Selamlar, Eğer hala ekran görüntüsü istersen eklerim ŞAHİNBEYY buraya belirtirsin Sizleri bu konu ile meşgul etmek istemezdim fakat bir arkadaş fazla rahatsızlandı bu durumdan Eski BETA haliyle olan karakterimin ekran görüntülerini ekleme ihtiyacı doğurdu bu anlaşmazlıklar. Saygılarımla
Küfür içerikli resim silindi. Forum hesabınız uyarı amaçlı 1 gün kapatıldı.
ŞAHİNBEYY sen haLa neyin lafını yapiyon kim kimin ne oLdugunu biliyor sen internet kafede 1 saat masa actırırken biz bu adamla sabahlara kadar maden cekeRdik kek :twisted: :evil:
ŞAHİNBEY;beta zamanından kalma,yöneticilik yapmış ve kuzenim olan sevdiğim bir insan,
ŞAHİNBEYY;ise tanımadığım oyuncu olan bir insan,
bu tür tartışmalara girmemem lazım aslında,sonuçta kimin kim olduğunu başkaları değil önce sizin kendinizi bilmeniz lazım ki,sonra başkalarına bizi bilen bilir demeniz gerekir..
selamlar, ŞAHİNBEY karşınıza alıp konuştugunuz arkdaş henüz 16 yaşında bir çocuktur sizin eskilerden oldugunuzu bilmiyor satılan kutu ile karakter değiştirildigini düşünerek ufak bir tartışmaya giriyorsunuz ve bunu mazur görmeniz gerekirken foruma taşıyorsunuz...
Yapılan yorumlarda "BLackDewiLL " adlı bir arkadaşımızın şöyle bir yorumuna tanık oluyorum, "ŞAHİNBEYY sen haLa neyin lafını yapiyon kim kimin ne oLdugunu biliyor sen internet kafede 1 saat masa actırırken biz bu adamla sabahlara kadar maden cekeRdik kek"Gereksiz herif sen benim bu oyunu nerde kaç saat boyunca açtıgımı nerden biliyorsun spastik özürlümüsün sen lafını bilde konuş Agzını sil öyle konuş yaptıgın yorumlara dikkat et gereksizligin lüzmü yoktur Saygılar (ŞAHİNBEYY) (mehmet )
SAHİNBEY kimseyi inandırmak zorunda değilsin biz gerçek olanı ve olmayanı davranışlarındanda anLayabiLiriz ŞAHİNBEYY'e geLince Daha önce hiç görmedim ŞAHİNBEY İse Taş kanat av arkadaşım ,)
2008 y.