Merhaba arkadaşlar;
Ben Rallixperfect.Ralli loncasındaydım.Başkan bütün itemlerimi verdi saolasın.Ama çarımın şifresini vermiştim.(Hem güvendiğim için hem de güvendiğim için)2 haftadır çara bişi yamamıştı sonraa 2 hafta sonra girmeye çalıştım.Fakat şiffrem yanlış.Bunu o yaptıysa eğer.
Not: Lütfen loncasına girmeyin-alışveriş yapmayın.Hayallerimi yıktı.Herşey bitmedi Ama xxRallixx Lütfen arkadaşlar lütfen yalvarmam kimseye ama size yalvarıorum......Lütfewn çarımı geri verin Ralli....
Okumazsabız Pişman Olursunuz
Re: Okumazsabız Pişman Olursunuz
sorduk mu xD xD
TskxsubaY-KarabayırlıXSerisi-Turklord-Lordxmagic-Lordmagic-Romanticxboy-Romanticboys-AlmunyamXSerisi-Kevınnash-Fark VaR....
Kalbini Söksen Ne Fayda Sen O na Ölürsün O Başkasına...
Kalbini Söksen Ne Fayda Sen O na Ölürsün O Başkasına...
- ikvoyuncusu2008
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
VaLLa RaLLix ' Lere Karşı 2 Kez Uyarmıştım Herkesi Fakat Demekki GörmeyenLerde OLmuş . . ..
Bu AdamLarın İtemLeri ve Parayı Ne YoLLa KazandıkLarı Çok BeLLLi OLuyor . . .
Neyse Sanada Geçmş OLsun Perfect . . ..
Bu AdamLarın İtemLeri ve Parayı Ne YoLLa KazandıkLarı Çok BeLLLi OLuyor . . .
Neyse Sanada Geçmş OLsun Perfect . . ..
[YaLNıZSavaŞÇII]
Saolasın kardeşim 
- hadise8787
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
ee suç sende bölgeden bunu yazmak için plus çara geçip yazıyodum takan yoktu 2 item veririler 4 item alır o tipler
Kansızların Yanında Yaşamaktansa Özgürlüğüm Uğruna Ölmeyi Tercih Ederim
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
abisi o snn salaklıgın sen hangi loncaya girersen gir şifrenı babana bile vermıcn bu böle
Benimle Ters Gitme Düz Gitmeye Hasret Kalırsın...
- bendensairolmaz
- FareAdam Düşmanı
doğru söylemişsin zaten ben bölgeden naylon çörlarımla her gün ne olduklarını yazıyorum adam diyor ki kendi loncamdaki adam hırsızlık yapıyor ona karışamam zihniyetsiz bu arkadaşlar....PrinceofaniL yazdı:abisi o snn salaklıgın sen hangi loncaya girersen gir şifrenı babana bile vermıcn bu böle

Tuncay diye bi çocuğu kafaya aldılar arkadaşımdı bi aralar. Ondanda şifre istiyorlar felan bulaşma dedim dinletemiyorum iyi insanlar deyip duruyor yakında onuda çarpacaklar , buna adım gibi eminim. İş işten geçtikten sonrasına biz karışamayız. Sanada geçmiş olsun umarım dersini almışsındır ..

Yaşamak , Onu Uğrunda Ölecek Kadar Çok Sevmektir ! ...
İstanbul Kıyamet Vakti / Meran [PusuLa]