İKV NEDEN OYUNCU KAYBEDİYOR
İKV NEDEN OYUNCU KAYBEDİYOR
Sayın çok degerli ikv yönetici arkadaşlar ikv gün geçtikçe oyuncu kaybına ugruyor bunların en çok sebebi İKV de görsellik çok zayıf ve eşyalar itemsiz olanlarla itemli olanın arasında hiç bir görsel degişiklik yok en yüksek itemli eşya ile en kötü itemsiz eşya aynı görünümde görünüyor bence bu çok basit ve degersiz kılıyo İKV yi aylarca ugraşıyoz çeket veya her hangi bi eşya yapıyoz digerlerinden hiç farkı yok bu çok önemli aslında her eşyanın farklı farklı renkler veya tipleri olması lazım itemine göre degerli eşyalar daha farklı ve çok güzel bi görünümü olmalı bide skinler dahada gösterişli olmalı görsellik daha gerçekçi gibi olmalı üzerine binip gidebilecegimiz yaratıklar olmalı amacımız İKV yi karalamak degil İKV yi en yüksek zirvede görmek ben bu oyunu açıldı açılalı oynuyorum ama ne yazıkkı takiplerime göre İKV en kötü zamanlarını yaşıyor çogu arkadaşlarım başka farkılı oyunlara geçıyor BİDE ŞUNU MERAK EDİYORUM ACABA BİZİM YÖNETİCİ VE OYUN YAPIMCI ARKADAŞLARIMIZ HİÇ KAFALARINI KALDIRIPTA BAŞKA OYUNLARA BAKMIYORLARMI ? ONLARIN YANINDA İKV ÇOK BASİT KALIYOR BEN BUNA ÇOK ÜZÜLÜYORUM NEDEN BİZİM OYUNUMUZ İKV ÇOK GERİDE KALIYOR lütfen yazdıklarımı dikkate alın lütfen İKV Yİ EN YÜKSEK ZİRVEDE GÖRMEK DİLEGİYLE hayırlı çalışmalar
KLASFURKAN Teşkilattan
-
ElNino9
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: İKV NEDEN OYUNCU KAYBEDİYOR
bence üzerine binecegimiz bir yaratık cok saçma olur.sonuçta oyunda banka var çarşı var
mısır çarşısına atla girdigini düşün 
ELNino

sence eskiden at veya eşşek yokmuydu istanbulda ? neden sacma acaba diger bütün oyunlarda binek hayvanlar var daha hızlı ve gösterişli kılıyor oyunu
KLASFURKAN Teşkilattan
- Reymond
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Tılsım
İstersen yeni bir oyun yapalım 
Şimdi düşüncene saygım sonsuz ama bir hayal et kıyamet kopmuş binmeyi bırak sucuk yapcak at yok
o derece bir atmosferde at yakışır mı ? şimdi mesela diyelimki benim bilge cev mor asam var diğer arkadaşdada itemsiz bir asa benim asam kırmızı renkde farz edelim sence oyun atmosferi ve mekanlar bu eklemeleri kaldırırmı düşünsene ? mısıra giriyorsun milletin üstündeki itemlerin parlaklığından kaybolursun mekanlar çok büyük ve devasa değil...
Ama Cemberlitaşde ne olucak görücez
Şimdi düşüncene saygım sonsuz ama bir hayal et kıyamet kopmuş binmeyi bırak sucuk yapcak at yok
Ama Cemberlitaşde ne olucak görücez
<)
- leviathan
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
binek kısmı hariç yapılabilir diye düşünüyorum..başka oyunlara bakmıyorlarmı kısmının ise sadece yetenek kısmı için doğru olduğunu düşünüyorum bazı oyunlarda 9 sıra yetenek için kutucuk war her biri 8 sıraydı yanlış hatırlamıyorsam bu biraz abartı olabilir ancak olması gerekiyor bence.

KaLaBaLıKTa eFeLiK eDeNiN TeNHaDa öZRü KaBuL oLMaZ.
Kenan Sizi Öldürür Ben De Gömerim
Binek hayvanı ile ilgili 10 sayfalık bir dosya gönderdim Desteğe. Yetenek sisteminde itemlerine çizimlerine kadar hepsini yapım ama bana ; oyun hikayesiyle bağdaşmadığını söylediler. Şöyle büyük ovları olan kocaman düzlükleri olan bi kaç güncellemeden sonra o da olacak ama. Yani tahminen bi 6 yıl sonra falan belki.

/nah kaybetmiyor.Liberator yazdı:yoo kaybetmiyor büyüyor
:arrow: :arrow: :arrow: Biraz daha ilgi olsa aslında herşey güzel olur ancak yönetimi de düşünmeliyiz. 8 tane GM - DEV var. Bunlarda sen ben gibi birer insan. Yemek yiyip dolaşmaya çıkan insanlar.
konu güncel kalırsa devamlı eleştiriler gelirse ikv de çok şeyler degiş diye umuyorum
KLASFURKAN Teşkilattan
çok şeyler degişir diye umuyorum üstte yanlış yazmışım 
KLASFURKAN Teşkilattan