Slm
Bu konuyu açmamın nedeni TT NET bakım veya bakılmamasındandır 1 haftadır girişlerde üye ismi ve şifreyi yazıp giremiyorum Server Error in '/' Application Hatası veriyor anlıyorum Fuar zamanı ama 10 görevli varsa 1 tanesi veya 2 tanesi oyundakı hataları kontrol etmeli aynı zamanda TT NET oyuncu isminide değiştiremiyorum üyeliğimle girdiğimde sunucuyu secıyorum ve karakterlerimi göstermiyor bu yüzden değiştiremiyorum karakter ismimi GM kendi gözleriyle denedi fuarda ve hala mudahale etmiyorlar yani böyle devam edecekse ya üyelik tipimizi değişelim yada oyunu bırakalım
TT NET büyük bir hasar
- NVIDIA
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: PRESTİJ
TT NET büyük bir hasar
xNVİDİAx
Eminönü
Eminönü- adresbu
- Tılsım Tanığı

- Lonca: Sanki Sene 2008
Re: TT NET büyük bir hasar
Selamlar.
Araçlar > İneternet Seçeneklerı > Göz Atma geçmişini Sil kardeş Sorun ortadan kalkıcaktır.
Veya Ccleaner İndir onla Temizle Ama en ßasıtı ilk dedıgım Sorunun çözülecektiR.
Araçlar > İneternet Seçeneklerı > Göz Atma geçmişini Sil kardeş Sorun ortadan kalkıcaktır.
Veya Ccleaner İndir onla Temizle Ama en ßasıtı ilk dedıgım Sorunun çözülecektiR.
- NVIDIA
- Sahaf Yardımcısı

- Klan: Lodos
- Lonca: PRESTİJ
Sağol yasin 1000 defa denedim o yöntemi olmuo üyelikte sorun var
xNVİDİAx
Eminönü
Eminönü- adresbu
- Tılsım Tanığı

- Lonca: Sanki Sene 2008
hıım. onu ßılemıcem
kß. oyuna girmeme seßeı o oluyordu ßendede olmustu genel etkılesımde konu açmıstım 1 2 ay önce