Lütfen herkes buraya yeni gelencek olan Çemberlitaş eklentisinden beklentilerini,isterlerini yazabilir mi ?
İlk ben başlıyım !..
Ben Çemberlitaş eklentisinde,lonca sistemini gelmesini,isim değiştirme hakkını ve lag sorununun ortadan kaldırılmasını bekliyorum...
Çemberlitaş Eklentisinden Ne Bekliyorsunuz ?..
Çemberlitaş Eklentisinden Ne Bekliyorsunuz ?..
Getto Diye Çarım Yoktur !..
Getto Sadece Forum İsmimdir !..
Gizlenmiş İçerikGöster
GizLi İçeRik DiYoZ Ne ßaKıYoN? GizLiDeN AnLaMıYoN Mu SeN ?

- sirjudgester
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lotus
Re: Çemberlitaş Eklentisinden Ne Bekliyorsunuz ?..
çEMBERLİTAŞ ŞİMDİLİK SEVİYEYİ arttırıcı bir bolge olmayacak buna baglı olarak kullandıgımız itemler değerini devam etttirecek...Getto yazdı:Lütfen herkes buraya yeni gelencek olan Çemberlitaş eklentisinden beklentilerini,isterlerini yazabilir mi ?
İlk ben başlıyım !..
Ben Çemberlitaş eklentisinde,lonca sistemini gelmesini,isim değiştirme hakkını ve lag sorununun ortadan kaldırılmasını bekliyorum...
Lonca sisteminde de herhangi bir değişiklik olmayacak....
Çemberlitaşta bazı bilinmezliklerin çözümü yer alacak hikayeden devam edersek...
Yeni efsunlar bizi bekleyebilir...Benim görüşüm..
SerdarUSTA
sirjudgester yazdı:çEMBERLİTAŞ ŞİMDİLİK SEVİYEYİ arttırıcı bir bolge olmayacak buna baglı olarak kullandıgımız itemler değerini devam etttirecek...Getto yazdı:Lütfen herkes buraya yeni gelencek olan Çemberlitaş eklentisinden beklentilerini,isterlerini yazabilir mi ?
İlk ben başlıyım !..
Lonca sisteminde de herhangi bir değişiklik olmayacak....
Çemberlitaşta bazı bilinmezliklerin çözümü yer alacak hikayeden devam edersek...
Yeni efsunlar bizi bekleyebilir...Benim görüşüm..
Yeni levellerin gelmiyeceğini biliyorum.Sizin sadece beklentilerinizi merak ettim...
Gizlenmiş İçerikGöster

Gaffar Bey ve Beyaz Büyücüler, GB Makina ve hikayedeki diğer yaratıklar ile birlikte çok daha büyük, eğlenceli, havadar
bir bölge bekliyorum 
KORLEG
ZÜLKARNEYN
ZÜLKARNEYN
Havadarkfat4 yazdı:Gaffar Bey ve Beyaz Büyücüler, GB Makina ve hikayedeki diğer yaratıklar ile birlikte çok daha büyük, eğlenceli, havadar![]()
bir bölge bekliyorum
Gizlenmiş İçerikGöster

- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
O makinayı cok merak ediyorumkfat4 yazdı:Gaffar Bey ve Beyaz Büyücüler, GB Makina ve hikayedeki diğer yaratıklar ile birlikte çok daha büyük, eğlenceli, havadar![]()
bir bölge bekliyorum
Bence Hain Domuz !..
Gizlenmiş İçerikGöster

- sirjudgester
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Meran
- Lonca: Lotus
Bide geniş olsa iyi olur en büyük beklentim o ... Kıç kadar delikte 5 bin kisi kasmaya çalışmasak küfür yiyorum surekli sonra:D:D canavar kapamıyolar:D
DeaTHxSeDoO
DeaTHxSeDoO
SerdarUSTA
ÇemberLitaş bölgesini beklyrm
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
Böyle bir dert olmıcak çünkü grup bölgesi olucaksirjudgester yazdı: Bide geniş olsa iyi olur en büyük beklentim o ... Kıç kadar delikte 5 bin kisi kasmaya çalışmasak küfür yiyorum surekli sonra:D:D canavar kapamıyolar:D
DeaTHxSeDoO
Gizlenmiş İçerikGöster