Selamlar,
Şuan grup bölgelerindeyim ve Şifa basma 5 saniye, Büyü bozma 10 saniye, Can Kurtaran 15 saniye, Canlandırma 60 saniye/1 dakika'da 1 defa yetenek kullanabiliyoruz.
Sadece tek sorum. Tek şifa ile Motorinin kanatmalarına dayanabilir mi? Kesiyoruz ama uğraş...
Grup Bölgelerinde Yetenek Süresi indirilsin!
Grup Bölgelerinde Yetenek Süresi indirilsin!
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- aldatmaz2014
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: Grup Bölgelerinde Yetenek Süresi indirilsin!
Buyu bozma 15 ile yetişir veya 2 elektrkcı once 80 cana ındırıcek sonra dıgerlerı dalıcak ıyı oynatma ıle 1 defa bıle dokunamaz
Burasıqistanbul
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Klan: Arzın Çocukları
1 büyü bozma ile tek şifa girdim sığınağa zorlanmadan kestik. nedeni ise büyücüler ne yapacağını biliyordu neredeyse hiç dokunmadılar. eğer 10 saniyede bir bi büyücüye değiyorsa sen o grupla bi daha girme sığınağaEsadullah yazdı:Selamlar,
Şuan grup bölgelerindeyim ve Şifa basma 5 saniye, Büyü bozma 10 saniye, Can Kurtaran 15 saniye, Canlandırma 60 saniye/1 dakika'da 1 defa yetenek kullanabiliyoruz.
Sadece tek sorum. Tek şifa ile Motorinin kanatmalarına dayanabilir mi? Kesiyoruz ama uğraş...
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Kuklacı
birisi kritik atarsa yanıosun motordamitmet yazdı:1 büyü bozma ile tek şifa girdim sığınağa zorlanmadan kestik. nedeni ise büyücüler ne yapacağını biliyordu neredeyse hiç dokunmadılar. eğer 10 saniyede bir bi büyücüye değiyorsa sen o grupla bi daha girme sığınağaEsadullah yazdı:Selamlar,
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu

kardeşim bak burda isteyen istediğini desin ben kaç kez kestim öyle motorini. kesemeyenlerde bi problem varibrahimking yazdı:birisi kritik atarsa yanıosun motordamitmet yazdı:1 büyü bozma ile tek şifa girdim sığınağa zorlanmadan kestik. nedeni ise büyücüler ne yapacağını biliyordu neredeyse hiç dokunmadılar. eğer 10 saniyede bir bi büyücüye değiyorsa sen o grupla bi daha girme sığınağaEsadullah yazdı:Selamlar,
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- justine
- FareAdam Düşmanı

Dostum zaten üzerinde elektrik biriktiği için her vuruşun 3 kat etkiibrahimking yazdı:birisi kritik atarsa yanıosun motordamitmet yazdı:1 büyü bozma ile tek şifa girdim sığınağa zorlanmadan kestik. nedeni ise büyücüler ne yapacağını biliyordu neredeyse hiç dokunmadılar. eğer 10 saniyede bir bi büyücüye değiyorsa sen o grupla bi daha girme sığınağaEsadullah yazdı:Selamlar,

Pinokyoyu yapan Gepetto değiliz ki ; her odunu adam edelim !!!
direnç ateş iksiri + çift direnç + 5 bb kafi motorin için.
Hear Me Roar
House LANNİSTER
House LANNİSTER