oynamış bu kadar insana SAYGISIZLIK değilmidir?
Cevap: Sizin cevap vermenize gerek yok bu bir HEZEYANDIR. Bundan büyük SAYGISIZLIK yoktur..

Bizim bu forumu kullanmamızdaki amaç bir konu üzerine tartışmak onu açığa çıkarmak değil mi? Bu konu tartışmalara yol açıyormuş diye kilitendi. Gülsem mi üzülsem mi? Tarışmak insana özgü bir vasıftır. Biz tartışmayalımda kim tartışsın. hayvanlar mı Bitkilermi tartışsın? Bunun izahını yaparmısın Sayın Yönetici.
Madem ki; burada tartışmak bile yasak. Ben niçin kendimi yorumyorum sizim bu saçmalıklarınızla.
Konuyuda fazla uzatmak istemiyorum. Tartışmalara yol açıyormuş
Yalnız üzüldüğüm bir husus varki: Beta arkadaşlarımın haklarını savunmamaları. Ve eminimki oyna katılımı artırır diye yaptığınız bu çalışma fiyaskoyla sonuçlanacak. Zira herkes büyük isim kullandımı oyunda bir tekdüzelik olacak. Buna binaen beta arkadaşlarım bunun farkına varıp oyundan feragat edeceklerdir.
Son sözüm;
BENİM İÇİN İKV BİTMİŞTİR. ARTIK BUNU BETA ARKAAŞLARIM DÜŞÜNSÜN..
XGERİLLAX UrFaLiii GRUPURFA Xdabbetülarz
Kullanıcı avatarı
Shizofren
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Re: Yönetici ARkadaşlarımız bu konadan rahatsız oldular..

Mesaj gönderen Shizofren »

Urfali063 yazdı:Saygıdeğer Dostlarım;
Bizim bu forumu kullanmamızdaki amaç bir konu üzerine tartışmak onu açığa çıkarmak değil mi? Bu konu tartışmalara yol açıyormuş diye kilitendi. Gülsem mi üzülsem mi? Tarışmak insana özgü bir vasıftır. Biz tartışmayalımda kim tartışsın. hayvanlar mı Bitkilermi tartışsın? Bunun izahını yaparmısın Sayın Yönetici.
Tartışma seviyeli olduğu sürece kimsenin yasağına engeline takılmaz. Bu forumda ne tartışmalar gördüm ne kavgalar gördüm ama hepsi SEVİYE çerçevesinde yapılmıştır. Senin konunda ise hakaret(ler) dahil olmak üzere birçok kırıcı ve rencide edici kelimeler vardı. Konuyu kilitleme sebeblerinin bu olduğunu düşünüyorum ve haksızda değiller yani (bence)

ilk açtığın konuda da sana cevap yazmıştım :

Kimse Gerçek BetA 'ları ezmiyor yada ezici hareket etmiyor. Bu bir Ödül niteliği taşıyan birşeydi ve bende o ödülü alan kişilerden birisiyim. Fakat fuar başladığı yani nickler değişime uğramaya başladığı günden beri nick değiştiripte BEN BETAYIM LAN SAYGI DUYUN diyen birisine rastlamadım. Tam aksine Gerçek BetA 'lar yani sizlerden bu şekilde tepkiler gördüm. Siz birşeye SAYGI göstermiyorsunuz ki size karşı SAYGI gösterilsin.

Dipnot: Tartışma değil cevap amaçlı yazılmıştır.

Saygılarımla.
~ K u k L a c ı ~

~ Şeytan Ayrıntıda Gizlidir ! ~

~ Destek İletişim Adresi : http://www.istanbuloyun.com/support.aspx ~
Kullanıcı avatarı
DeCCaLL
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen DeCCaLL »

Küfürlü içerik silindi . Forum hesabınız 7 gün kapatıldı.

Tahirbey

Atatürkçüxbüyücü

ResimResimResim
Kullanıcı avatarı
Reha
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Reha »

Merhaba,

Öncelikle;
Forum Kuralları
......
2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.

Rahatsız olduğunuz bu tarz konuları lütfen IKV Destek sayfası üzerinden bildiriniz. Forum üzerinden tekrar konuları açmak rahatsız olduğunuz konu hakkında cevap almanızı sağlamıyacaktır.

İyi Forumlar.

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön